Publicerat i Träning, Vardagligt
Jag har aldrigt tränat, det har aldrig varit något som fallit mig i smaken och då har jag ändå testat lite olika idrotter när jag var yngre men inget som jag hållt på med under en längre tid. Men jag har alltid velat och nu sen jag började plugga distans har det blivit ännu viktigare att få komma iväg och röra på mig så nu i början av året skaffade jag ett gymkort och nu tränar jag flera gånger i veckan, vilket känns helt otroligt för  att vara mig, och vet ni vad? Jag gillar det verkligen! 

Så nu ska jag dricka upp min celsius, möter upp Emma och träna en sväng innan det väntas mello mys med god mat och bra sällskap! Gavin DeGraw är det enda som lyssnas på just nu och om två veckor ser jag honom live. Helt otroligt!
 
Publicerat i BLOGGDESIGN, Vardagligt
Jag pluggar på för fullt just nu då jag har 5 kurser igång just nu. Men 2 av dom avslutas förhoppningsvis nästa vecka så det lugnar ner sig lite! Så all min tid går till att umgås med mina fina killar nu när dom båda är lediga och sen har jag även hunnit med att göra en ny bloggdesign till min lillasyster. 

Henne kan ni kolla in HÄR. 
 
 
Publicerat i Vardagligt
Jag har haft en underbar helg! 

Jag åkte ju och träffade Erikka i fredags och det slutade med närmare 6 timmar inne på ett mysigt fik och visst är det roligt när man klickar direkt och det känns som man känt varann i en halv evighet när det var första gången vi träffades. Nu har vi i alla fall storslagna planer inför våren (första om redan tre veckor! ) och jag har sagt det innan, 2014 kommer bli ett hejdundrande år!

Nu har jag massor att göra hela veckan och extra mycket plugg som måste bli klart så nu ska jag försöka göra någon slags veckoplanering så att denna veckan kan bli så effektiv som möjligt, något jag annars är väldigt dålig på, tyvärr. 

Så medan jag tar tag i det kan ni kolla in bilderna som jag tog för någon vecka sedan. Fler kommer då jag har många favoriter från den fotograferingen! ;)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat i Vardagligt
 Här ekar det tomt och jag skyller på vintervädret som tog humöret och lusten ifrån mig. Precis som den brukar göra varje år..

Men idag skiner solen och jag får äntligen något gjort.  Svenska kursen är äntligen avslutad och nu väntar jag bara på betyget. Engelskan är näst men först ska vi dra åt oss lite sol medan den är här och gå och posta lite leveranser, sonen och jag. Idag är jag extra tacksam att jag valt att plugga distans och att det var fotograferingen jag föll för så att jag kan ha sådana här dagar med honom. För tiden går såå fort och han växer upp alldeles, alldeles för fort. 
 
Ja, gud vilken skillnad solen gör med humöret!