Publicerat i Vardagligt
Schemat är fullbokat just nu så jag ligger ganska mycket nere i onlinevärlden just nu. Dock tänkte jag titta in och välkomna er nya följare och säga att snart kommer det lite rolig uppdatering men det blir först på torsdag för nu ska jag göra sängen sällskap för imorgon blir det en tidig, tidig morgon då jag och mina fina kompisar Emma och Kajsa drar till Ullared för lite shopping!

Så, tips på vad för fynd jag ska hålla utkik efter? Annars säger jag godnatt och så hörs vi!
 
Publicerat i FOTO - BARN, Vardagligt
Jag redigerar och redigerar och min lista blir bara längre och längre, men vad gör det! Kul är det ju coh hur underbart är det inte att redigera bilder på den här fina killen ju.

Vi ska strax packa ihop oss allihopa och åka till kirstianstad. Jag har en fotografering och mina killar tänkte ta och följa med och ta en runda där under tiden. Så här blir nog tomt under resten av dagen men ni kan följa oss på instagram (@Justababy)
 
Publicerat i FOTO - BARN, FOTO - FAMILJ
 
Tänkte att jag får bjuda på lite bilder från gårdagen. Älskar verkligen ljuset och färgerna i dessa. Det var ganska kallt men solen sken som bara den bakom träden. Så, vad säger ni? Vilken är er favorit?
Publicerat i Vardagligt
Här sitter jag ikväll och redigerar bilder. Båda mina grabbar sover så jag har lite egentid framför datorn. Jag känner mig väldigt effektiv ikväll och jag har lite att ta i tu med så det är bara bra. Men jag ska snart ta och krypa ner bredvid dom så det börjar ju bli dags att stänga ner. Urvalet från dagen fotografering är redan iväg skickat så nu är jag redo för morgondagen!

Vilken är er favoritblogg? Av alla som ni läser? Behöver lite nya tips så, kom igen!
Publicerat i Vardagligt
Har börjat förmiddagen med varm choklad med grädde samtidigt som jag förbereder allt inför dagens fotografering.

Här visar termometern minusgrader men solen skiner som bara den. Så nu ska jag dricka upp och sen mysa ner mig med mina killar en stund framför ett avsnitt Sons of anarchy!
Publicerat i FOTO - BARN, FOTO - FAMILJ
Tänkte att jag får ta och visa lite bilder från tisdagens härliga familje fotografering. Imorgon står en ny på schemat och det ser jag framemot. Vädret ska visst vara kallt men med sol så det ska nog bli hur bra som helst. Jag är full med inspiration just nu så det kommer helt enkelt bli bra, det måste det. ;)

Har i alla fall kommit igång på en design och den borde komma upp i helgen om jag fortfarande gillar den då, hehe. Men nu får ni ha en trevlig fredag!
Publicerat i 12-15 Månader, BLOGGDESIGN, Vardagligt
Nu har vi höstlov, alla tre!

Sitter och försöker få ihop en bloggdesign  men det går inte. Jag vet inte alls hur jag vill ha den, eller jo, jag vet hur jag vill ha den men jag vill ha den  på 10 olika sätt vilket inte riktigt funkar. Så får lägga ner det hela en stund och hitta på något annat. Är lite halvt uttråkad faktiskt så jag får väl sätta igång och sortera bildmapparna eller något, haha.
 
På tal om det, hur sorterar ni era bilder? Jag måste försöka få ett system på det  hela men vet inte hur. Har ni några tips?
Publicerat i Porträtt, Vardagligt
 
Häromdagen på väg tillbaks från lunchen knäppte jag lite snabba bilder på fina Kajsa och Tilde och det är ju tur att jag har sådana snygga kompisar!
 
Imorgon är det fredag och sen går jag på ett välförtjänt höstlov. Det blir en vecka full med fotograferingar, mys med mina killar och även en Ullareds resa med Kajsa här ovan och vår andra fina vän Emma!  Så vi har mycket att se framemot och jag hoppas även att bloggsuget kommer tillbaks efter det.
Publicerat i FOTO - BARN, FOTO - FAMILJ, Vardagligt
 
Igår hade jag världens härligaste familj framför kameran. Jag fotograferade deras killar för inte så länge sen (här kan ni se dom) och nu var det dags för lite familjebilder och det gick hur bra som helst. Trots att stora killen inte var så intresserad så löste det sig tillsalut och jag fick både en bukett med löv och en kram med mig hem och jag får ju faktiskt säga att jag är så himla tacksam för mina fantastiska kunder!

