Publicerat i 4-6 MÅNADER


Vet inte om jag nämnt det men Alexander har blivit så duktig på att sitta själv nu och kan sitta alldeles själv och bara leka med sina leksaker.

Tiden går verkligen fort!
Publicerat i 4-6 MÅNADER
Igår firade vi ju 5 månaders dagen men vaccination på BVC vilket gick hur bra som helst blev ledsen för att han inte fick leka med leksakerna men sprutorna var ingen problem. Allt som allt tog det mindre än 20 min men vägning, mätning, vaccination och av och på klädning. Dock fick vi ut recept på två salvor som vi ska smörja lillskiten men då han fått lite eksem på magen och vi stod i kö inne på apoteket i 40 min. Usch, säger jag. Men fick i alla fall ut vpra salvor så nu är det smörjning 3 gånger om dagen som gäller.

Han vägde i alla fall 7750 g och var nu 67 cm lång. Mammas lilla kille är inte så liten längre!

Publicerat i 4-6 MÅNADER
I fredags bestämde vi oss (rättare sagt jag fick klartecken från älsklingen) och igår så åkte vi och köpte vår nya vagn och idag köpte vi även en åkpåse och nu har vi invigt den med att gå till lekplatsen och låta Alexander få testa att gunga (vilket var väldigt uppskattat). Mamman är helnöjd och vill mest bara ut och testa den ännu mer men det får vänta tills imorgon då det väntas BVC besök och 5 månaders vaccination.



Här är den alltså. Fina kronan vagnen åker tillbaks till Falkenberg och nu har Alexander intagit en sprillans ny Brio Sing.
Publicerat i KAMERAUTRUSTNING
Det har ju sakta men säkert börjats fyllas på i min kamera utrustning så nu har man ju fått ta och köpa sig en ny väska. Hittade den till och med på rea (blir det bättre?) och än så länge verkar den hur bra som helst sen fick jag även med en TWIX choklad i paketet vilket gjorde att jag gillade den lite med, haha ;)

Publicerat i 4-6 MÅNADER
Har ju inte hunnit berätta eller visa så mycket ifrån Alexanders dop men det kommer väl efterhand måste bara finna tiden. Idag fixade jag i alla fall med Alexanders fina dopbok som hans bonus mormor har gjort. I den fick alla skriva en liten hälsning på dopet och nu idag satte jag in bilder. Så nu är hela dopet samlat i en egen liten bok. Väldig bra idé faktiskt.

Nu ikväll har Alexander varit någon timme hos sin farmor och busat medan denna mamman och pappan utnyttjade sina 650kr i presentkort på SF med att gå och se Sherlock Holmes 2. Mysigt att komma ut en stund dock var filmen under mina förväntningar men sen var ju även mina förväntningar skyhöga. :)

Nu ska vi hoppa i säng för imorgon blir det vagnkollande, träffa farmor, barnkalas och sen skulle det bli god mat och besök till kvällen.

Publicerat i Vardagligt
Igår blev det som sagt mamma/barn träff i Lund. Sju härliga mammor med barn blev det och trångt vart det överallt men det får man ta. Super trevligt hade vi i alla fall och det blev en riktigt lång dag och både jag och Alexander somnade fort när vi kom hem.

Blev inte så mycket shoppande för mig som det blev för Amanda men den omtalande stjärndressen från Kappahl blev det till Alexander plus lite nya flaskor och en haklapp och mamman fick en tröja så något blev det.



Publicerat i Vardagligt
Efter två dagar med en massa att göra har vi idag haft en lugn mysig dag och vilat upp oss inför imorgon för imorgon blir det mamma/bebis träff med mina härliga mamma vänner några nya skulle även dyka upp. Så förhoppningsvis blir det en hel drös med bilder imorgon!

Förresten, ni börjar bli några stycken som tittar in här nu. Men vilka är ni? Berätta gärna lite om er själva.

Publicerat i Vardagligt

Myspojken i väntan på tåget innan idag.

