Publicerat i Vardagligt
Ytterligare en tjuvkik från gravid fotograferingen med vackra Anna!

Mindre kaos är det väl i huvudet nu. Mycket på gång och mycket att ta tag i. En ny hemsida håller jag även på att skissa på och en ny bloggdesign blir det väl när jag hinner. Om inte bloggen får ligga ett tag. Känner mig inte alls inspirerad till att blogga eller så. Men vi får se!
Publicerat i FOTO - BARN, FOTO - FAMILJ
 
Idag har denna fina familj stått framför min kamera och trots att vi hade super dåligt väder så blev det nog allt bra ändå. Håller just nu på att gå igenom bilderna och hittade denna och vart tvungen att redigera den. Nu borde  jag återgå till urvalet så jag kan skicka iväg och sedan hålla kväll!


Publicerat i Gravidporträtt
 
Här är första tjuvkiken från dagens första fotografering med snygga Anna. Mer kan ni se på min facebook sida!
Publicerat i Aciresfoto, FOTO - BARN
 
Här kommer första tjuvkiken från söndagens fotografering och först ut blir storasystern!

Idag väntas två fotograferingar först en gravidmage som ska förevigas och där efter blir det två små tjejer som ska vara framför kameran. Denna veckan är helt fullbokad med fotograferingar och jag har 6st till innan denna veckan är över. Underbart med andra ord !
Publicerat i 16-19 Månader
 
Nästa vecka blir ju den bästa skitungen 17 månader och jag undrar om man någonsin kommer sluta undra över vart tiden tar vägen?

Stor har han i alla fall blivit på så kort tid och nu går det så fort och vi förundras dagligen över hur mycket han förstår och lär sig hela tiden. Han pratar mest hela tiden, mycket som vi inte förstår men vissa gör vi som tex. Hej, hejdå, mamma, pappa, kissen, babbo (nappen), rorri (rorri racerbil), blöja, mer, titta, där, öga, byta (blöja), ja, nej, wow, oj, mums och säkert en drös till som jag inte tänker på. Men förstådd börjar han allt göra sig och han förstår vad vi säger till honom och gör det vi säger (nja, inte alltid men ja ni fattar, hehe).

Annars har han blivit en väldigt bestämd kille men han är annars väldigt lugn, charmig och kramgo som dom säger på dagis/förskolan. Väldigt glad är han också nästan alltid, förutom när han inte får som han vill, såklart! ;)

Matglad är han som jag vet inte vad och äter än så länge allt han testat och hur mycket som helst. Vad vikt och längd är på det vet vi inte men det börjar närma sig BVC besök.

Sover gör han bra. Vi nattar honom runt 19-tiden och det tar oftast inte så lång tid innan han sover dock är han ju väldigt kramgo och vill helst ligga hos oss just nu. 

Favoriterna är rorri racerbil, katten, böckerna, små bilarna, leka med vatten och pappan.

Tycker inte om att byta blöja, ha kläder på sig (som han även kan ta av sig själv) ochsätta på sig ytterkläderna.
Publicerat i ALEXANDER SHOPPAR
 
Vi försöker lura hit våren lite genom att uppdatera vårgarderoben. Dock verkar inte den där våren gå på det riktigt. Men dessa två tröjor har i alla fall fått flytta in hos lillkillen och idag kom ytterliggare tre paket med kläder åt honom. Samtliga från Villervalla (min nya kärlek) och POP. Känns härligt med lite färg i vardagen i alla fall. :)
Publicerat i FOTO - BARN, Vardagligt
Igår tänkte jag testa min bakgrund och så men den lille herren som jag tänkte skulle vara med var inte riktigt lika övertygad om att det var en bra idé och dom få bilderna jag fick var som denna men lite charmig är den ändå, hah ;)
Publicerat i Vardagligt
Två stycken från dagens frukost. Nybadad och glad.

Idag har vi helt underbart väder här nere. Solen skiner som bara den och jag har en fotografering om någon timme nu så bättre än så blir det inte. Nu håller jag på att förbereda och packa allt och går igenom checklistan om och om igen.

Vad gör ni en söndag som denna? :)
Publicerat i Vardagligt
 
Såhär har det sett ut hemma hos oss ikväll. Små bilarna är just nu det absolut roligaste som finns i leksaksväg och då är det ju tur att där finns flera hundra stycken från när pappan och hans brödrar var små, det var ju inte så länge sedan, hah ;)


Publicerat i Porträtt, Vardagligt
Måste säga att vänster bilden är nog en av mina favoriter på Kajsa!
 
