Publicerat i FOTO - BARN, Vardagligt
 
Godmorgon! Vi har nästan precis lyckats rulla upp från sängen, tagit oss till soffan och startat lite teletubbies på TVn. Dagens känns lite extra trött och seg idag men förhoppningsvis släpper det om en stund för Alexander ska vidare till sin farmor och jag ska iväg på en familjefotografering och sambon är iväg och jobbar. Så det var det ju med den långledigheten, haha ;)

Men igår, då hade jag en supermysiga familjefotografering med en liten extra speciell familj. För det var faktiskt  femte (!) gången jag fotograferade dom och det är lika roligt varje gång och så känns det lite extra speciellt med ett sådant förtroende. Så jag tänkte att jag bjuder på en liten bild Amanda & Liam så hoppas jag ni har en bra dag, oavsett om ni jobbar eller inte! 

 
Publicerat i Vardagligt
 
 ..för det är lite så det känns idag. Som en lördag. Fast det är torsdag och det är väl så det blir när man har lite extra långledighet även om den mest känns lite hackig för oss då sambon ska jobba imorgon. 

Men vi passar i alla fall på att mysa lite extra idag. Långfrukost med kesoplättar som är det bästa vi vet för tillfället. Passar alla oavsett hur man vill äta dom. Med sylt, eller min favorit, ost och skinka. Sen tränar vi bokstäver genom att skriva inköps listan innan vi ska traska iväg till affären. 
 
 
Förresten! Tack för alla fantastiska kommentarer på förra inlägget och tack till blogg.se som är så bra på att ge lite extra uppmärksamhet då och då!
 
Publicerat i FOTO - KÄRLEK, Vardagligt
 
Det råder sjukstuga här hemma igen. Men det gör inte så mycket idag. Vädret är dåligt och vi båda är trötta och vet ni vad man kan göra samtidigt? Sitta och redigera kärleksbilder. Allt ifrån bröllopsbilderna sen helgens bröllop (ni ska få se snart) till underbara bilder på Joseph & Anton som jag träffade förra veckan och hade en sådan härlig och rolig fotografering med. Ni ska få se ännu fler bilder på detta störtsköna par när dom är färdiga men tills dess får ni en liten tjuvkik på två favoriter! 
 
Publicerat i FOTO - BARN, Vardagligt
 
Efter att ha haft en mysdag tillsammans med min lillakille så sitter jag nu och förbereder mig för jobb. Ikväll möter jag upp ett kärlekspar på samma ställe som bilden ovan är tagen och hoppas få fantastiska bilder i det magiska kvällsljuset och sen ska jag passa på att mysa med sambon och ladda batterierna inför morgondagens bröllop. Väderprognosen ser lite ostadig ut men vi hoppas den har fel, såklart! ;) 

Men killen ovan då? Supercharmiga Milton (och hans föräldrar) mötte jag upp tidigare i veckan på mitt nya favorit ställe och med så många härliga bilder som det blev så har det varit supersvårt för mig att göra ett urval. Men nu är det skickat och nu är det föräldrarna som får det svåra att välja mellan Miltons alla underbara miner. Lovar att visa er mer sen! 

Ha en trevlig kväll!