Publicerat i Porträtt
 
Två bilder från dagens fotografering. Jag är nöjd och Kajsa är skitsnygg, eller hur?!
Publicerat i Vardagligt
 
Jag har haft en bra onsdag. Skolan är seg just nu då vi har tema vecka men solen sken hela dagen och jag har ju även världens finaste vänner som gör det ännu bättre. Nu redigerar jag lite bilder och dricker cola och sambon spelar Xbox. Med andra ord har vi en super mysig onsdag.

Nu ska jag redigera klart och sen ska ni få se lite bilder, ha en bra kväll allihopa!
Publicerat i Vardagligt
 
Den lilla killen i huset har fått feber och jag gissar på att det är på grund av vaccinet han fick i slutet av veckan. Så vi har en mysig hemma dag idag och har hunnit med att hämta ut lite paket samt handlat hem lite färska blommor mest för att lura fram våren lite. ;)

Annars fick jag upp lite bilder ovanför skrivbordet häromdagen vilket blev super bra och väcker inspirationen litegrann.
Publicerat i Porträtt
Här har ni två bilder på fina Kajsa från igår. Tagna lite snabbt till hennes blogg. Hur snygg är inte hon?!
Publicerat i Vardagligt
 
Här har det ekat tomt ett tag men jag vill verkligen att det ska bli bättre så nu hoppas jag att jag kan köra igång bloggen ordentligt. En ny design har kommit på plats och jag har en massa bilder att visa. Först ut blir denna favoriten från förra familjefotograferingen.

Annars är jag full av inspiration och vill komma igång och satsa ännu mer på företagande och fotograferandet och det ska bli en rejälupprustning där inom kort. Man måste ju först bara få tiden att räcka till! ;)
Publicerat i FOTO - KÄRLEK, Gravidporträtt
 
På självaste Alla hjärtans dag hade jag ju två mysiga fotograferingar. En gravidfotografering samt en nyfödd fotografering och här kommer lite bilder från gravidfotograferingen. Jag är super nöjd och vill gärna höra vad ni tycker?

Det är något speciellt med att fota blivande föräldrar. Deras längtan, spänningen och kärleken som finns där redan nu. Trots att man inte vet vem det är som är där inne men som redan är den viktigaste i livet. Ja, så alla ni där ute. Se till att föreviga magen, och partnern och allt. För tiden går så fort sen och minet sviker väldigt ofta, tyvärr!

Publicerat i Vardagligt
 
Såhär ser det ut för mig just nu. Har precis varit på skolan och ordnat med dom sista papperna om min nya skolgång och nu blir det lite fika och redigerande innan jag ska iväg på dagens första fotografering. En mysig gravidfotografering och sedan väntas en nyfödd fotografering. Med andra ord så kommer jag ha en super bra alla hjärtans dag!
Publicerat i Gravidporträtt
Bjuder på några av favoritbilderna från gravidfotograferingen med Anna. Den längst upp till vänster är min favorit, vilken är din?


Publicerat i FOTO - BARN, Vardagligt
 
Igår kom tjejerna hit och vi åt mat och hade det trevlig och sen drog vi vidare på fest vilket var jätte trevligt. Så idag fick jag en väldigt lång sovmorgon av sambon och sen kom jag upp till pannkaksfrukost! Sen har vi bara myst hela dagen och en sväng till lekparken blev det med vilket var väldigt uppskattat av ungen.
 
Nu pågår nattningen och jag tror att båda killarna sover inom kort och jag ska stänga ner här. Alla måsten får vänta tills imorgon men en ny bloggdesign kom på plats. Där är ganska mycket pill som ska fixas men kände att jag var tvungen att lägga in den för att ens känna att jag ville blogga! :)
Publicerat i Porträtt, Vardagligt
Detta gjorde jag igår. Träffade en gammal vän oc fick fotat lite. Bland annat lite nya bilder på mig till hemsidan. Super trevligt och det blev en hel del bra bilder som ni ska få se sedan för först måste jag skicka iväg lite urval till kunder.

Hoppas ni har en bra fredag!
Publicerat i Vardagligt
Två små bilder tagna i skolan idag. Den ena på fina Emma vars blogg ni hittar HÄR och en där vi sitter på favorit stället.
 

Tittar mest in med en liten uppdatering. Haft en lugn och skön skoldag och nu är  det äntligen bestämt hur det blir för min del med det hela så på torsdag ska jag till studie och yrkesväledaren för att skriva på lite papper. Annars har jag hunnit med att färga håret idag och ska göra det igen imorgon för ja, jag ser ut litegrann som en  morot. ;)
Publicerat i FOTO - BARN, FOTO - NYFÖDD, Vardagligt
 
Lång dag idag och nu är jag helt slut i både kropp och huvud så nu blir det soffläge resten av kvällen. Jag har i alla fall hunnit med två stycken fotograferingar varav den ena får ni se ett litet smakprov på här åvan. Super nöd är jag i alla fall och nu väntar jag bara på att bilderna från den andra fotograferingen ska föras över sen ska jag stänga ner för ikväll. Imorgon väntas en fotografering och sen ska jag och sambon åka och se Johan Glans! Som vi har väntat och vi hoppas att vi ska ha ont i skrattmusklerna efteråt! ;)