Nu ska jag alldeles strax bege mig mot tåget och skolan. Idag har jag haft sov morgon och fick sova fram till halv nio och det var så välbehövt. Så nu kikar vi igång dagen. Hörs senare fina ni!
Publicerat i FOTO - BARN, Vardagligt
 
Jag hade ju två fotograferingar igår. Den andra var på den här lilla tjejen och hennes föräldrar. Hon är även mitt kusinbarn och endast engelsktalande men det gick hur bra som helst.

Ikväll hade jag värsta to do listan att göra men när jag satte mig ner och började sköljde tröttheten över mig och jag kommer inte igång. Super jobbigt då jag faktiskt måste ta och komma igång. Det ska göras urval från gårdagen och skicka iväg vilket hade varit bra att få gjort då jag har 4 fotograferingar till denna veckan. Samt skola och mina fina pojkar att ta hänsyntill. Ja, ibland undrar jag hur jag hinner och orkar.

Nästa vecka är det i alla fall höstlov och jag hoppas innerligt att vi får fint väder här nere (i alla fall inte regn) så man kan hitta på roliga saker med mina grabbar!
Publicerat i FOTO - BARN, Vardagligt
 

Idag har jag varit ute i det fantastiska höstvädret hela dagen. Jag började morgonen med en barnfotografering och det var den här lilla tjejen som fångades på bild och jag tror allt att där blev en hel drös med fantastiska bilder. Färgerna ute nu är ju helt underbara och det gäller ju att passa på innan allt är borta.

När jag var klar med denna söta tjej drog jag vidare på nästa familjefotografering och det ser ut som att det blev super fina bilder där med! Jag är i alla fall sjukt nöjd och har nu spenderat kvällen med mina fina killar under en filt i soffan. Jag  känner mig väldigt frusen idag så nu ska jag ta och hoppa i säng och förbereda mig för sista veckan i skolan innan höstlovet!
 
Ny design ska det även bli här på bloggen så fort jag hunnit göra klar beställningarna som ligger och väntar!
 
Publicerat i 12-15 Månader, Vardagligt
 
Bjuder på 3 små bilder från vårt omtumlande dygn. Vaknade vid halv tre i natt av en liten kille som bara skriker. Ett riktigt panikskrik och han slutar inte. Han är kokhet så vi tar ju tempen och den visar över 41 grader och kort därefter kommer slemet. Han bara kräker segt slem som knappt kommer upp. Luft får han inte heller. Pappan ringde sjukvårdsupplysningen som säger åt oss att åka in. Vid halv fyra var vi väl framme och sen var det prover och lugnröntgen som stod på schemat. Röntgen såg bra ut men vi ska tillbaks imorgon för nya prover.
 
Så klockan var väl lite efter 10 när vi fick gå därifrån. Sen dess har vi har vi hunnit med några timmars sömn allihopa och när vi sedan vaknade var febern hög igen och han bara skrek. Han fick dock en supp och lugnade ner sig lite grann och en och en halvtimme senare sov han och han sover fortfarande. Vaknar och gnäller lite och vill helst ligga på en. 
 
Vår fina tappra kille. Gör så ont i hjärtat att se honom såhär och inte kunna göra något. Så nu rår vi om varann och jag återkommer väl så fort det lugnat sig!
 
Publicerat i FOTO - BLOMMOR OCH NATUR, Vardagligt
 
Härliga höst men snälla ta dina sjukdomar och försvinn. Vi har gått och blivit sjuka igen. Alexanders feber är nästan uppe i 40 grader men efter en supp har han nu piggnat till så man borde kanske ta en själv, haha.
 
Så ja, det är därför uppdateringen är lite låg men förhoppningsvis är vi snart på benen igen. Hoppas jag!
Publicerat i Gravidporträtt, Vardagligt
Bjuder på en liten  bild till från gårdagen!

Idag har vi haft en riktigt seg söndag. Absolut ingenting har hänt och det har mest regnat och regnat här hemma. Dock mös vi till det med att göra världens enklaste äppelpaj. Nu har vi precis tittat på Felix som hoppade och nu ska vi sätta igång filmen Taken och jag tänkte pilla på en liten bloggdesign och fortsätta redigera bilder.

Hoppas ni har en bra söndag!
Publicerat i Gravidporträtt
 
Jag är nu hemma efter en underbar gravidfotografering och tänkte börja lite sått med att gå igenom bilderna men hittade denna och var helt tvunget att ta en paus för att visa er den. Är den inte underbar? Jag älskar den och är så sjukt nöjd över mig själv, om man nu får säga så.
 
Så vad tycker ni? ;)