Självklart blev det en runda ut idag, det var ju så himla fint väder. Så vi tog en tur in till Lund och träffade vår finaste vän Savanna. Alltid lika trevligt och vi saknar henne redan! Nu är vi i alla fall hemma i värmen och har ätit god mat och nu bussar min fina killar och jag försöker komma på något nytt till designen. Imorgon blir det i alla fall att träffa Emma och Bellisen en stund och försöka få till lite bilder till Emmas design och sen på onsdag blir det mamma träff tror vi blir närmare 10 mammor med barn. Super trevligt att vi blir fler och fler hela tiden!

Nu får vi återgå till design pillandet medan man kan och sen blir det tv mys och en påse Ahlgrens bilar. ;)
Publicerat i FOTO - BLOMMOR OCH NATUR


Nu tycker jag ändå allt att det kan bli vår..
Publicerat i FOTO - BLOMMOR OCH NATUR


Snöar på idag också men väldigt slaskigt är det. Känns faktiskt inte så roligt. Lite vår och värme hade inte suttit fel men lite mysigt är det allt.

Idag har vi fått handlat in allt som Alexander behöver den kommande månaden. Ganska skönt att ha fyllt på lite så man slipper springa ner till affären sådär i sista minuten för att något är slut. Nu ska det pillas på en ny design till bloggen. Har nog gjort 100 st olika redan men vet inte riktigt hur jag vill ha den än så vi fortsätter att göra nya.
Publicerat i Vardagligt
Idag tröttnade jag på att göra ingenting tack vare denna dumma förkylning så lilla familjen placerade sig i köket och medan pappan satt vid datan, lille herr Alexander lekte runder och pratade på golvet så lagade denna mamman lite puré till den lille herr Alexander vilket han provsmakade sen och det verkade gå hem. Där emellan beställde jag en ny kamera väska och var lite imponerad över att snön faktiskt la sig. Nu myser vi i soffan och jag är helt slut och totalt ner snorad. Vi hoppas även att snön ligger kvar imorgon och att man mår bättre så man kanske vågar ta sig ut.

Publicerat i Vardagligt
Blev en jättelyckad syskon fotografering igår dock har man vaknat upp med världens förkylning. Förra veckan var det magsjuka och nu åker vi på förkylning, klart vi gör liksom.
Idag skulle det egentligen vara en liten tjej/mys kväll hos en av mina fina mamma vänner men det blev ju inget sådant för denna mamman idag. Istället köpte älsklingen med sig chips hem så jag ändå fick lite fredagskväll så nu myser vi med film och lite chips, en riktigt bra fredagskväll trots förkylning och att man måste springa och snyta sig hela tiden.

Publicerat i ALEXANDER SHOPPAR


Det är faktiskt med lite sorg som vi sakta men säkert börjat ta farväl av stl 62 i lillemannens garderob. Jag måste inse att det börjar bli för tok för litet men han har ju sååå mycket fint i den storleken. Så igår fick det bli en runda på stan så att vi kunde börja fylla på nästa storlek. Hittade inte jättemycket men ett par super snygga byxor från kappahl hittade vi och sen även några bodysar men såklart är ju ingenting hälften så fint som det han har i stl 62.. Ja butter mamma för tillfället, haha.

Nej men nu ska jag ta och göra mig själv i ordning och sen ska lillemannen få hoppa ur sin pyjamas och sen väntar en barnfotografering i Malmö (hoppas bara vi hittar dit, haha) och sen inom morfarn.
Publicerat i 4-6 MÅNADER


Såhär glad blir jag när jag ser mig själv!
Publicerat i BLOGGDESIGN


Syster yster ville ha en ny start på bloggen och ny start betyder ju självklart en ny design. Så härom kvällen satt vi och pillade ihop något. Nöjd blev hon i alla fall och det är väl huvudsaken. Lite små fix är det kvar men man ser i alla fall hel heten! Ni kan besöka syster yster HÄR.