Publicerat i Vardagligt
 
Idag är min första officiella jobbdag efter en dryg veckas semester. Det är alltså därför det har ekat tomt här. Vi har njutit av det fina vädret, av familj och vänner och att bara göra lite av det som faller en in. Men nu är jag i allafall redo att sätta igång att jobba och jag har många timmars redigerande som ligger och väntar på mig men jag började veckan med att träffa fina Alice och hennes tvillingsyster för en härlig fotografering i morgonljuset. 
 
Nu ska det skickas iväg lite urval och redigera lite bröllopsbilder så fort jag fått lillkillen i säng! 
Publicerat i Vardagligt
Hinner med en liten stunds redigerande nu medan lillkillen vilar så med DEN HÄR låter på repeat sitter jag och går igenom bilderna från fotograferingen med snyggingarna nedan. En kombination som gör mig glad och full med energi vilket kan behövas då lillkillen och jag har städdag idag för sen väntar en fullspäckad vecka med jobb och sen på fredag tar jag ledigt och tar med familjen till Lalandia för bad och mys över helgen. 

Nej, nu ska jag försöka vara så effektiv som möjligt innan han vaknar! 
 
 
Publicerat i Vardagligt
Jag är ju en riktig bloggslukerska. Jag älskar att läsa bloggar och har alltid gjort och jag är ständigt på jakt efter nya bloggar då det inte finns mycket som klår när man kommer in på en helt ny blogg och förälskar sig direkt och måste kolla igenom hela arkivet mest för att man aldrig vill att det ska ta slut. 

Så därför älskar jag ju även när folk tipsar om bloggar så därför tänkte jag att ni skulle få två små tips idag. Först ut är Sophia..
 
..som jag lärde känna förra året då vi gick samma distanskurs och sen dess har jag sett henne utvecklats och blivit duktigare och duktigare och jag älskar att kolla in hennes blogg och se alla nya fina bilder! Så med andra ord, en riktigt fotoblogg med massor av fina bilder!


Sen har vi Mikalea som jag nästan precis har börjat följa. Hon har en härlig blandning mellan vardag och foto och inom kort flyttar hon till Gamleby för att plugga foto vilket ska bli så himla kul att följa!
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat i Vardagligt
Det luktar regn från det öppna fönstret och jag konstaterar att det måste vara en av dom bästa dofterna jag vet. Samtidigt som jag känner mig tacksam att regnet kom nu och inte innan idag då bröllopsfotografering stod på schemat. Men det får ni veta mer om en annan dag för just nu tänkte jag bara titta in och visa en bild från gårdagen. Då jag träffade Sophie och Victor för en kärleksfotografering och kände mig så himla tacksam över att jag får göra det jag gör.. 
 
 
 
Nej, nu väntar sista sidorna ur "Min mormor hälsar och säger förlåt" som också förtjänar ett helt eget inlägg. 
 
Publicerat i Vardagligt
 
Det har mest blivit bröllopsbilder på senaste så det var väl dags att slänga in en bild på den bästa jag vet, Alexander. Finaste skitungen! <3 

Idag har jag vaknat upp med brända axlar efter gårdagen samt halsont och huvudvärk. Med andra ord är det en jääättebra dag redan.. Hah, nä, men jag passar på att njuta av en lugn dag med busungen ovan. Vilket känns ganska välbehövligt. 
Publicerat i Vardagligt
Jag måste snart springa till tåget men tänkte att jag bara måste titta in med en tjuvkik från gårdagen och Liv och Adams bröllop. Alltihopa var fantastiskt och jag lovar att berätta mer när ni får se fler bilder. Men, en liten tjuvkik och nu måste jag springa! 

 
Publicerat i FOTO - BRÖLLOP, Vardagligt
Då vart det dags för bröllop och inget mindre än ett fredagsbröllop, så himla roligt! 

Just nu pågår operation välja kläder vilket är lika svårt varje gång.. suck! Men lite bättre känns det när Alexander kommer fram till en varje gång som man suckar vid spegeln och säger "Mamma du fin igen". Underbara unge! 
Annars är allt annat packat och klart och snart kommer Alexanders gammelfarmor och hämtar honom för en dag på  landet och sen kommer min assistent för dagen, Malin och hämtar mig och vi verkar till och med ha tur med vädre idag, peppa peppa!

 
Publicerat i Vardagligt
Idag är Alexander iväg med sin morfar, Pontus jobbar sent och jag är alltså alldeles själv hemma. Perfekt tänkte jag igår, då hinner jag få gjort massor medan dom är iväg. Men har jag fått gjort något än? Nepp, om inte en låång tupplur räknas? Och det gör det va? ;)

Så nu måste jag försöka få gjort något på min milslånga lista, så att jag känner mig lite effektiv idag. Så nu väntas tvätt och en hel drös med bröllopsbilder som ska bli klara samt en runda till affären så jag får någon slags mat idag. Sen ska även kameraväskan packas för imorgon vankas bröllop! Wohoo! 
 
 
Publicerat i Vardagligt
Kaotisk blogg för tillfället men jag jobbar på det. I natt fick jag för mig att bloggen behövde en makeover. På direkten. Så allt ser inte ut som det ska men förhoppningsvis gör det snart det. Tills dess får ni ha lite överseende helt enkelt. ;) 

Idag ska även dessa små rackare få komma iväg. Ett litet sommarerbjudande som även kommer komma upp på facebook så fort tiden finns. Alexander har ju sommarlov nu så vi gör ju allt för att njuta av sommaren först och främst. Tyvärr har det blivit lite väl många regndagar på senaste och idag verkar inte vara ett undantag. Så inomhus lek och den lilla sjöjungfrun står på schemat! 
 
 
Publicerat i Vardagligt
Bröllops workshop igår som jag nämnde och med mig hem fick jag fulla minneskort och en massa nya bilder att gå igenom. Har bara hunnit titta lite snabbt då det varit fokus på andra jobb idag men några små favoriter har jag nog allt hittat ändå.  ;)

Fina Winnie och Niklas som ställde upp var super tappra hela tiden, trots att där var 8st fotografer som konstant fotograferade minsta lilla rörelse, hahha. 

Nedan har ni en av mina favorit bilder som jag bara ville visa lite snabbt för nu ska jag packa väskan och strax åka iväg på en familjefotografering!