Publicerat i Vardagligt
Gjorde du något iår som du aldrig gjort förut?
- Ja, väldigt mycket. Jag födde ju trotsallt barn för första gången.
Har du några nyårslöften?
- Nej, inte än så länge.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar iår?
-
Ja, en hel drös av mina nya vänner blev föräldrar iår (även jag ju)

Vilka länder besökte du?
- Inga som helst eller jo! Vi var ju på Bakken i Danmark en månad innan Alexander föddes!

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Inget som jag vet nu i alla fall.

Bästa minnet från 2011?
- Ingen tvekan, när Alexander föddes ju!

Bästa köpet?
- Kameran, såklart!

Vad spenderade du mest pengar på?
- Det har nog blivit ersättning och kläder till lillemannen!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Betygen från nian, älsklingen, min fina familj och, igen, Alexander.
Var du gladare eller ledsnare iår jämfört med tidigare år?
- Gladare!

Favoritprogram på TV?
- One Tree Hill.

Är det något du saknat 2011 som du vill ha år 2012?
- Nej, det tror jag inte.

Vad ser du mest framemot år 2012?
- Alexanders 1 årsdag, älsklingen och jag firar 3 år tillsammans och sen får vi se vad året ger.Nu hoppas jag att alla ni där ute för en riktigt bra nyårsafton så hörs vi nästa år! ;)
Publicerat i 0-3 MÅNADER


Tänk, vår kille blir 4 månader idag. 4 månader som en liten familj. Tiden går fort och snart är han 6 månader.

Mammas och pappas fina kille!

Publicerat i MAMMA SHOPPING


Det är ju endast, på ett ungefär, två veckor kvar tills jag fyller år så tänkte att man får passa på med en liten present såhär lite innan. Så i Onsdags beställde jag denna och den kom igår och efter några timmars klödd så fick vi det äntligen att fungera så ni kan ju bara gissa vad denna mamman gjort mellan varven? ;)
Publicerat i Vardagligt


Tyckte det var ovanligt många som varit här inne och klockan är inte mer än tio men såg då att jag var på blogg.se framsida. Vad roligt! Hoppas några av er stannar kvar!

Nu ska jag gå och väcka min små sömntuttor till pojkar sen beger vi oss till Malmö för att luncha med (mor)far. :)
Publicerat i VardagligtTänk att vår lillekille varit hos oss i 4 månader nu på fredag. Vart tar tiden vägen? Känns som han föddes igår men alltid har funnits här hos oss.

Mammas fina kille.
Publicerat i Vardagligt


Idag har denna mamman tagit en lång dusch och invigt sina fina nya saker från the body shop som hon fick från sin fina kusin Johan i julklapp. Välbehövligt och nu känner man sig som en människa igen och är nu fit for fight.

Nu ska jag nog tvinga ut älsklingen och sonen på en promenad. ;)
Publicerat i FOTO - ÖVRIGT
Det blev inte falkenberg och storebror idag. Pappan min har gått och blivit sjuk så vi tröstade oss med att kolla in mellandags rean. Lite fynd gjorde vi och tog även en sväng inom polarn o pyret vilket resulterade i fina fynd men även 35 min köande. Såhär efteråt känns det värt det i alla fall, sån tur är.

Kvällen har annars bestått av att spela alfapet och denna gången vann jag över älsklingen så nu är allt som det ska igen. ;)

Publicerat i Vardagligt
Då var denna jul över och nu ser vi framemot ett nytt år.

Igår firade jag julen hos min släkt på pappas sida för första gången sen jag var 8(?) och det var hur trevligt som helst. Ingen tomte var det tänkt från början men vi fick improvisera och jag är tacksam för att det blev bomull som skägg istället för en blöja. ;)

Både Alexander och jag fick super fina presenter och vi var väldigt trötta när vi åkte hem. Väl hemma blev det lite mer julfirande med älsklingen och hans familj vilket resluterade i ännu mera julklappar. Fick mitt älskade alfapet av älsklingen så resten av kvällen spenderades med att spela och älsklingen vann över mig, konstigt nog. ;)

Idag har vi slappat (precis som man ska göra på juldagen), städat undan lite och även testa mixern/blendern som Alexander fick av sin morfar och "mormor" och den gör verkligen goda milkshakes. Nu ska vi mysa ner oss i soffan och titta film och imorgon blir det att åka till falkenberg till min kära bror. Det ser vi alla framemot.
Hoppas ni alla har en bra jul helg!
Publicerat i Vardagligt
Uppdateringen är aldrig den bästa nu kring juletid men tittar in här lite snabbt för att önska er alla en god jul och tack till alla ni som röstar på min (nr 3) HÄR.

Publicerat i JAG TÄVLAR
Woho, jag blev en av finaslisterna i fototävlingen jag ställde upp i och jag skulle nu vara super tacksam om ni ville gå in och rösta på min bild. Det ligger super fina priser i potten som skulle passa skitbra inför mina kommande fotograferingar.

Så om ni vill och gillar min bild så kan ni väl gå in HÄR och rösta på bidrag nr 3 eller skriv min bloggadress. Glöm inte att ni måste ange e-post eller bloggadress.

Publicerat i FOTO - BLOMMOR OCH NATUR


Äntligen säger jag bara. Än har det inte kommit så jätte mycket men det snöar och det lägger sig. Har känts så fel att det är veckan innan jul och det är grått och tråkigt ute istället för vitt. Nu ska vi bara se om det vill stanna tills julafton. Vem vet, vi har kanske strålande sol och några plusgrader på lördag.

Idag har vi lite saker att göra. Om 1 ½ timme ska vi bege oss mot tåget för att få lite saker fixade såhär i sista minuten.
Publicerat i JAG TÄVLAR


Hittade en fototävling idag så man får ju ta och ställa upp. Tävlingen är hos Malin Karlström i sammarbete med Fotofyndet - Kameratillbehör för alla och temat var en känsla. Denna bild har så mycket känslor. Kärlek, lycka och framförallt längtan som vi kände efter Alexander. Vill ni också vara med så hittar ni tävlingen HÄR.
Publicerat i 0-3 MÅNADER


Nu är ju Alexander snart 4 månader och det är dags för lite smakportioner. Tanken är att vi ska göra det själva. Verkar jättesmidigt och billigt ju. Man gör för en vecka framåt så att man har och slipper ställa sig och göra precis innan. Vi har i alla fall köpt in lite små burkar nu från ICA faktiskt. Super praktiska och dom billigaste jag hittat än så länge (förutom Tradera då ju).  Ni kan ju gissa vad vi går och ser framemot just nu. ;)
Publicerat i 0-3 MÅNADER
Publicerat i Vardagligt


Idag har vi klätt granen här hemma och med tre killar mellan 7 och 16 så blir det lite tjafs men tillslut fick vi upp den. Lite julkänsla fick vi nog men det känns ändå inte som om att det är jul om en vecka. Men det kanske kommer, vem vet.

Veckan blir en fullrullevecka för lilleman och mig. Fotograferingar, julshopping, BVC, föräldragrupp och lite så. Men känns bra att det inte blir en hemmasittar vecka i alla fall.

Nu väntar vi på mat och sen ska vi mysa ner oss med en film och hoppas på att det börjar snöa inatt.