Publicerat i Vardagligt
Idag blev det en sväng till Malmö när älsklingen slutat skolan. Där träffa vi pappa, hämtade ut pengar och tog en sväng på Entré. Mysig liten runda och set var så skönt att komma ut lite. Imorgon är det fredag och Alexander blir då 1 månad. Tiden går verkligen fort, nästan lite för fort just nu.
Publicerat i VIKT & LÄNGD
Födseln 110830

Vikt; 3740g
Längd; 53 cm
Huvudomfång; 37 cm (Mammas bighead♥)

Innan vi åkte hem från BB 110901 / 2 dagar gammal

Vikt; 3495g
Längd; -
Huvudomfång; -

BVC HEMBESÖK 110905 / 6 dagar
gammal

Vikt; 3590g
Längd; -
Huvudomfång; -

110913  /  2 Veckor gammal

Vikt; 3820g (+325g)
Längd; -
Huvudomfång; 37,5 cm (+0,5 cm)

110920 / 3 veckor gammal

Vikt; 4150g (+330g)
Längd;-
Huvudomfång; 38 cm (+0,5 cm)
110928 / 4 veckor & 1 dag gammal

Vikt; 4570 (+420g)
Längd; 56 cm (+ 3cm)
Huvudomfång; 39 cm (+ 1cm)
Publicerat i Porträtt
Två bilder på Alexanders kusin Sigge från när dom var här i lördags! Älskade brorson  ♥
Publicerat i Vardagligt
Lilleman sover och jag har passat på att äta lite frukost. Om två timmar ska vi till BVC för vägning och även mätning denna gång. Alltid lika spännande!
Efter det blir det bara hemma mys och sen i eftermiddag kommer pappa/morfar förbi och hälsar på. Nej, nu blir det ett avsnitt gossip girl innan vi ska bege oss. 


En dålig bild från igår på Alexander (till vänster) och Damien. Damien är ca 2 veckor äldre än Alexander.
Publicerat i Vardagligt
Nu är vi äntligen hemma efter en lång dag. Cirka tjugo över nio kom vi hem efter massa klödd med bussen hem. Vi har iallafall haft super trevligt med barnen och när man ser Marias och Emmas (5 respektive 7 månader) bebisar så längtar man ju verkligen tills Alexander blir lite äldre! Nej, nu väntar sängen, några bilder kommer upp imorgon. Dock funkade inte min autofokus innan idag( men nu gör den, woho!) så dom är suddiga och charmiga.
Publicerat i Vardagligt
Sitter och matar Alexander just nu och sen ska jag göra mig i ordning och packa ner det sista sen ska vi åka och träffa tre andra unga mammor. Nej, nu måste jag fortsätta. Vi hörs ikväll!
Publicerat i FOTO - BLOMMOR OCH NATURBlev en liten promenad ikväll
innan vi mös ner oss i soffan framför en film. Nu väntar sängen och imorgon blir det en liten shopping tur när älsklinge slutat skolan. Har lite nödvändigheter som måste inhandlas. :)
Publicerat i Vardagligt
Nu har vårt fin besök från Falkenberg åkt hem och vi har haft en mysig eftermiddag med en 2 åring och en 1 åring. Har varit fullfart på dom båda två och det ska bli så kul sen när Alexander kommer upp i den åldern och dom tre kommer springa runder. Fick även en massa fina kläder och Alexander  har också fått en nytt smeknamn av Sigge (han på bilden) nämligen Nilsson. Sigge är så inne på Pippi Långstrump just nu så frågar man honom så heter bebisen Nilsson. Sötpojken! ♥

Har även skaffat blogrespons nu
så har ni några frågor ska kan ni ställa dom i menyn längst ner!
Publicerat i 0-3 MÅNADER

Alexander tränar nacken för fullt
. Det är så kul att hela tiden se honom utvecklas och hur stor han redan hunnit bli och nästa vecka blir han 1 månad och jag undrar verkligen vart tiden har tagit vägen.

