Publicerat i Vardagligt
 
Lite senare än vad jag hade tänkt men vad gör det? Jag kände att jag iallafall måste få upp det innan vi avslutar 2012 och börjar på ett nytt spännande år.

Vi hade en super mysig julafton hemma hos min faster med resten av släkten och vi hade det jättebra med godmat och det bästa sällskapet. Alexander klädde av sig när han satt och åt och nu hur mycket mat som helst.Jultomten kom förbi också med miljoner klappar till alla barnen och vi kan inte annat än vara nöjda över dagen. Väl hemma blev det julklapps spelet som jag och pappan ägde i och sen somnade vi trots  kaoset av kartonger och leksaker.

Med andra ord, vi är jättenöjda över julen och nu är vi redo för lite vår, hehe ;)
Publicerat i 12-15 Månader, Vardagligt
 
En ny extern hårddisk fick flytta hem till oss vilket var väldigt välbehövt då min andra var full. Men med en ny hårddisk krävs det jobb så nu håller jag på att lägga över tusentals bilder vilket såklart tar tid och vad passar då bättre än att rensa bland bilderna och titta vilken goding man kan hitta bland sommarens bortglömda bilder.
Det är synd det där,  man tar såå många bilder men vet inte vart man ska göra av dom sedan. Dom bästa skrivs ju ut och några pryder väggarna men alla andra. Ja dom ligger där men oj, så underbart det är att titta tillbaks på dom då och då.

Jag hittade iallafall denna underbara bild på världens härligaste skratt och den är en sådan som ska finnas i papperform inom en snar framtid. Nu fortsätter jag rensningen och tänkte även kolla igenom hur 2012 har varit. Perfekt lugnt arbete att göra nu under sjukdomstiderna!
 
Jag hoppas ni hade en bra jul och jag återkommer med vår. ;)
Publicerat i


Tittar in här via mobil appen så vet inte alls hur det ser ut. Jag har iallafall åkt på halsfluss och är sådär halv död och har spenderat väldigt mycket tid med vår säng. Nu har jag fått pencelin så förhoppningsvis är man på benen snart!
Publicerat i BLOGGDESIGN, BLOGGEN
 
Sådär, nu har äntligen en  ny design kommit på plats och jag är nöjd så vad säger ni ? Är den godkänd? Är det något som ser knasigt ut? Säg då gärna till!
Publicerat i Vardagligt
 
Jaha, då vart vi snart där.  Dan före dopparedan! Imorgon åker vi till min släkt och firar jul med god mat och trevligt sällskap och vi ser alla väldigt mycket framemot det och jag hoppas att ni också får en bra dag oavsett hur ni firar!

Idag har vi fått storstädat och jag har hunnit få klart en ny bloggdesign som kommer upp om  en lite stund. Spännande!

Nu ska jag se om vi kan komma på något att göra innan det är läggdags. Det blir ju säkerligen en film eller något annat mysigt. Ha en bra jul allihopa så syns vi när allt är över! ;)
Publicerat i Vardagligt
  
 Lite av det senaste från instagram. Idag har det varit non stop hela dagen känns det som. Men vi har i alla fall fått klart alla julklappar och liknande så nu är det bara för oss att invänta det hela, haha. ;)

Nej, nu tycker jag allt att sängen kallar på mig imorgon är det lille julafton och jag undrar allt vart detta året tog vägen? Det var precis januari och jag blev 17 och Alexander döptes nu är det bara 20 dagar kvar tills jag blir 18 och allting bara flyter på. Tiden går verkligen hundra gånger fortare med barn, eller vad säger ni?


Publicerat i Vardagligt
 

Idag hade vi julavslutning i skolan och Alexander fick följa med. Vilket gick tusen gånger bättre än vad jag trodde. Inte ett gnäll från hans sida och han var världens gladaste och gosiaste unge som charmade allihopa!
 
