Publicerat i BLOGGDESIGN, BLOGGEN
Äntligen fick Acires.se en ny kostym och vet ni vad? Det gör en så mycket mer peppad när man äntligen hittat en design som man trivs med så nu ser jag framemot att fylla den med massor av nytt material! 
 

Så, vad tycker ni? Är den godkänd?

PS: Ser något konstigt ut får ni gärna hojta till! 
Publicerat i Vardagligt
Jag älskar att fotografera ute speciellt med lite magiskt motljus men vid mindre barn och vid tråkigare årstider är det inte alltid lika roligt och då funkar det ju även jättebra att vara inne och varför inte boka fotograferingen hemma hos sig själv? Barnen får vara i sin hemmamiljö och alltihopa blir lite extra mysigt.
 
Men det är ju inte alltid det går, man måste ha ett bra ställe som är ljust för att det ska funka. Malte och hans familj hade det så för ett tag sedan åkte jag hem till honom och hans mamma för att ta lite fyra månaders bilder på honom och han charmade oss alla med sina miner. 

Så, här har ni Malte - charmören! 
 
 
 
Publicerat i Vardagligt
 
 Jag printar ut avtal, förbereder presentkort och packar fotoleveranser. En riktigt kontorsdag med andra ord och det känns skönt att få undan lite för nu drar högsäsongen igång med stormsteg och nästa helg har jag mitt första bröllop för säsongen och jag längtar! Den här säsongen kommer bli sååå bra med alla dom fantastiska brudpar som har bokat mig! 

Nu ska jag äntligen dricka lite kaffe och hoppas innerligt att det är gott, för vårt vanliga kaffe var slut i affären så jag fick helt enkelt testa något nytt. Lite motvilligt alltså. 
Publicerat i Vardagligt
 
Sambon och sonen har slocknat och här sitter jag och jobbar ikapp, slötittar på ett avsnitt One Tree Hill och inväntar att den där tröttheten ska infinna sig så jag kan göra killarna sällskap. Jag som annars håller hårt till mina sömrutiner och är trött redan innan Alexander somnar känner mig ovanligt pigg ikväll. 

Så jag passar på att fundera ut hur jag vill ha bloggdesignen, vad jag vill ha ut av bloggen och mitt fotograferandet och hur planerna för bröllopssäsongen ser ut och sen tusen saker till som jag planerar och funderar över som det är dags att göra till verklighet. 

Men nu tar jag mina planer och funderingar och hoppar i säng!
 
Godnatt!