Publicerat i Vardagligt
Då var det dags att ta tag i en liten sammanfattning av året. Det får bli i delar så först ut blir januari - mars. 
 

Januari:
Vi började året på absolut bästa sätt -kalkonmiddag hos min farmor. Mysigare dag finns inte. Vi fortsatte njuta av ledigheten och jag sydde ett lapptäcke, fyllde 18år och Alexander blev 1 1/2år.
 
 
Jag fotade Kajsa under lunchrasterna ett flertal gånger och hade en barnfotografering och flera gravidfotograferingar. Annars var det en ganska händelselös månad som bara sprang iväg.
 
 
 
Februari:
Vi inledde denna månad med att gå och se Johan Glans i Lund och gud vad vi skrattade, gillade vi inte honom innan så gillade vi honom ännu mer efter det.  Fotojobben rullade på trots att det var lågsäsong och jag fotade en del små bebisar. 

I skolan var det desto jobbigare. Alexander var mycket sjuk och jag missade desto mer, precis som under hösten. Hamnade mycket efter och tappade motivationen. Jag slets mellan skolan, familjen och fotojobben. Bestämde mig sedan att följa hjärtat och bestämde mig för att söka in till en annan skola till hösten och reducerade schemat ganska rejält. 
 
 
Jag fortsatte att fota gravidporträtt och på alla hjärtans dag fotoade jag fina Josephine och Joakim och ännu fler bilder trillade till favorit högen. 

 
Februari gick också i en fruktansvärt fart och jag fotograferade Kajsa flera gånger till och allt kretsade till familjen och fotojobben. 


Mars:

Våren började titta fram och vi spenderade många timmar nere vi ankdammen. Jag hade melodifestivalen mys med fina Kajsa & Emma och skreksjöng till "Vilken jävla slager".
 
 
Jag sydde ytterliggare ett lapptäcke, fotograferade Alexander mer än på länge. Fotade nyfödda Samira och kom igång att träna. 
 
 
Månadens höjdpunkt var annars att jag och fina sambon åkte iväg och tatuerade in Alexander namn. 
 
 
 
 
Publicerat i FOTO - BARN
Aoucch, vilka långa dagar det blir nu precis innan jul. Flertal leveranser ska bli klara och hamna hos kunderna innan jul så jag har några väldigt intensiva dagar framför mig innan jag också tar lite ledigt. Det är ju tur att det är såå kul för annars hade man ju aldrig orkat! ;) 

Idag träffade jag iallafall sex veckor gamla Elin och än en gång har jag kommit hem med en massa nya favoriter. Mer bilder får ni se imorgon för nu ska jag stänga ner julverkstaden för idag för nu är ögonen och huvudet så trötta att dom inte riktigt vet vart dom ska ta vägen. 
 
 
 
Publicerat i FOTO - BRÖLLOP
 
Det har varit en intensiv vecka och helg och än är det inte slut. Jag kör i 110 denna veckan också och sen har jag lite efterlängtad ledighet. Men först ska det fotas, redigeras och levereras. 

I lördags fick jag äran att fotografera Therese & Ulfs bröllop. Helt fantastiskt mysigt bröllop och jag har flera fulla minneskort med bilder som nu ska gå igenom. Jag hade bästa Desiré med mig som assistent så har vi tur fick hon till några bra BTS- bilder så ni kan få se. 

Nej nu ska jag återgå till min att göra lista och att försöka lära mig min nya dator som fick följa med hem igår. En iMac. Så nu har jag lämnat min gamla trötta PC och är ännu mer redo för ett fantastiskt 2014!
 
Publicerat i Vardagligt
Då vart det måndag igen och även december månad. Det är ju helt fruktansvärt vad tiden har gått fort. Känns som det precis var augusti och skolan började...

Vi har haft en mysig första advents helg och idag har jag jobbat med nya prislistor och börjat redigera bilderna från fotograferingen med tjejen nedan. Hon måste varit en av världens charmigaste som tjejer och jag ser framemot att fortsätta redigera hennes bilder imorgon!