Publicerat i Vardagligt
Bröllopsförfrågningarna för nästa år trillar in och det gör mig så himla glad att folk vill ha mig som sin bröllopsfotograf för det är något av det absolut bästa jag vet. Att få fånga fjärilarna i magen, nervositeten och alla detaljer, men framför allt att få fånga kärleken. Er kärlek, precis som den är. 

Så för att visa min glädje över det erbjuder jag nu 15% i rabatt på alla mina bröllopspaket om ni bokar innan den 31 December 2014  och vill ni ha mer information eller bara säga hej, maila info@ericaoberg.se.
 
 
 
"Nu har vi äntligen tittat igenom bilderna. Vi har både skrattat och fått tårar i ögonen... Tusen tack! Fantastiska bilder! Du har fångat allt. Både humor och vackert. Återigen tack från oss!"
- Therese & Dennis
Publicerat i Vardagligt
 
 
Endast tolv dagar kvar till julafton och vi håller på för fullt att få klart alla julklappar och även om dom flesta är klara så har vi några små kvar att fixa. Men jag känner mig inte stressad i år vilket är superskönt! 

Men det finns ju dom som gör det och kanske är du ute i sista minuten? Kanske kommer du inte på vad du ska ge till den där personen som aldrig önskar sig något. Jag har ett tips, ett väldans bra sådant om jag får säga det själv.  ETT PRESENTKORT! 

Varför inte ge bort en upplevelse och minnen för livet till nära och kära? Perfekt julklapp och jag lovar att den blir väldigt uppskattad och vet ni vad? Ni väljer själv vilken summa ni vill ge bort men det bästa av allt? Just nu lägger jag på 300kr extra på alla presentkort, UTAN EXTRA KOSTNAD! 
 
 
Så passa på och jag skickar samma dag så att det ska hinna fram innan jul!
Mer info och beställning: info@ericaoberg.se
Publicerat i Gravidporträtt
Året lider mot sitt slut och jag har bloggat så få av alla mina fotograferingar i år så jag tänkte att vi börjar från början och går igenom månad för månad!

Först ut är ju då Januari och under denna månaden fotade jag flera stycken gravida tjejer, vilket är så himla kul och en av favoriterna är ju såklart Helenes bilder. Det var något med den lilla pyttemagen, tatueringarna och hennes härliga personlighet som bara gjorde att alla bilder blev bra och dom är fortfarande några av mina absoluta favorit gravidbilder! 

 
 
 
 
Publicerat i Vardagligt
Onsdag igen, vilket numera är en av mina favorit dagar för då släpper Sandra ett nytt avsnitt av sin podcast Källan, som jag gillar jättemycket och för ett tag sedan frågade hon om inte jag ville vara med och prata fotograferande. Sagt och gjort och idag var det en väldigt nervös tjej som klickade in på hennes blogg för att ta del av det nya avsnittet med mig själv som gäst! 

Så, skynda er in hos henne och lyssna på avsnittet och sen får ni återkomma med glada tillrop för nervöst som attans är det allt! ;)
 
 
 
Publicerat i Vardagligt
 
Ibland har jag turen att få fota min egna familj, släkt eller vänner och det är alltid ltie extra speciellt för mig och för ett tag sedan fick jag äran att möta upp min kusin och hennes fina familj en förmiddag för att ta lite bilder. Det var kallt och väldigt blåsigt men vi fick så härliga och lekfulla bilder som jag ska visa fler av sedan. Men nu tänkte jag avsluta fredagen med att visa en liten tjuvkik och sen ska jag passa på att mysa med min egna familj för sen väntar en riktig jobbhelg! 
 
 
Publicerat i Vardagligt

Ombokad fotografering resulterar i att jag tar tag i lite plugg. Nationalekonomi står på schemat idag och jag hoppas få all läsningen klar innan jag ska hämta hem lillkillen. Till sällskap idag har jag Värvet och avsnittet med Alexander Bard. Jag har inte varit speciellt intresserad av podcasts innnan men nu har jag börjat hitta några som funkar för mig och det är ju perfekt att ha på i bakgrunden om dagarna när det annars är så tyst i huset. 

Så, ni som lyssnar på podcasts, vilka är era favoriter?
 
Publicerat i Vardagligt
 
I fredags hade jag besök av två bröder i studion och vilka charmtroll dom var. Både lillebror och storebror. Vi fick massor med fina bilder och jag hade såå svårt att göra urvalet för att skicka till mamman. Men jag klarade det, även om det blev lite fler bilder än vanligt, hih. Men tills dom valt ut sina favoriter så får ni här en liten tjuvkik. ;) 

 
Annars så har vi nu officielt gått över till jultid (jag har nu sambons godkänande till att spela julmusik här hemma) och vi har en supermysig månad framför oss men även en fullspäckad en. Jag har 10st bokade fotograferingar i veckan och endast idag ledigt till redigering så nu ska jag starta en bra spellista på Spotify (kanske lite julmusik?) och sätta fart!