Publicerat i Vardagligt

Här hemma pågår kvällsskiftet framför datorn. Jag ligger lite efter i redigerandet för tillfället så det gäller att ta vara på varje stund jag kan just nu så alla fina kunder kan få hem sina bilder så snart som möjligt! Just nu är det lilla Felicia som är på skärmen tillsammans med ett avsnitt av Buffy the vampire slayer som jag igår fick för mig att börja titta på och det tillsammans med lite tända ljus i detta höstrusk som kommit känns inte så fel, faktiskt. ;)

Annars så var det bröllop i lördags och vill ni se en tjuvkik kan ni göra det på facebook och jag lovar att det snart kommer upp en liten tjuvkik här med. ;)
Publicerat i Vardagligt
 
I början av förra året var jag ny på just kärleksfotograferingar och sökte därför efter par som ville ställa upp för att jag skulle få testa osv. Ett av dom första paren som ställde upp var Cecilia & Jonas (här kan ni se en av favoriterna) och redan då pratade vi lite om att dom skulle gifta sig i Augusti 2014 och i höstas hörde dom av sig och ville boka mig som sin bröllopsfotograf och på lördag är det äntligen dags! Det kommer bli ett helt fantastiskt bröllop med ett ännu mer fantastiskt par och ni kommer få se så mycket mer av dessa godingarna framöver! 

Men tills dess får ni dessa två bilderna från söndagens provfotografering samt en liten tjuvkik på facebook
Publicerat i Vardagligt
 
Ikväll är jag sådär full av kärlek som man alltid blir efter ett bröllop. För idag var det äntligen dags för Johanna & Scott att säga ja till varandra och trots att regnet öste ner och att det inte blev som planerat så var det en dag full av kärlek och vi fick några fantastiska bilder som jag ser framemot att visa. Men nu väntar sängen efter en lång dag och imorgon väntas ett bröllopsmöte med ett annat härligt brudpar!