Publicerat i Vardagligt
Måndag och siste Juni och vi hoppas verkligen att Juli bjuder på finare väder, i alla fall mindre regn. Men idag skiner solen och vi hoppas att den fortsätter med det för ikväll väntas bröllops workshop med Emelie Ohlsson vilket ska bli superkul och jag gissar på att jag kommer komma hem med en massa fina bilder och få ännu mer kunskap inför fredagens bröllop.

Jag är så glad att jag valde att satsa lite mer på bröllop i år än vad jag gjort innan för det är ju något helt fantastiskt att få vara med och föreviga och jag ser framemot varenda ett i sommar. 

 
 
 
Publicerat i Vardagligt
För den som inte visste det så har jag förutom en elva år äldre storebror en liten lillasyster också. En sådan lillasyster som råkade få alla smartgenerna i familjen och som får hjälpa mig med matten och som ibland har lite för dåligt självförtroende trots att hon inte borde ha det. Som tyvärr bor en massa mil bort och vi träffas alldeles för sällan. Men när vi var små var det alltid hon och jag.

I alla fall så har ju den lilla skitungen gått och skaffat pojkvän och i påskas var dom här och hälsade på och såklart passade jag på att ta lite kärleksbilder på dom i vårvädret! 

Så medan jag springer iväg på sommarlovsentreprenörerna som kommunen håller i som är en satsning på ungdomar som är lite sugna på det här med eget företag  så får ni titta på min lillasyster och hennes Johannes. 
 
 
 
Publicerat i Vardagligt
Fina lilla Wilma som jag träffade förra veckan! Som jag tror platsar som årets charmigaste unge än så länge!

Söndag igen och jag konstaterar än en gång att veckorna springer iväg i år. Sitter i alla fall och går igenom kalendern för den kommande veckan som är sprängfull med fotograferingar och bröllopsmöten och borde krypa ner i sängen så att jag kan vakna pigg och utvilad. Annars har jag dom senaste dagarna funderat mycket på bloggen och vart jag vill komma med den och det som jag kommit fram till är att jag nog kommer ändra om här lite grann både i design och upplägg. Men det får bli en senare dag när jag har tiden på min sida! Publicerat i Vardagligt
Som jag nämnt innan så sen min telefon gick sönder har jag kommit in i en "läsa böcker" period och har läst drygt 15 böcker den senaste månaden. Med andra ord har jag läst ut alla som jag hade liggandes hemma plus en drös som jag lånade från Emma. 
 
Så det var ju på tiden att beställa hem lite nya. Mest härliga ungdomsböcker då det är det jag fastnat i just nu. I alla fall så kom 2 av 4 paket från CDON fram igår. Så nu ska jag nog klara mig ett litet tag till! 

Jag beställer alltid mina böcker från CDON. Vet inte varför men det har helt enkelt bara blivit så. Kanske för att dom ganska ofta har toppen erbjudande och för någon dag sedan trillade jag in på Cupnation som samlar en massa olika rabatter och erbjudande från dvs. företag och just nu har dom massor med olika erbjudande från just CDON så här ska det passas på att klicka hem lite fler saker när jag ändå håller på, helt enkelt! 
 
Publicerat i Vardagligt
Här har det varit fullt upp den senaste tiden för i måndags tog världens bästa sambo och pappa studenten och vi var stoltare än stoltast! 

Så sjukt när man tänker tillbaks. För snart tre år sedan började han gymnasiet som vilken annan 16åring som helst och bara någon dag efter blev han pappa till världens finaste unge och nu, tre år senare, har han fortfarande världens finaste unge men är också klar med studenten och om jag får säga det själv, så är jag så stolta över oss själva. Som tar världen med storm trots att vi fick Alexander som 16åringar! 
 
Nu har jag lämnat Alexander hos farmor och ska packa ner det sista innan jag åker och fotar ett gäng kusiner i kvällssolen!