Publicerat i Vardagligt
Massor av fotograferingar väntar på att jag ska ta tag i dom. Först ut är i alla fall en gravidfotografering från Augusti.
 
Om en timme har jag min muntliga examination i historia kursen och jag är fruktansvärt nervös men försöker tänka att det kommer nog gå bra ändå och det kommer vara skönt att ha avslutat ytterliggare en kurs. Tills dess redigerar jag en massa bilder. Har hunnit klart med några leveranser men fler väntar och en extra arm hade inte varit fel dagar som dessa. Men jag älskar att ha mycket att göra och blir ännu mer produktiv då samt att extra inspiration brukar dyka upp då.
 
Men nu ska jag fortsätta redigerandet samt repetera allt från antikens grekland till vietnamnkriget..
 
Publicerat i Vardagligt

 
Igår vaknade vi upp till ett helt fantastiskt höstväder och vilken tur att jag hade en kärleksfotografering inbokad med detta härliga par. Bilderna blev fantastiska och går direkt till min favorit hög.

Det är så kul när man får par som själva kommer med lite kreativa och roliga idéer. Som vill ha lite annorlunda bilder. Precis det gjorde paret ovan men dom bilderna får ni se senare för nu har jag lite historia och svenska pluggande framför mig. Samtidigt som min lilla kille vaknade väldigt hängig och därför har fått vara hemma och myst idag och det gäller att få något gjort medan han sover.
 
Publicerat i Vardagligt
Förra helgens charmtroll!

Idag vaknade jag väldigt trött och inte riktigt på topp men dom tankarna fick snabbt försvinna för idag ska det bli en bra dag, så är det bara. Lättare att slå om är det ju också när solen strålar och det är fantastiskt höstväder ute och jag har två barnfotograferingar att se framemot. Så nu ska jag packa kameraväskan och byta om för om en timme tar jag tåget till dagens första fotografering.

Ha en underbar fredag allihopa!
 
Publicerat i Vardagligt

Vilken härlig helg jag har haft. I lördags hade vi helt underbart väder och jag hade två härliga familjefotograferingar inbokade då. Perfekt!

En av dom var detta härliga par ovan som jag förevigade tillsammans med deras två charmiga barn och jag har en hel drös med nya favoriter från båda fotograferingarna. Men just nu får dom ligga en stund till för jag måste få pluggat lite idag för på onsdag har jag min första examination. Men jag ska även ikväll träffa ett av nästa års brudpar för ett litet möte och inte vilket par som helst utan ett som jag redan träffat innan och tagit underbara kärleksbilder på men som nu har bokat mig för sitt bröllop. Så roligt och jag längtar redan till nästa sommar!
 
Publicerat i FOTO - KÄRLEK, Gravidporträtt
 
Jag har haft en helt underbar fotosommar och nu tänkte jag att det är dags att ta tag i att visa alla underbara bilder och kunder jag fått äran att träffa. Först ut blir Sofie & Fredde som jag träffade i slutet av Maj i Helsingborg och vi hade en helt underbar fotograferingm, vädret var perfekt och timmarna bara flög iväg och klockan var närmare 21.30 när jag satte mig på tåget hem.
 
Så medan ni kollar igenom bilderna ska jag fortsätta med mitt pluggandet. Har mycket att göra resten av veckan då jag har min första examination nästa vecka och jag är redan supernervös!