Publicerat i FOTO - BARN, Vardagligt
 
Jag har kokat en kanna kaffe, letat fram mina varmaste raggsockor och tänt en massa ljus för idag känns det lika ruggigt och kallt inomhus som utomhus och det hade varit superskönt att bara krypa ner i sängen men jag har massor att göra denna veckan för nästa vecka åker jag till Spanien för fotojobb och måste därför fått klart en hel del saker innan dess. Men oavsett så är det såå roligt att jag har så mycket att göra trots att detta är den segaste tiden på fotoåret. 

Så, nu ska jag återgå till mitt kaffe och fortsätta redigera kärleksbilder men en liten favorit från lilla Ivars fotografering måste ni ju få se. Sötare små fötter går ju knappt att hitta. ;)
Publicerat i FOTO - ÖVRIGT, Vardagligt

Vi har haft en supermysig dag, vilket var välbehövt. Inga måsten utan bara varit. Fikat och sett bra filmer och nu under eftermiddagen började det snöa till treåringens stora lycka och han fick äntligen byggt sin lilla snögubbe som han tjatat om sen han såg Frost för första gången. ;)

Men nu ska jag svara på lite kommentarer och sen fortsätta lördagsmysa och ladda upp inför morgondagens jobbdag och har vi tur ligger solen kvar!
Publicerat i Gravidporträtt, Vardagligt
Förra söndagen hade vi ju tur att få en soldag och den här tiden på året så gäller det ju att ta vara på dom och ett bättre att göra det på än att föreviga en gravidmage kan jag inte komma på.
 
Vackra Emma som väntar sitt andra barn är en återkommande kund och jag har tidigare fotat hennes dotter och  snart är det dags för lillasyster i magen att titta ut och jag längtar nog lika mycket som dom efter det så vi kan ta nyfödd bilder och bebisgosa men oavsett så är det alltid lite extra kul att få fota familjer flera gånger om och att få förtroendet att följa dom genom dom största händelserna i deras liv. Det är en speciell känsla och en stor ära för mig. 

Så medan ni kan titta på en höggravid snygging i solens sista magiska strålar så ska jag packa ihop och få med mina två killar till badhuset för att leka av oss lite. Bättre start på helgen kan jag inte tänka mig och imorgon väntas en heldag med jobb.
 
Det bästa av båda världar helt enkelt!

 
 
 
 
 
 
Publicerat i HEMMA HOS OSS, Inredning, Vardagligt
Vilken seg dag det har varit idag! 

Jag var så oerhört effektiv igår och trodde jag skulle vara minst lika effektiv idag men orken har inte infunnit sig än men det nödvändigaste har jag fått gjort så nu tillåter jag mig att låta det vara tills imorgon. Så har jag förhoppningsvis mer energi då. 

Annars då? Jag fick en fråga om jag inte kunde visa lite om hur vi bor och absolut kan jag det. Det blir lite detaljbilder idag så hoppas jag kunna återkomma med lite bättre bilder så fort vi får en dag med lite solljus. 

Vi börjar i alla fall äntligen komma på plats här hemma. Vi har ju bott här i 1 1/2 år nu och nu börjar vi äntligen komma fram till hur vi vill ha det vilket känns skönt och vi ändrar och fixar hela tiden. Vilket bara är kul men jag har inte världens bästa tålamod och vill bara att allt ska vara klart direkt. ;) 

Men varsågoda, lite detaljer:
 
 
 
Publicerat i Företag, Grafik, Vardagligt
 
Häromdagen fick jag hem mina nya visitkort. Vilket vart på tiden då dom gamla varit slut ett bra tag och jag är nöjd. Enkla, stilrena och med kontaktuppgifter på baksidan så ska dom nog kunna fylla sin funktion väldigt bra. 

Nu ska det bara beställas lite nya klistermärken samt lite andra trycksaker som ni får se när det är klart men jag tror det kommer bli grymt! ;)
Publicerat i BLOGGDESIGN, BLOGGEN
 
Jag har börjat så smått igen med att göra bloggdesigner åt andra vilket jag inte gjort på ett bra tag då lusten inte funnits. Men nu verkar den smyga sig tillbaka och då fick Jennifer sig en ny bloggdesign.
 