Har inte så mycket att bjuda på för tillfället. Men det kommer. På söndag väntar en barnfotografering som vi ser framemot och sen drar det igång på riktigt hoppas jag om jag nu slipper mer sjukdomar!

Dock har Alexander kräkt hela natten igen men verkar nu pigg.. Men vi har i alla fall haft en effektiv dag trots allt vilket känns bra. Nu ska jag försöka få lite ordning här på arbetsplatsen (skrivbordet) och sen lägga in lite bloggdesigner innan jag håller kväll! :)
Publicerat i Vardagligt
 
För två veckor sedan kunde man tro att våren var på väg redan men nu kom snön tillbaks. Lite mysigt är det ju allt och vi har fått åka pulka och leka i snön hur mycket som helst dessa två dagar. Vilket är väldigt, väldigt uppskattat av den lille killen. Han skriker så fort man ska gå in och önskar nog att han fick vara ute 24/7.
Publicerat i Aciresfoto, Porträtt, Vardagligt
 
Kompisarna visar ju lite intresse för fotograferandet så lite bilder blir det ibland. Dessa tog vi i torsdags och jag får ge uppmärksamheten till Kajsa och Emma.

TACK för alla gratulationer. Jag hade en underbar födelsedag med middag och bio med sambon. Super mysigt var det och välbehövt! Nu är jag 18 och det känns ganska bra. Vi har börjat söka fler lägenheter nu och imorgon blir det en tur till banken för att få fixat lite små saker.

Annars flyter livet på och fotograferingarna rullar in nu så nu är det lite planering och sådant som ska fixas i veckan och sen drar jag igång på nytt! Jag känner mig super peppad till att utvecklas ännu mer inom fotograferingen och ska verkligen se till att bli bättre på att ta vardagsbilder. Ett foto i timmen hade jag även tänkt testa en dag mest bara för att utmana mig själv lite med nya saker trots att dom inte är så avancerade.

Publicerat i Vardagligt
 
Idag är det ingen vanlig dag för det är ju min ARTONÅRSDAG!


Publicerat i Vardagligt
 
Sjukdom efter sjukdom verkar avlösa sig här hemma. Först åkte jag på halsfluss och igår kväll började Alexander kräkas och kräkas och kräkas. Det tog aldrig slut för den stackarn. Han och pappan bäddade i alla fall ner sig i soffan framför tv:n inatt och vid halv sex när jag var uppe hade dom varit vakna ett tag tack vare ännu fler spyor från den lille killen. Sen dess har lillkillen sovit halva dagen men inte spytt något mer sen då igår natt och han är mycket piggare sådan tur är. Hemskt var det att se honom. Helt rädd, blek och skakis och hulkade och hulkade men hade ingenting kvar i sin lilla mage att kräka upp.

Men från det ena till det andra. Jag har sytt ett lapptäcke till Alexander som ni ser från dom fina instagram bilderna. Ska försöka få till en ordentlig bild imorgon. Super nöjd är jag i alla fall och nu vill pappan ha ett likadant fast större så mer tyg ska inhandlas. När jag ändå höll på blev det två nya kuddfodral med i matchande tyger och ett tredje ska det bli under morgon dagen. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska sy?
Publicerat i BLOGGEN, Vardagligt
 
Älskade, älskade unge och jag innan vi åkte till farmorn på middag. Sambon börjar allt lära sig det där och jag blev lite sugen på att få honom att ta lite fler, mer genomtänkta imorgon. Kanske kan vi få till någon familje bild?

Jag har ju tänkt göra en liten sammanfattning av 2012 och det kommer så fort jag blir klar jag märkte att det visst tar en liten stund. Det har i vilket fall som helst varit ett underbart år tillsammans med min fina familj och vi ser så framemot ytterliggare ett år. I år blir vi 18år båda två, Alexander ska fylla 2, vi firar 4 år som ett par, sambon och jag,  och vi har helt enkelt en himla massa tid som vi ska fylla med så bra saker som möjligt. Jag ska fota bröllop och hoppas på att föreviga ännu fler härliga familjer och barn och att komma ännu längre med fotograferandet.  Så jag är så inspirerad och peppad på att dra igång 2013 nu och det hoppas jag ni också är!

Förresten, såg att jag fick en lite uppmärksamhet hos blogg.se igen och jag blir så fruktansvärt glad varje gång! Tack alla ni som tittar in och säger hej !