Publicerat i Vardagligt
 
Här får ni äntligen en liten tjuvkik från en av lördagens fotograferingar tillsammans med Erikka. Så fort jag försökt ladda upp bilden ovan så har bloggen slutat fungerat, men nu så! 

Vi hade ju en helt perfekt lördag med superfint väder och två superhärliga par och jag kom hem med massor av bilder. Härligt! 

Redan onsdag och sen vankas långhelg. Det blir en mysig lugn valborg för oss idag med familjen och sen väntas som sagt en lång jobb helg med hela 9st fotograferingar så idag gäller det att ladda upp och bara mysa!

Hoppas ni får en härlig valborg i solskenet!
 
 
 
Publicerat i Vardagligt
 
Lite av det senaste från instagram där ni hittar mig under @aciresfoto. Lite fotojobb blandat med lite vardag helt enkelt.
 
Min telefon gick en oväntad död till mötes i lördags när jag befann mig flera timmar hemifrån, rättaresagt i Göteborg hos bästa Erikka, så uppdateringen på instgram blir väl sådär tills jag fått tag i en låne telefon och gud vad man känner sig avskärmad och lite handikappad utan telefon. Man får inte tag i någon och någon för inte tag i en. Det är nu man märker hur mycket tid man lägger där på dvs. sociala medier eller bara slösurfar när man inte har så mycket att göra. Det där sistnämnda har gjort att jag nu läser mer än vad jag brukar och har påbörjat min tredje och fjärde bok sen i lördags nu, haha. 
Publicerat i Vardagligt
Alexander är lämnad på förskolan och jag intar lite frukost tillsammans med lite förmiddagsläsning ur "Här ligger jag och blöder". Jag tycker verkligen inte om att läsa böcker såhär digitalt men går telefonen sönder och man läser ut alla olästa böcker här hemma på bara någon dag får man göra såhär medan man inväntar posten och boken i riktig bokform. 
 
Annars ska jag snart fortsätta läsa på om befolkningsutvecklingen och sen väntar lite jobb under eftermiddagen innan mina killar kommer hem och storstädningen väntar är ju snart lång helg igen, dock jobbar jag både torsdag, fredag och söndagen med dvs. fotojobb, men jag kompenserar det med lite extra ledigt nästa vecka. 

 
 
Återkommer lite senare med bilder från helgen.. ;)
 
 
Publicerat i Vardagligt
Igår fick jag hur mycket som helst gjort så för första gången på... ja, jag vet inte hur länge. Ekar det nästan tomt om att göra listan. Men tyvärr så ekar det inte om pluggandet. Så idag kämpar jag på med samhällskunskap och om vår mediabild och mer intressant än så blir det tyvärr inte idag.  

Men en tävling och lite bröllopsbilder ligger i alla fall och väntar på att få dyka upp här! ;)


 
Publicerat i Vardagligt
...så tänkte jag börja inlägget innan jag kom underfund med att det inte är måndag, utan onsdag! Tänk så snett det kan bli med dagarna när det blir långhelg.

Idag är första dagen på förskolan för Alexander på evigheter känns det som då vi var sjuka precis innan påskledigheten med så därför känns det som att min vecka börjar idag. Så fel det kan bli när vardagen försvinner  pga. ledighet. Men nu är jag i alla fall igång, trots att jag helst skulle vilja krypa ner i soffan framför ett avsnitt Chicago Fire och bara ligga där hela dagen. Men jag ska dricka mitt citronvatten och sen sätta igång med engelskan som ligger och väntar och sen få klart lite leveranser innan det är dags att hämta hem lillkillen igen så det är väl lika bra att jag sätter fart så hinner jag kanske med lunch i soffan i alla fall. ;)
 
 
Publicerat i Vardagligt
Idag går "I see fire" från The Hobbit på repeat. Både vid städningen och nu vid datorn. Den har fastnat. Jag är en sådan som fastnar i en låt i taget och spelar den tills jag aldrig vill höra den igen. Väldigt enformigt tycker sambon.
 
Men det var inte det jag skulle komma till. Jag skulle ju visa lite bilder på fina Erica och Martin som jag träffade för ett tag sedan för att ta lite kärleksbilder inför deras stora dag i Augusti som jag ska få vara med och föreviga! Kommer bli helt fantastiskt! ;)

I alla fall, hade kunnat skriva hur mycket som helst om dom, men idag låter jag bilderna tala. 
 
 
 
 
Publicerat i Vardagligt
 
Jag inledde påsken med att få träffa den här lilla tjejen. Endast 6 dagar gammal och hur bedårande som helst och som skötte sig utmärkt hela fotograferingen. Vaken en liten stund för att få lite vaken bilder och sen somnade hon och vi fick till några magiska sovbilder också. Perfekt, med andra ord! 

