Publicerat i Vardagligt
 
Vi har tagit några dagar semester ute på landet. Härligt och helt underbart. Precis vad vi behöver. Bara umgås med fina vänner och familj och helt eneklt bara vila ut och samla ny krafter. Jag kör lite på halvfart med fotografeirngarna och försöker att inte ta emot lika många bokningar som innan just för att faktiskt hinna njuta av sommaren och ledigheten innan hösten kommer och nu ska jag fortsätta med det!
 
Publicerat i Vardagligt
Idag bjuder jag på två passande instgram bilder (@aciresfoto).
 
Först ut är min felstavade namnbricka på jobbet. Som några har undrat är på en turistbyrå och nu har jag varit där två dagar och det ska nog bli hur bra som helst. På söndag har jag min första dag där själv, både öppnar och stänger. Spännande men det ska nog gå jättebra!

Annars så har jag nu fått mitt definitiva besked om hur det blir för hösten och ja, det blir distansstudier från och med augusti på Korr onlinegymnasium i Kalmar. Känns toppen och jag hoppas och tror att det kommer passa mig mycket bättre. Så den 22 augusti åker jag till Kalmar för upprop. Härligt att allt börjar falla på plats nu!
 
Publicerat i Vardagligt
Bilder som skulle höra till ett inlägg jag tänkt posta igår men som aldrig kom iväg. Iallafall, gårdagens leverans skörd och jag.
 
Idag är jag uppe tidigare än jag varit på flera veckor, man har allt blivit bortskämd med sovmorgonar och så. Men idag är det första dagen på mitt nya jobb jag ska vara på under sommaren. Spännande och lite nervöst, precis som det borde vara tror jag.
 
Jobbar från 10-15 idag och sen väntas en gravidfotografering ikväll om vädret tillåter. Med andra ord så blir det ännu mer att göra framöver men jag gillar. Lite tempo skadar inte.