Publicerat i Vardagligt

Jag har nyss uppnåt 700 fantastiska gillare på min facebook sida och det firas just nu med en tävling där ni kan vinna 1.000kr till valfri fotografering!

För mer information eller för att delta, klicka HÄR.
Publicerat i Vardagligt
Jag har kommit hem från Spanien, även om man inte kan tro det på uppdateringen här men jag har sedan jag kommit hem inte suttit mer än nödvändigt framför datorn vilket har varit superskönt och jag behöver det från och till för att ladda upp med mer energi. Det blir ju, som ni förstår, en hel del timmar framför datorn dagligen. 
 
Men nu ska jag ta tag i den där hemsidan som behöver bli klar och andra sådana saker som passar perfekt att pilla med nu när det är lite mindre att göra innan våren kommer och kickar igång allt igen!
 
 
 BTS bild från en av fotograferingarna i Spanien.
Publicerat i Resor & Äventyr, Vardagligt
I måndags lämnade jag ett kallt och snöigt Sverige och tog kamera, en kollega och drog till det varmare och soligare Spanien och nu spenderar vi dagarna med att fota helt andra saker än vad vi brukar göra vilket är både läskigt och roligt på samma gång. Det är ju läskigt att gå utan för sin "comfort zone" men att utmana sig själv och testa lite nya saker är ju aldrig fel och att komma ifrån gråa sverige ett tag och få lite annan variation på bilderna kickar igång kreativiteten väldigt mycket.
 
Och jag längtar efter att få visa er en liten tjuvkik men tills dess får ni en av gårdagens utsikter. ;)