Publicerat i FOTO - KÄRLEK, Vardagligt
 
Hittade en gammal goding på min lillasyster och hennes pojkvän som är tagen för snart ett år sedan och som fick en ny redigering. I like it! ;)
 
Lillkillen har varit hemma sjuk idag så vi har passat på att se Frost två gånger och städat lite (till soundtracket från filmen såklart) och medan han vilade hann jag även med att fräscha upp designen litegrann. Vad jag ska ha för header återstår att se så denna får funka så länge. 

Nu ska jag starta mitt fredagsmys och jag hoppas ni andra har en mysig fredag!
Publicerat i FOTO - KÄRLEK, Kontorsarbete, Vardagligt

Jag har en riktig kontorsdag idag och pillar med hemsidan, förbereder avtal och redigerar lite bilder emellanåt. Som Elsa & Elviras bilder som snart är redo för leverans, vilket är ett himla bra sätt att pausa på för det här med kärlekspar är något av det roligaste jag vet att föreviga och Elsa & Elvira är sådär fina så man knappt kan sluta fota dom och jag lovar att ni kommer få se fler bilder längre fram! 

Annars kan jag tipsa om mitt påskerbjudande som ligger ute på facebook nu för den som är intresserad av att få lite fina bilder nu i påsktider. Kolla in det här!
Publicerat i FOTO - BRÖLLOP
  
Jag ligger lite efter med att blogga förra årets bröllop, något jag så gärna vill göra då det annars bara är några få bilder som visas och jag vet att det brukar vara uppskattat av familj och vänner till brudparen att få se lite fler bilder. Så nu är det dags att ta tag i det och vi vrider helt enkelt tillbaka klockan ett år.. 

Jag träffade Therese och Dennis första gången för ett år sedan när vi hade första bokningsmötet. Det var en regnig kväll när vi fikade och gick igenom avtal och önskemål kring deras bröllopsbilder men det första man märker med Therese och Dennis är deras humor. Med dom i närheten så spelar det ingen roll om det regnar eller om solen skiner för man har alltid lika lätt till skratt med dom och tur var väl det, för när vi träffades igen någon vecka innan bröllopet för att ta kärlek och familjebilder tillsammans med deras son så regnade det också från och till men lagom till deras bröllopsdag hade sommaren slagit ut och vi hade strålande väder hela dagen. 
 
Hela dagen genomsyrades av skratt och kärlek och jag tror alla som var där såg vilken perfekt match Therese och Dennis är och jag som är en sådan hopplös romantiker vet att dom kommer leva lyckliga i alla sina dagar. 

Så varsågoda, en bildbomb!
 
 
 
 
 
 
Publicerat i Vardagligt
Jag tror nog jag lämnade min inspiration och så i Spanien och åkte sedan hem utan den. Lusten för datorn, bilder eller något sådant har varit helt bortblåst men det har samtidigt varit ganska skönt att få ladda ur och ladda om och få fokusera på andra saker. 

Men nu äntligen verkar lusten och inspirationen komma smygande tillbaks och jag kan ju inte låta bli att tro att det är tack vare det soliga vårvädret vi haft dom senaste dagarna och att man faktiskt kan säga att våren är på väg med stormsteg.
 

Så nu ser jag framemot att komma igång ordentligt igen! Jag har en fantastiska bröllopssäsong som snart drar igång och tills dess fylls kalendern av barn och familjefotograferingar och möten med sommarens brudpar. Så nu tycker jag att en liten spark i baken är på sin plats och nu ska jag ut med Dobby en vända i solen!