Publicerat i FOTO - KÄRLEK, Gravidporträtt, Vardagligt
 
Detta fina par fick jag träffa i lördags. Mamman som var hur vacker som helst hade redan gått fem dagar över tiden så vi passade på att boka in en sista minuten fotografering och ca ett dygn senare var lilltjejen ute och det verkar som hon väntade på att den där fotograferingen skulle bli av innan hon behagade titta ut. Så idag ska deras urval skickas så att dom har något roligt att titta på när dom kommit till ro hemma och sen är det pluggandet som gäller innan det är dags att hämta hem lillkillen igen. Livet rullar helt enkelt på just nu.
 
Mer bilder från denna och alla andra fotograferingar jag haft i sommar kommer eftersom för nu är jag igång med bloggandet igen, yey!
 
 
Publicerat i Vardagligt

Såhär spenderar jag min måndags förmiddag. Har precis skickat in uppgifterna i Historia och nu väntar samhällskunskapen men först tänkte jag få lite redigering gjort innan jag fortsätter med det.
 
Men annars så trivs jag till 100% med att plugga på distans. Jag var lite nervös över hur det skulle gå med självdiciplinen och faktiskt få något gjort men jag märker nu att nu när allt ansvar ligger på mig så blir det faktiskt gjort och jag börjar nog hitta en rytm som passar mig vilket känns skönt. Nu ska jag bara lyckas kombinera det med fotojobbandet.
 
Men vi hörs lite senare med lite underbara bilder från helgens fotograferingar!
 
 
Publicerat i FOTO - FAMILJ, Gravidporträtt, Vardagligt
 
Bra start på morgonen är det när man loggar in och hittar en hel drös med kommentarer från er där ute. Nu kan det ju inte bli en dålig dag! ;)

Lever fortfarande på energin som jag fick från Emelie igår och idag väntas en familjefotografering som inte kan gå annat än bra nu ju. Om en timme ska jag ta tåget så jag ska göra mig iordning, fixa avtal och packa kameraväskan nu men tänkte att jag först fick titta in och säga hej och önska er en underbar lördag!
 
Publicerat i Vardagligt
 
Som ett litet avbrott i pluggandet åkte jag till Helsingborg för en peppande träff med Emelie Ohlsson. Vi gick igenom lite om priser och lite basic gällande företagande och nu känner jag mig inspirerad till max inför den kommande hösten.
 
Annars så börjar vi komma på plats i nya lägenheten och det börjar kännas som hemma nu när allt kommer på plats. Vi har ju en del kvar men vi är på god väg iallafall. Nu ska jag äta lite sen mat i form av kycklingsallad och sen tänkte jag försöka att ta tag i bloggen ordentligt!