Publicerat i Vardagligt

Stora barnet är lämnat på förskolan och denna veckan har varit hans första riktiga vecka där efter förra veckans inskolning och trotts att han varit så nervös från och till innan det var dags att börja så har det gått jättebra och han verkar ha installerat sig fint bland dom nya kompisarna. Vilket är så himla skönt. 
 
Så medan lillebror har intagit leksaks hörnan passar jag på att dricka min ägglatte (så himla gott!) och gå igenom kalendern. Jag som är en riktigt kalender i papersform junkie och som måste skriva listor för sinnesron har nyss hittat Bullet Journaling som verkar passa mig så himla fint, ska berätta mer om det sen tänkte jag. 
 
 
 Idag blir en lugn dag, vädret är gråare än gråast och humöret och orken hamnar någonstans där också så allt det där jag tänkte jag skulle göra idag får nog allt vänta. 
Publicerat i FOTO - KÄRLEK
I alla mina bröllopspaket ingår det en såkallad provfotografering innan och det innebär att ett tag innan bröllopet så träffas vi och har en vanliga kärleksfotografering. Detta gör vi först och främst för att lära känna varandra ännu mer så att ni på bröllopsdagen känner er så bekväma så möjligt. Men vi får även tillfälle att testa lite idéer, kanske kolla in dom tilltänka platserna för bröllopsporträtten och jag ser också hur ni som par samspelar under fotografering och vet då lite bättre hur jag ska lägga upp det under själva bröllopsdagen och såklart, så får jag ju reda på vilka av dom dåliga skämten ni skrattar lite extra åt. ;)
 
Så i början på Maj träffade jag Ted & Johanna för en provfotografering inför deras bröllopsdag några veckor senare och det finns så himla mycket att säga om dom här två och så mycket bilder från deras bröllopsdag att visa så det kommer komma ett riktigt bomb inlägg med det senare, men nu ska vi ta och titta på deras kärleksbilder för dom är så fantastiskt fina tillsammans. 
 
 
Publicerat i FOTO - BARN, Lillebror, Vardagligt
Jag tänker inte tjata något mer om hur fort tiden har gått, för det har jag gjort så mycket redan och har ni själva barn så vet ni ju redan allt detta. Men det blir ju så himla tydligt med barn, speciellt med små barn, hur fruktansvärt fort tiden går, eller rättaresagt hur mycket som faktiskt händer på så kort tid och ett barns första liv måste ju vara något form av raket år. Så mycket, på så lite tid. 
 
 
Och nu är han helt plötsligt inte en liten bebis längre, utan går sen ett bra tag tillbaka och försöker nu få in farten så han kan springa lika fort som storebror, det går dock inte så bra alltid och dom där benen hinner inte med.  ;)

Envisast i världen är han också den där lillebrodern och han markera väldigt högt och tydligt när han inte får som han vill men på en sekund kan han sedan vara hos en och luta sitt lilla huvud mot en och bara vilja kramas. Så mycket kärlek och så mycket vilja, och storebror är fortfarande den roligaste som finns och att se att dom faktiskt är så tajta som där är trots sina nästa fem år emellan värmer lite extra och vi kan ju bara hoppas att det håller i sig. 
 
 
SÅ, GRATTIS PÅ DIN FÖRSTA FÖDELSEDAG OLIVER, VI ÄLSKAR DIG trots att din energi är laddad till tusen gånger mer än någon annan i denna familjen. 

Publicerat i FOTO - BRÖLLOP
Bröllopsåret 2016 var för mig helt fantastiskt, jag fick träffa så många härliga människor och föreviga helt underbara bröllop, och hade det inte varit för att vi haft lite otur med vädret så har säsongen varit en av dom bästa och nu är det hög tid att visa lite fler bilder och först ut blir Mia & Håkan som gifte sig i April och trots att det inte hunnit bli speciellt grönt ute så bjöds det på ett fantastiskt vårväder dagen till ära. 
 
 
 
 
Publicerat i Vardagligt
Hela elva månader har gått sen jag uppdaterade här inne senast, då hade lillebror precis blivit en månad och vi hade fortfarande inte kommit på något namn till honom. Vilket vi gjorde ett tag där efter, men oj vilken pers det var men tillslut landade det vid Oliver. Vilket kändes så självklart. Lilla lillebror som inte är så liten längre, med världens envisaste personlighet och som röjer runder som ett litet oväder och inte verkar ha någon stoppknapp alls.  Alltså totalt olik sin storebror som varit lugnet själv fram tills att någon trots kickade in nu när han fyllde 5. ;)
 
Men annars då? Vi har haft ett mysigt år med mycket fokus på familjen när vi väl har varit samlade för senaste året har pappan i familjen jobbat borta under veckorna och inte kommit hem förrän på torsdag eller fredagkvällarna vilket började kännas väldigt ohållbart och tråkigt så i början på decmber tog vi vårt pick och pack (pjuuu vad grejer man har undangömt) och flyttade 10 mil och det är där vi är nu. Vi har alltså bott här i drygt en månad nu och börjar väl sakta komma på plats och imorgon tar vardagen vid på riktigt för då börjar Alexander på sin nya förskola och Oliver och jag ska njuta av dom sista månaderna tillsammans innan det är hans tur samtidigt som jag tänker att jag ska plugga lite kurser och såklart, fota. 


Så nu försöker jag sakta och utan press ta tag i det här bloggandet igen, för så många gånger som jag tänkt att jag ska gå in och uppdatera här med aldrig känt mig riktigt nöjd eller att det varit 100% och därför bara struntat i det. Men nu tänker jag att vi börjar så får allt det andra falla på plats efterhand.