Så nu tänkte jag ta några beställningar igen om någon är sugen. Man kan maila mig på [email protected] om man är intresserad och vill veta mer!
Publicerat i Gravidporträtt, Vardagligt
 
I fredags såg jag att dom lovade strålande solsken under hela lördagen och vad gör man då när fotosuget tar vid och sambon och sonen är så trötta på att ställa upp? Jo man lägger ut en liten efterlysning på sin facebooksida och fyller på så sätt hela dagen med härliga barn och familjer som tappert ställer upp i kylan.
 
Och fint väder fick vi, strålande solsken från morgon till kväll och när solen började gå ner mötte jag upp sista familjen och fick förevigat en härlig familj och en mysig gravidmage i dom sista solstrålarna och så bra det blev. Ser framemot att börja gå igenom dom ordentligt men så länge får ni en liten tjuvkik. ;)
Publicerat i FUNDERINGAR, Vardagligt
 
 Har haft en riktig datordag idag och har varit helt slut i huvudet hela eftermiddagen och kvällen. En av nackdelarna med att det jag gör är så datorbaserat helt enkelt. Men samtidigt har jag fått så mycket gjort så det väger upp lite. 
 
Jag har ju som sagt en massa mål jag skulle vilja uppnå i år, planer och drömmar. Både personligt och på jobbfronten och en av dom som rör båda planen är att bli bättre på att planera och strukturera upp min tid men även att vara ännu effektivare och sluta leva efter "äsch, jag gör det om en liiiten stund" för det är standard för mig. Eller att jag börjar med allt det roliga och sen när krafterna tar slut har jag bara det tråkiga och oftast det viktiga kvar. Vilket resulterar i att jag känner att jag knappt fått något gjort. 

Hela den gångna hösten har varit lite så vilket i sin tur leder till att jag blir superstressad vilket som man förstår inte är så himla bra.  Så nu ska jag verkligen planera mina dagar, och försöka hitta ett schema som funkar för mig och förhoppningsvis tack vare detta få mer fritid utan att ha stresskänslan över mig för att jag vet att jag har saker som väntar och kanske även blocka alla streaming sidor så jag inte bara "ska bara se ett avsnitt till" och swish så har halva dagen gått. 

Så nu ska jag ta fram min snygga nya kalender och planera morgondagen och fundera lite mer på hur jag ska kunna nå målet. Jag lovar att dela med mig av mer konkreta tips på vad jag kommer göra så fort jag hittat något som funkar!
 
Publicerat i Vardagligt
Nu har jag officielt kickat igång det nya året. Alexander hade sin första dag tillbaka på förskolan idag och det var lite blandade känslor i det hela faktiskt. Samtidigt som jag är superpeppad på att sätta igång så har vi haft ett underbart härligt och långt jullov som gärna hade fått vara några dagar till. Men det är väl så det brukar vara? ;) 

Jag har en riktig kontorsvecka framför mig och ska få gjort klart lite redigering och sen ska det fortsätta planeras inför våren. Men nu ska jag återgå till Wallander filmen vi småtittar på och skriva klart morgondagens att göra lista! 
 
Mina fina pojkar!
 
Publicerat i BLOGGDESIGN, BLOGGEN, Självporträtt
 
ÄNTLIGEN kan jag visa er min nya bloggdesign som jag jobbat med den senaste veckan. Jag känner att jag hittat ett utseende som passar Acires och ja hoppas verkligen att jag inte ska tröttna så fort på denna. 

Det mesta ska funka som det ska men är det något som krånglar så säg gärna till och jag vet att visa bilder är lite för stora för inläggen just nu men jag håller på att ordna det.

Annars hoppas jag att ni också ska gilla den och är redo att kicka igång ett bra bloggår!
Publicerat i FUNDERINGAR, Vardagligt
Jag hoppas ni alla haft en fantastisk mysig julhelg och att ni fått fira in det nya året med nära och kära. Jag har haft en toppen ledighet och faktiskt inte rört datorn alls utan bara varit ledig. Såå himla skönt och nu samlar jag på mig massor med energi som sista dagarna och sen ser jag framemot att kicka igång 2015 ordentligt! 

Men innan jag gör det kommer det komma upp en liten sammanfattning av mitt år 2014, vilket jag vet att alla bloggare gör ,men det är ju så himla kul att läsa, tycker jag. Tills den kommer upp får ni fyra stycken instagram bilder från den senaste tiden. 
 
 
 
 
PS: Jag vet att bloggdesignen inte är som den ska vara men det löser sig inom kort! ;)