Nu får bilderna vila och jag försöker plugga i kapp lite ikväll som jag missat nu när Alexander har varit hemma sjuk. Hela våren har varit lite si och så med pluggandet och jag har inte alls haft någon motivation men nu får jag kämpa på så jag blir klar innan sommaren och kan njuta av en härlig sommar med familjen varvat med en massa fotograferingar! 

Så jag ska återgå till mitt engelska pluggandet så får ni alla ha en härlig påsk!
 
 
Publicerat i Vardagligt
Jag har sedan början av förra året pillat med min hemsida och jag blir aldrig riktigt klar. Men nu är jag i alla fall på god väg, äntligen! 

För mig är det så himla viktigt att man har en genomtänkt och personlig hemsida, speciellt som företag. Det är en sådan liten sak som att lägga ner lite tid och tanke på sin hemsida men som gör så mycket. Jag har personligen svårt att tex. handla från webbshopar som jag ser inte lagt ner någon större tid på utseendet. Som mig som kund så är det ju ansiktet utåt. Speciellt när man har en webbshop. Eftersom man inte är där i verklighet så får ju hemsidan säga allt. Så mitt tips till alla er företagare där ute, se till att lägga lite tid på era hemsidor. Även om det kanske känns som en tråkig utgift, men se till att ha någon som vet vad den gör att fixa en sida som passar era behov.

Jag har för en tid sedan kommit i kontakt med Smelink som hjälper företag att lyckas på webben helt enkelt och jag såg nu även att dom har ett litet påskerbjudande , så varför inte passa på och fräscha upp din hemsida/webbshop lite? Jag lovar att det är en investering som man inte ångrar. Jag har inte ångrat en krona som jag lagt ner på min hemsida, även om vissa inte varit så bra, så har det hjälpt mig på vägen mot hur jag Vill ha det. 
Publicerat i Vardagligt
Ny bloggdesign efter nattens bravader. Precis vad bloggen och jag behövde. Nu hoppas jag att jag kan ruska liv i  den med. Har ju ändå bloggat här sedan 2011 och det är ju så kul att ha så mycket dokumenterat. 

 
 
Sen 2011 har jag ju även hunnit med att ha ett helt gäng med bloggdesigner och här är ett litet urval på några jag hittade i arkivet. Då var det ganska mörkt och murrigt medans det nu är det lite mer ljust och stilrent.
Så kul att se hur man har utvecklats, även inom bloggdesignandet. 

Nej, nu ska jag återgå till vårt städande och få ner lillkillen i säng så sambon och jag kan mysa ner oss framför en film sedan. 
 PS: Undersidor m.m är inte klart än men jag kunde inte hålla mig! ;)
Publicerat i Vardagligt
Klockan är alldeles för mycket med tanke på att jag är småbarnsmamma och har en liten kille vid namn Alexander som kommer vakna lite tidigare än jag önskar imorgon. Men jag har fått en sväng inspiration och då gäller det att ta vara på den och inatt blir det en ny bloggdesign och med den kommer, förhoppningsvis, inspirationen för att blogga tillbaks. Vem vet liksom.   
 
 
 En annan liten filur som säkerligen också kommer vakna lite tidigare än vad hans föräldrar innerstinne önskar, är den här lilla charmören som jag träffade för ett tag sedan. Jag minns att mamman frågade mig ungefär hur lång tid det tar och jag sa att jag brukar räkna runt 1 timme och när jag åkte ifrån dom hade 3 timmar helt plötsligt sprungit iväg. Inte för att lillkillen inte ville samarbete, nej tvärtom, han var en dröm att fotografera och det gick snabbt och lätt. Men en koppkaffe, ledde till ytterliggare en kopp och det tillsammans med en trevlig mamma så händer det lätt att timmarna springer iväg. 

Precis som dom gjort nu och nu måste jag verkligen stänga ner och krypa ner i sängen! 
 
Publicerat i Vardagligt
 

Här ekar det återigen tomt så jag tänkte att det var dags att uppdatera lite.. Alexander är sjuk så igår och idag har mest bestått av mys framför spindelmannen och powernaps lite här och där. Han är helt utmattad den stackarn. Dock betyder det att jag inte får något gjort över huvudtaget men idag slutade sambon tidigt så nu ska operation städa skrivbordet dras igång för det är precis att jag har en tom yta att ha tangentbordet på medan musen ligger på ett torn av böcker och papper. Sen ska Jonnas nya bloggdesign bli klar och förhoppningsvis hinner jag med lite andra punkter på min evighetslånga att göra lista men jag tar inte ut något i förskott för skrivbordet är verkligen KAOS. ;)

Men en liten tjuvkik på fina Molly får ni i alla fall!