Publicerat i FOTO - BARN, FOTO - FAMILJ, Vardagligt
 
Sjukstugan råder här hemma så det är inte många knop som händer här hemma. Men så får det va. Jag måste i alla fall titta in lite snabbt och visa den här lilla stjärnan som jag fotograferade tillsammans med sin storasyster häromvecka och dom här höstfärgerna som kommer nu är ju helt fantastiska! 

Nu väntar en kväll i soffan framför Idol, för det är allt som orkas just nu.
 
Publicerat i Vardagligt
Nya bloggen kräver ju en ny och ordentlig presentation så det är ju klart att det ska göras med dagsfärska bilder på blogginehavaren själv. 
 
 
Så vem är tjejen bakom Acires? 
 
Jag är en 19årig mamma, sambo, dotter, syster, fotograf, serienörd, bokslukare och så mycket mer. Som älskar att vara kreativ på alla möjliga sätt. Allt ifrån fotografering, koda bloggdesigner till att skriva och måla, och när jag inte gör det så pluggar jag på distans eller lever livet som småbarnsmamma. 
 
Som 16åring blev jag mamma till världens bästa Alexander (född 110830) och där föddes även mitt intresse för fotografering. För även om jag fotat så länge jag kan minnas var det först då som jag insåg tjusningen med att fota annat än blommor och träd och samtidigt lärde jag mig hur fort tiden går med barn i huset och att det gäller att föreviga så mycket som möjligt, för hur mycket man än försöker stoppa tiden så är det inte möjligt och helt plötsligt är dom inte små längre. 
 
Och det är det jag vill göra idag, åt andra. Fånga små ögonblick av tiden för att när minnet sviker så ska i alla fall dom där bilderna finnas kvar, i generation efter generation..


KONTAKTA MIG? Info@ericaoberg.se
Publicerat i Vardagligt
Då vart det dags att komma ikapp med alla hundratals bilder som ligger på hårddisken och väntar på att få se dagens ljus. Så varför inte börja med några av mina favoriter ifrån förra hösten en dag som denna, när löven börjat falla? 

I alla fall, en oktober dag förra året träffade jag Carolinge & Andreas för att ta lite kärleksbilder på dom två i Botaniska trädgården i Lund som är ett toppen ställe att fotografera på oavsett årstid och vilka bilder vi fick! Svårt är det ju inte heller när man har två härliga personer framför kameran som själva kom med idéer men som också gick med på mina. ;)

Ja, jag tycker dessa bilderna talar för sig själva så något mer att berätta behövs nog inte. 
 
 
Publicerat i BLOGGDESIGN, BLOGGEN
 
ÄNTLIGEN!
Ny design, igen.
Enkel och stilren och jag hoppas att den framhöver mina bilder. För det är ju det som är tanken. ;)

Nu funkar även kategorierna igen vilket dom inte gjorde på den förra designen så nu ska bara lite småsaker fixas men på det stora hela är den redo för bloggning.

Vad tycker ni? Hiss/diss?
 
Publicerat i Vardagligt
 
Livet och det att jag har fullt upp med all redigering kom emellan, så bloggen har ekat tomt här rätt så länge nu. Men nu börjar jag komma ifatt och jag ser framemot en höst att samla energi och inspiration efter en fullspäckad sommar och att helt enkelt komma in i vardagsrutiner igen efter en härlig sommar. 
 
Men även om bloggen ekat tomt så har inte livet gjort det och nu för tiden har vi en nybliven 3åring i huset och alla borde ha en 3åring där hemma för  det är en sådan himla härlig och speciell ålder och vi njuter av att ha världens charmigaste pratkvarn hemma! 

Annars så ska jag försöka kicka igång bloggen med en ny bloggdesign nu i dagarna och sen har jag massor med fotograferingar som ska bloggas. Så, stay tuned!