Publicerat i Vardagligt
Jag jobbar ju som sagt på för fullt med den nya hemsidan och här är några av dom små omdömmena som kommer komma upp där. Jag är fantastiskt lyckligt lottad som har så underbara kunder gång på gång och utan dom hade där ju inte funnits någon Fotograf Erica Öberg, så är det ju bara. 
 
Dock har jag ju självklart åkt på rygg/nackont från hell och är inte så rörlig just nu och det blir mycket vila så allt tar lite längre tid just nu. Imorgon återgår Alexander till dagis och det är tänkt att jag ska sätta igång med pluggandet och fotande ordentligt. Hoppas bara min rygg mår lite bättre då! 

Nej, nu blir det en tidig kväll för mig! 
Kram
Publicerat i Vardagligt
 
Efter gårdagens hårddisk inköp så gick jag igenom lite gamla bilder och hittade dessa två från i somras. Den första på mig och min kärlek, är nog den enda och bästa bild vi har, tyvärr. Men till våren åker vi iväg för att bli fotograferade och jag längtar efter att få bilder på oss alla tre att sätta upp på väggarna! Den andra bara älskar jag och har redan skrivits ut och ramats in och gör ni inte det redan så se till att förstora era bilder, det är en himla speciell känsla! 

Annars använder jag varenda ledig minut till att pilla med hemsidan och nu börjar den äntligen bli klar, bara lite små pill kvar så som att få upp priserna men det får vänta för nu är jag såå trött på allt datorsittande och ser framemot en dag på stan med syrran imorgon! 
 
Annars är det snart dags att återgå till vardagen och få tillbaka lite rutiner. Resten av veckan blir det svenska plugg och redigering som gäller. Så nu ska jag sätta ihop en lite veckoplanering och sedan blir det nog en film i sängen, måste försöka vända tillbaks dygnet. ;)
 
Publicerat i Vardagligt
Förra lördagen fick jag äran att fotografera Madelen och Martins bröllopsdag och jag tänkte att en mini tjuvkik var på sin plats.

Annars rullar ledigheten på. Jag har några dagars ledighet med familjen kvar innan jag sätter igång ordentligt. 2014 kommer bli ett helt fantastiskt år och jag är såå peppad att komma igång ännu mer inom fotograferandet. Utveckla och förändra helt enkelt. Ny logga är på plats, ny hemsida är snart uppe och jag håller på att finjustera dom nya priserna. Så det kommer hända mycket roligheter inom den närmsta tiden varvat med bröllopsredigering och fotograferingar. 
 
Nu ska jag "kååååållllaa isbjööööörrrnn mammmaaa" med lillkillen här hemma och sen förtsätter vår stoa rensning av allt skit man samlar i hörnen. ;)