Publicerat i Vardagligt
Såhär ser det ut under dagarna när jag pluggar. Massor med kaffe eller varm choklad och mycket suckande..
 
Nu går jag in på sluttampen innan jul och ska hinna bli klar med två kurser i skolan utöver ordinarie fotojobb som ska bli klara och en del fotograferingar som ska hinnas genomföras och slutföras innan så nu går det i hundranitti dom kommande tre veckorna. Så idag har jag laddat upp med Sandra och Michelles podd och pluggat hela dagen. Känns jätteskönt nu när jag kan mysa ner mig i soffan med gott samvete över att jag fick så mycket gjort.

Nu ska både mina och kamerans batteri laddas inför morgondagens fotografering!

Ha en fin kväll! 
Publicerat i Vardagligt
Vi fick en oväntad ledig dag idag då lillkillen trillade och slog sina tänder och mun ganska illa igår kväll. Så idag är han svullen och öm så vi passar på att ha en riktig mysdag! 

 
Så vi började med att gå till biblioteket för att låna En midsommarnattsdröm då jag ska läsa den i Samhällskunskaps kursen som jag håller på med nu och kom hem med två böcker till mig och två till lillkillen. 
 

Solen lyser ju idag så vi lämnade av böckerna hemma och sen hämtade vi Dobby och tog en sväng till lekplatsen och nu ska vi mysa med barnprogram, läsa lite böcker och passa på att städa medan solen ger en lite extra energi.
 
 
PS: Jag håller på att pilla lite med bloggdesignen så det är lite kaos överallt men snart hoppas jag ha fått ordning på allt!
Publicerat i Vardagligt
 
Jag skulle ju bli bättre på att fånga vardagen men oj så svårt det är att tänka på att asa med den stora kameran varje gång man ska iväg när det är så lätt med instagram så idag bjuder jag på en instagrambild från min och Emmas frukost. Vi passade på att köra en liten pluggdejt idag för att försöka få något gjort. Men nu är jag hemma och ska hinna med lite fotojobb innan jag intar fredagsmys läge med familjen. 

Hoppas ni får en trevl
Publicerat i Vardagligt
Först och främst får jag säga TACK till alla fantastiskt fina kommentarer som har kommit in hela helgen och tack till blogg.se som uppmärksammade bloggen. 

Annars hade jag nog inte så mycket mer än det att säga. Jag spenderar kvällen med lite redigering och fixar lite med mina prislistor för 2015 på min nya MacBook Pro och det känns såå skönt att kunna röra mig runt lite och inte behöva sitta fast vid skrivbordet hela dagarna. Men nu ska jag försöka avsluta och få med mig sambon att titta på dom sista minutrarna av Pirates of the Caribbean som vi börjat titta på! 
 
 
Publicerat i FUNDERINGAR, Vardagligt
2011. 16år och nybliven mamma.
 
Jag satt och kollade runt bland gamla inlägg i arkivet och förundras över dom sakerna man skrivit. Saker jag aldrig skulle skriva idag. Förundras över hur man kan följa min utveckling som person men även som fotograf. Bloggen har fått följa med från mitt första fotojobb och allt där till.

Men den egentligen huvudsaken till att jag skaffade den här bloggen för 3 år sedan var ju för den här killen ovan. Som inte är så liten längre. Det var en renodlad mamma blogg med BVC uppdateringar och vardagsbilder på allt möjligt och oändliga inlägg med barnklädes shopping. Men så tacksam jag är att jag har allt det där i arkivet idag och samtidigt känns det som hundra år sedan jag var den där nyblivna 16åriga mamman. Även om det bara var 3 år sedan. Det känns så bisarrt idag, 16år. Jag tittar på 15-16åringar idag och tanken på att dom skulle få barn nu känns så sjuk. Dom är ju så små. Och det var ju jag med, även om jag kände mig så himla stor. Men förvisso, gör inte alla tonåringar det? ;)

Så ja, vart vill jag komma med detta inlägget? Ingen susning. Men jag kan väl säga att jag både skäms och är tacksam för det där arkivet som finns här och utvecklingen både jag och bloggen gjort från Justababy.blogg.se som jag hette då till Acires.se som gäller nu. 

Men förresten, jag har länge filat på ett inlägg om det här att bli mamma som 16åring, om hur det var för oss, och alla mina tankar där till. Är det kanske något som verkar intressant?
Publicerat i Vardagligt
Jag tänkte att det var högtid för en liten bildbomb här i bloggen då det är så sällan jag faktiskt bloggar mer än en liten tjuvkik från en fotografering. Men dessa bilderna kan verkligen inte bara ligga på hårddisken utan jag bara måste visa Vera & Pelle som jag fotograferade en tidig höstdag. 

När Vera bokade mig för att ta lite kärleksbilder så kändes det lite extra roligt eftersom jag visste vem hon var sen innan. För vi kommer båda från små byar (hålor), inte så långt ifrån varann och gick på samma lilla skola under grundskoletiden. Så självklart ville jag ta lite bilder på henne och hennes kärlek. Så en kväll för några veckor sedan mötte jag upp dom på ribban i Malmö och vilket ljus vi fick! Och vilka bilder! Jag hade så svårt att bara välja ut några att visa för er, så här kommer en hel drös. 
 
 
 
Publicerat i Vardagligt
Jag läser att första snön kommit lite överallt och för en halv sekund drömmar jag mig bort från gråa trista dagar till mysiga vinterdagar med varmchoklad och pepparkakor och ser därför till att bjuda alla mina kunder idag på det sistnämnda.
 
Har annars fullspäckade dagar nu framöver med massor av härliga barn som ska komma och bli fotograferade och imorse hade jag ett superhärligt syskonpar här och även om lillebror var lite blyg så fick vi även några glada bilder ändå. Men vet ni vad? Barnen behöver inte alltid se glada ut och skratta på bilder. Man är inte alltid glad och det är lika fint oavsett! 
 
Men nu ska jag sitta ner i två min och dricka upp mitt kaffe och äta upp mina pepparkakor och sen ska sonen äntligen hämtas!
 

 
 
 
 
Publicerat i Vardagligt
Någon mer som känner att veckorna bara springer förbi just nu?
Måndag igen och jag har en bra spotify lista i bakgrunden och en heldrös med bilder att redigera och sen lite lunch på det. Något som måste vara det tråkigaste som finns att fixa när man är själv hemma om dagarna.
 
Men jag tänkte i alla fall pausa redigerandet för att visa en liten tjuvkik på fina Cissi & Jonas, som alltid kommer ha en liten extra speciell plats i mitt hjärta och jag ser framemot att få visa ännu fler bilder från deras stora dag!