Publicerat i FOTO - KÄRLEK, Vardagligt
Dessa två var det som jag spenderade min kväll igår med. Super snygga och fantastiska människor och så lilla pyret i magen som vi snart hoppas tittar ut!

Har precis skickat iväg deras urval och ska packa om väskan och sen väntar familjefotografering och sedan 18års kalas för min kusin.
Publicerat i Vardagligt
 
Fina Jonas och Cissi som jag fotograferade för någon vecka sedan. Visst är dom hur fina som helst?!

Sitter här och tittar igenom lite inspirationsbilder men ska snart sätta på mig lite anständiga kläder och ta tåget mot Helsingborg för en kärleks/gravidfotografering och jag är sjukt peppad! Kommer bli hur bra som helst !


Publicerat i Vardagligt
Lilla Thilma som jag träffade förra veckan. Världens härligaste tjej!

Idag ska jag till skolan en sväng och lämna in dator och böcker och sen ser vi framemot en härlig sommar och från och med hösten kommer jag istället plugga på distans. Vilket jag hoppas kommer passa mig mycket bättre. Men nu måste jag få lite redigering gjord innan jag drar iväg.

Publicerat i Gravidporträtt
 
I fredags packade jag väskan och åkte till Kristianstad för en gravid/familje fotografering och där fick jag träffa en helt underbar familj. Vi tog lite bilder på dottern och på magen där lillasyster ligger och gror. Nästa vecka är hon beräknad och jag håller tummarna för att hon håller tiden och kommer ut då. ;)
Publicerat i Vardagligt
 
Igår hade jag en härlig eftermiddag i solen med bland annat dessa tre killar! Hur charmiga och duktiga som helst och bildern blev jättebra. Jag sitter just nu och gör deras urval men ska snart packa väskan och bege mig mot en gravid/familje fotografering i Kristianstad. 

Försöker uppdatera lite mer ikväll.
Ha en underbar dag allihopa!
Publicerat i Vardagligt
Idag är jag trött och inte helt på topp samtidigt som regnet smattrar på fönstrena så då passar jag på att få klart hemsidan. Den har dröjt längre än jag hade planerat då jag inte kunnat bestämma mig om hur jag vill ha den men nu börjar den äntligen ta form och jag hoppas kunna publicera den innan veckan är slut. Om jag inte ångrar mig igen. ;)


Publicerat i FOTO - BARN, Vardagligt
 
Sådär, då vart min redigeringsdag över. Sambon och sonen är hemma igen och nu väntas middag och kvällsbestyr innan jag myser ner mig i soffan med ett avsnitt Suits och laddar upp för morgondagens fotograferingar.

Här är i alla fall en av tjejerna jag haft på skärmen idag. Hur söt som helst och jag har många nya favoriter ifrån den fotograferingen. Vad tycker ni? Gillar ni dom? ;)
Publicerat i Aciresfoto, Vardagligt
Såhär ser min dag ut idag. Redigering, redigering och ytterliggare lite redigering.

Just nu håller jag på att bli klar med lille Antons bilder som jag fotade för ett tag sedan och sen är det paret här ovans tur. Men först tänkte jag fixa lite lunch så man får lite ork. Idag är jag tröttare än tröttast men har hur mycket som helst att göra som måste bli gjort idag så det är bara att bita ihop och köra igång!

Vi hörs lite senare med lite bilder! ;)
Publicerat i Aciresfoto, FOTO - KÄRLEK
 
Här är då en av mina familjer som jag fick träffa igår för att ta lite kärleks bilder. Jag har innan tagit både familjebilder samt bilder på deras underbara son med dom största blå ögonen man kan tänka sig och det är så roligt varje gång man får träffa en familj mer än en gång!

Nu är jag egentligen lite (mycket) stressad och måste snabbt packa och springa till tåget. Idag väntas nämligen en barn/syskonfotografering. Så nu måste jag verkligen resa mig och springa vidare! ;)
Publicerat i FOTO - BARN, FOTO - FAMILJ
 
Tidigare i veckan träffade jag dessa två härliga tjejer i Torups bokskog för att ta lite syskonbilder och bilderna blev så härliga med alla färger, eller vad säger ni?

Nu ska jag snart bege mig till en kärleksfotografering så vi hörs senare!
Publicerat i FOTO - KÄRLEK
 
I tisdags kväll mötte jag upp ett jättemysigt par för en liten kärleksfotografering. Eller ja, liten och liten, vi fotograferade i drygt två timmar och varenda bild är lika fantastisk som dom var. Jag har fått en hel bunt med nya favoriter och denna kväll tänkte jag ägna åt att redigera dom.

Jag har även fått in en ny design, ljusare och fräschare och jag hoppas att detta är den nystart jag behöver här på bloggen för jag vill ju faktiskt blogga även om det nog inte alltid verkar så.
 
Ha en trevlig kväll!
Publicerat i Vardagligt
 
Här sitter jag idag och svarar på mail och jobbar lite. Har haft en underbart härlig barnfotograferingi Torup och nu sitter jag i Malmö och väntar på ett par som ska ta lite kärleksbilder i kvällsljuset. Kommer bli hur bra som helst!

En ny bloggdesign och lite annat upplägg är det som ska hända på bloggen inom kort. Solen och värmen har gett mig världens inspirationsboost och jag är så peppad för sommaren!