Efter både teater, fransk sånger, tyska dikter och godmat så blev det en snabb fotografering och sedan skulle jag försöka få gjort lite julklapps handling men det blev inte allt för lyckat så vi tar en runda imorgon hela familjen. Ett mindre kaos blir det säkert men vad gör det? ;)

Publicerat i FOTO - BARN, FOTO - NYFÖDD, Vardagligt
Lilla C som jag fotograferade för ett tag sen som jag även fotad när hon låg i magen.
 
Förkyld som attan är jag med lite effektiv har jag hunnit vara idag och nu är alla fotojobb klara och jag kan släppa det fram tills nästa år. Känns super bra att inte ha mer på att göra listan för imorgon har jag julavslutning i skolan och sen har jag lov på riktigt. Super skönt!
 
Nu ska jag fundera ut lite om det blir någon form av års sammanfattning eller hur jag ska göra. Samt fundera lite på planerna för 2013. Vi är såå peppade på ett nytt år nu och jag hoppas att ni också är det och inte tror så mycket på jordens undergång imorgon! ;)
Publicerat i Porträtt, Vardagligt
Snyggaste Tilde får vara med här i inlägget idag.


Tredje advent redan. En vecka kvar till jul och vem kunde tro att det skulle gå så fort. Snart är det nytt år och allt. 

Jag har i alla fall haft en super bra helg och fått lite tid att vara mig men ack så skönt det var att komma hem till mina fina killar. Nu ska jag försöka redigera någon bild innan sängen kallar. Imorgon ska jag försöka få upp en liten tävling till er såhär innan jul. ;)
Publicerat i Vardagligt
 
Igår gick Alexander lucia på dagis och det var super mysigt även om vi fick gå upp 3 timmar tidigare. Han såg dock mest chockad ut och stod bara och stirrade på allt och såg allmänt förvirrad ut. Sötnosen


Idag mår denna mamman inte helt hundra så vi är hemma idag. Nu hoppas vi bara att det går över fort för det är fullt upp hela helgen med saker som jag inte vill missa. Nej, nu ska jag försöka få gjort lite och sen ska vi se om vi tar oss ut en stund för lite frisk luft.
Publicerat i BLOGGDESIGN
 
Tänkte bara tipsa lite snabbt om min kompis Kajsas blogg. Jag har precis uppdaterat hennes bloggdesign med nya bilder vi tog idag. Är dom inte fantastiska?

Så, har ni några minuter över borde ni gå in och kolla in hennes blogg HÄR!
Publicerat i Porträtt, Vardagligt
 
Jag har inte tid med bloggen eller knappt med datorn överhuvutaget men nu känner jag att kanske tiden kommer ifatt och likaså lusten. Vi kan ju hoppas det. Jag har ju hittat så bra vänner som merän gärna stället upp att bli fotograferade så det gäller ju att passa på så man inte tappar allt nu när det är lågsäsong för min del! ;)


Så jag tänkte ta och bomba er med lite bilder senare och imorgon. ;)
Publicerat i Vardagligt



BVC igår gick jättebra om jag inte nämnde det. Det var inte svinkoppor och inte heller något smittsamt, puuuuhhh!

Idag har vi i alla fall spenderat eftermiddagen i Malmö med godmat, shopping och julmys. För hur juligt är det inte ute just nu?! Snöat hela dagen har det gjort också och det gör faktiskt ingenting även om det inte är det optimala när man ska iväg eller så men det är ju ändå sååå mysigt !

Nej, nu ska jag hålla kväll trots att jag borde plugga men idag är vi trötta och slitna, hehe. ;)
Publicerat i Aciresfoto, TÄVLINGAR
 
Jag tänkte ta och titta in här lite snabbt och även tipsa er om min tävling på min fb-sida nu. Man kan nu vinna ett presentkort på 500kr, hur bra är inte det!? ;)

Så gå in HÄR och var med du med!
Publicerat i Porträtt, Vardagligt
Såhär snygga kompisar har jag, bara så ni vet !

Alexander sover och jag passar på att få i mig lite mat och får gjort lite saker som ligger och väntar. Klockan tre har vi fått tid hos BVC för att kolla hans hemska utslag och vi får ju hoppas att det inte är svinkoppor även om det verkligen ser ut som det.