Imorgon, eller idag är det ju
kommer min storebror med familj ner från Falkenberg för att träffa Alexander. Så då får han träffa sina kusiner för första gången. Ska bli väldigt kul då det inte är så ofta vi träffas. Nej, nu ska jag krypa ner i sängen!
Publicerat i 30 DAGAR


Ja, vad ska man säga om detta då.
Jag har eller rättaresagt jag hade en farbror som knarkade och hade gjort hela sitt liv men som tillslut lyckades bli ren och fick jobb för att hjälpa andra som som hade drogproblem men han dog innan han hann börja vilket var en effekt av drogerna. Hans kropp var redan så förstörd. Detta har väl gjort att jag aldrig skulle få för mig blanda mig med sådant. Men det är upp till var och en. Sen kan man väl dock tycka att man får väl inte ut något positivt utav att ta droger så jag förstår inte riktigt meningen.

När det kommer till alkohol så är det samma där, det är upp till var och en. Alkohol är något så vanligt i vardagen och jag har ju själv druckit. Sen kan jag inte påstå att det är något jag känner att jag måste göra eller tycker är speciellt roligt eller gott. Det är väl mest allt som kommer med alltså själva sällskapet och sådant som kommer när man är på fest som är lockande. Jag kan nog tycka såhär att alkohol inom rimliga mängder är okej. Vet inte vad mer jag ska skriva om detta så det får räcka så.
Publicerat i Vardagligt
Någon mer än jag som inte kommer in på bloglovin utan istället kommer detta fram;


Publicerat i 30 DAGARJag tycker att detta är en av dom svåraste frågorna på listan
för jag vet inte exakt var jag vill vara om 10 år. Det finns så mycket jag vill göra och uppleva i mitt liv. Men det jag faktiskt vet är att om 10 år kommer jag ha skaffat mig en utbildning och Alexander kommer kanske ha en liten lillebror eller lillasyster. Kanske bor vi i något litet hus någon stans som jag får göra till mitt och inreda som jag vill. Men vart vi bor, om ens i sverige vet jag inte. Jag har så mycket drömmar och mål som jag skulle vilja uppfylla och jag tycker om att det är ett litet mysterium. Om 10 år är jag bara 26 och Alexander är 10 men jag hoppas att vi iallafall lever ett bra liv tillsammans med familj och vänner.
Mer får tiden utvisa helt enkelt. ;)
Publicerat i Vardagligt
Jag är med i en tävling hos Jonna om ett valfritt filter från Tvspelsweb. Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha detta filtret.

Vill du också vara med och tävla? Klicka då HÄR.
Publicerat i Vardagligt

Idag är det min älsklings födelsedag och idag har vi även 2 år tillsammans!

Jag älskar dig!
Publicerat i 30 DAGAR
Hah, nu la jag märke till att hans gylf är öppen på denna bild, hahaha!

Min nuvarande relation är med Pontus, eller älsklingen som jag oftast skriver. Han är min absolut bästa vän och även den personen som står mig närmast.

Pontus och jag har känt varandra sen 2008 och varit tillsammans i två år idag. Vi träffades genom min dåvarande pojkvän och blev väldigt bra kompisar och under sommarn 2008 smsade vi väldigt mycket och sen började vi även på samma skola och han gick också i min parallel klass. Jag blev lite små kär i honom för han var såå himla charmig dock var det inte vår tur då och mycket hände och det slutade med att vi bröt kontakten helt. Men hösten 2009 hittade vi tillbaks till varann och den 22 september, på hans födelsedag, blev jag akut sjuk i skolan och blev hämtad med ambulans och jag minns hur han stog där och var ledsen och innan jag åkte iväg sa han att han älskade mig och sen dess har det varit vi och nu två år senare har vi båda växt, mognat och förändrats men vi har gjort det tillsammans.

Han är den bästa pojkvännen och en underbar pappa till Alexander!