Publicerat i Vardagligt
 
Här har ni fler bilder från gårdagen. Min favorit är nog den första till höger. Vilken är din?
Publicerat i Porträtt
 
Detta är vad jag och Alexander gjort idag. Träffat en gammal vän som jag inte träffat på hur länge som helst. Vi hade det iallafall jätte trevligt och jag tvingade även ut henne i sina studentkläder för lite bilder och jag är hur nöjd som helst. Imorgon lovar jag att visa er mer. För nu ska bloggandet komma igång!
Publicerat i Vardagligt
Foto: Emelie Ohlsson
 
Här har ni mig! Känns väldigt konstigt att publicera så många bilder på mig själv men någon gång får man väl göra det.  Fick en kommentar om att det var kul att faktiskt se hur jag ser ut och ja, jag är väl inte så generös med att  visa mig.

I tisdags, nervös om tusan och lätt nedstämd över att jag säkert inte kommer fastna på bild och att alla bilderna kommer bli skit så mötte jag upp bästa Emelie på hennes kontor i helsingborg för att sedan gå ut och ta lite bilder och javisst var det lite konstigt att stå i fokus för en gångs skull men Emelie hade världens bästa knep för att få mig att slappna av, dock får vi nog tala tyst om dom där knepen. ;)

Men här har ni dom första bilderna. Jag är grymt nöjd ändå och nya hemsidan kommer bli änny grymare tack vare bilderna! Tack än en gång Emelie!
Publicerat i Vardagligt
Lillkillen är lämnad på dagis och jag har precis intagit lite frukt och nu återstår väldigt mycket redigering. Måste ju även berätta att jag fick panik städa skrivbordet bara för att kunna ta bilden ovan. ;)


Publicerat i Vardagligt
Som jag nämnt är det mycket bebisar nu. Igår träffade jag denna skönheten och även henne fotade jag i magen. Man blir ju allt lite bebissjuk när det är så mycket bebisar nu, eller hur? ;)

Imorgon har jag ett spännande möte så ni kan väl hålla en tumme eller två för mig?
Publicerat i Vardagligt

Såhär fint börjar det nu bli utomhus för er som kan ha missat detta. Energin är på topp och jag vågar nog säga att det är vår nu.
Vi har haft en mysig dag utomhus och nu har jag en väldans lång att göra lista som väntar på mig- Fotograferandet rullar ju på och det är såå roligt men det hade underlättat om dygnen var liiite längre. Måste lära mig att allt inte behövs göras nu, på direkten utan visa saker kan faktiskt vänta. Det är ju bara det att jag blir så exalterad och vill göra allt nu, nu NUUU.


 
Publicerat i Vardagligt

Det har varit en lång dag idag. Åkte på en fotografering vid 12 -tiden och var inte hemma fören vid halv fem. Nu är jag helt slut i huvudet efter fotografering, ute lek och grillning och ska strax hoppa i sängen. Tänkte bara titta in först och visa en bättre bild på tatueringen nu när den börjat läka. Jag är nöjd och det är väl huvudsaken, right? ;)
 
UPDATE: Hade nu även fått en anonym kommentar på bilden jag la upp när den var nygjord att den hade varit snygg om den var "ordentligt gjord". Den är det, den är precis som JAG ville ha den, precis som min skiss. Dom "hackiga" sträcken på A:et tillexempel är precis som jag hade gjort min skiss. Jag gillar att det  är så och det är alltså med mening.
Publicerat i FOTO - BARN
 
Här har vi Anton som jag träffat innan när han var en nyfödd liten kille och jag fotade ju även när han låg i mammas mage.  Nu har han hunnit bli 8månader och full av bus.


Publicerat i Vardagligt
Idag väntar det  två stycken fotograferingar och båda är två återkommande familjer. Den första är det tredje gången jag fotograferar och den andra förevigade jag magen där en liten lillasyster låg och nu har hon äntligen kommit ut och självklart ska det också förevigas.

Annars har det börjat klia i mina shopping fingrar. Det blir nog så när solen och värmen kommer. Jag känner ju att Alexander behöver lite uppdatering i vårgarderoben. Sambon håller nog inte med om det men vad gör det. ;)

Hittade i alla fall väldigt många "vill ha"- begär inne hos HEPPO som mer än gärna får flytta in hos Alexander inom kort. Nya vårskor och gummistövlar behövs faktiskt så det får bli nästa köp.

Behöver du också uppdatera garderoben? Eller barnens?
Publicerat i Vardagligt
 
Här kommer ett litet urval från gårdagens ena fotografering.

Idag har jag en redigeringsdag och imorgon står fotografering på schemat igen. Det är mycket just nu men det är såå roligt. Jag har 5st fotograferingar till denna veckan så försöker bli av med så mycket redigering som möjligt idag.
Nu är det dock snart dags att hämta hem lillkillen och försöka få lite firsk luft innan det är dags för att fixa mat och hoppa i säng. Dagarna springer verkligen förbi!
Publicerat i Vardagligt
 En av mina favoriter från gårdagens fotografering. Vad tycker ni? Gillar ni den lika mycket som jag gör? :)

Då vart påsken över och det firar jag med att åka iväg och föreviga ännu fler barn. Jätteroligt och jag njuter verkligen av varje stund då jag faktiskt får göra det jag vill och trivs med. Jag har massor med bilder att visa er och förhoppningsvis hinner jag göra det ikväll.

Ha en bra dag, för det hade jag tänkt ha! ;)