Publicerat i Gravid med lillebror, Vardagligt
 
Så var det ju det här med att vara preggo (igen) och magbilder. Jag trivs ju inte alls framför kameran men några bilder på mig och magen vill jag ju ha även från denna gången. För det är ju faktiskt väldigt kul att titta tillbaka på efteråt. Så i lördags innan det var dags för bröllop fick sambon ta några snabba bilder. Så här har ni mig och bulan i vecka 22. 

Det känns förresten som att veckorna springer iväg just nu, jag har massor att göra och nu när man äntligen börja må lite bättre så rullar det på lite snabbare. Så innan vi vet ordet av det är det väl jul och vinter. Känns sjukt att ens tänka så då sommaren precis är över men det gör inte så mycket. Jag är redo för hösten och har massor med fotograferingar och andra roligheter att se framemot. 

Men idag är det redigering av bröllop som gäller. Känns inte som att man gör så mycket annat just nu men snart ser man väl ljuset även i denna redigeringstunnel? ;)
Publicerat i BTS- bilder, FOTO - BRÖLLOP, Vardagligt
En liten BTS bild från förra helgens bröllop. Här ser ni Åsa, min assistent och kollega som är med mig i fullgång med att plåta fina Christian & Jennie som gifte sig i Skanör. 
 
Jag börjar ju äntligen bli lite människa igen efter att ha lidit av fruktansvärt jobbigt graviditetsillamående med allt vad det innebär men nu börjar jag komma på fötter igen och orken börjar också smyga sig tillbaks vilket är tacksamt då jag har flera hundra bröllopsbilder som väntar på redigering utöver dom vanliga familjefotograferingarna och allt annat som behövs göra. Med andra ord har jag ett fullt schema för tillfället, men det är ganska skönt det också. 

Denna veckan består mest av jobb framför datorn. Leverera bilder, skicka mail, göra urval och redigera men nästa vecka är det fullt va härliga fotograferingar som väntar. Vilket blir ett skönt avbrott från allt stillasittande.

Annars vill jag bara säga tack för alla fina gratulationer som kommit på mitt förra inlägg. Vi är så glada och ser framemot att bli ytterliggare en till i familjen och den där plötsligt stora lilla killen vi har här hemma längtar så efter att bli storebror. Helt underbart!  
Publicerat i Gravid med lillebror, Vardagligt
Dom senaste dagarna har jag vaknat på morgonen och det första jag möts av är det här som hänger på garderoberna vid fotändan. En liten, liten dress. I den där minsta nyfödd storleken. 
 
 
Förra inlägget på bloggen är skrivet den 15 maj. Alltså för hela tre månader sedan. Det är rekord. Rekord i hur länge jag någonsin varit borta från bloggen sen jag startade den för över 4 år sedan. 

Men där finns en bra anledning. En väldigt bra sådan. Jag har varit helt slut och mått väldigt dåligt för kroppen min jäser just nu på en liten lillebror. 

I januari ska vi bli föräldrar igen och Alexander ska bli storebror och vi är så glada över det. Det känns så kul att för 4 år sedan startade jag bloggen för att skriva om graviditeten med Alexander, sen dess har den övergått till mer utav en fotoblogg men nu är vi alltså tillbaks där vi startade och jag hoppas att det ska gå bra att blanda lite gravid och bebissnack med alla dessa foton!