Publicerat i FOTO - NYFÖDD
Lilla Millie som jag fotade för någon dag sedan. Glöm inte att ni kan se fler bilder på min facebook sida.

Idag har jag en vecka full med fotograferingar och redigeringsjobb för nästa vecka så börjar mitt sommarjobb. Så jag har mycket att få klart och dagarna hade gärna fått vara lite längre just nu.

Nu ska jag i alla fall iväg och fota ett tvillingpar (SÅ ROLIGT) och sen ikväll ska jag träffa en av mina gamla familjer för en liten familjefotografering. Med andra ord har jag en härlig dag att se framemot och ni hittar mig under dagen på instagram (@ aciresfoto).
 
 
Publicerat i Vardagligt

Precis som alla andra så önskar jag också er alla en glad midsommar!
 
Publicerat i Vardagligt
Lilla Nellie som jag fotade för några månader sen.

Jag ska snart iväg på en liten nyfödd fotografering. Millie 8dagar ska förevigas, vilket ska bli jätteroligt. Jag var ju och förevigade Millie i magen för bara någon vecka sedan och nu ska jag äntligen få träffa henne. Sitter och drar in en massa inspiration och ska snart packa klart det sista och ge mig iväg.

Ska även bli så kul att äntligen få använda nya kameran på en  fotografering. Jag har ju fått boka om ganska mycket den gånga veckan då jag blev så sjuk, tyvärr. Men nu är jag på benen och laddad inför några fullspäckade veckor!
Publicerat i Vardagligt
 
I Augusti är det två år sedan Alexander tog oss med storm här hemma och under den tiden har han och pappan enbart varit iväg några timmar åt gången (jag har varit iväg och sovit borta men då aldrig varit 100% ensam) men nu har dom varit iväg i över 24 timmar och nu tycker jag dom kan komma hem. Eller ja, det tyckte jag redan igår när jag skulle lägga mig i en tom säng utan en sömnpratande sambo och lilla "måste ligga på mamma" ungen.
 
Jag tänkte iallafall att jag skulle få hur mycket som helst gjort, ni vet. Städa i min ensamhet, redigera alla bilder som väntar, borde ju gå fort nu när jag inte har två pojkar som drar mig i benen. Men jag blev totalt rastlös och kunde inte komma igång med något. Så ja, nu får dom faktiskt komma hem så jag kan bli klar med alla bilder som ligger och väntar!
Publicerat i Vardagligt
 
Jag är stum. Iallafall för tillfället. Min hals är helt kapput och jag kan enbart viska fram några få ord så mina fina killar drog hemifrån och lämnade mig ensam med en stor hög bilder att redigera. Så det är här jag kommer sitta resten av kvällen med isvatten och jordgubbar och vila rösten.
 
Publicerat i Vardagligt
 
Jag har alltid varit ljushårig och väldigt tidigt började jag färga det ljusare (drömmen var vitt hår) och jag sa att jag aldrig någonsin skulle bli brunett för det var det fulaste som fanns. Men såklart har jag ju även varit brunett några gånger i mitt liv.

Samma sak var det när jag fick min första kamera. En Nikon, och sen dess har jag bara haft Nikon kameror och jag skulle aldrig någonsin ha Canon för det var ju skit. Men nu står jag här idag som ägare till en Canon och jag är totalt förälskad.

Så välkommen till familjen, Canon  EOS 5D Mark ll. Vi kommer trivas tillsammans. Det lovar jag.
 
Publicerat i Vardagligt
 
Igår träffade jag ytterliggare en underbar familj. Sådär sprudlande glada och deras son hade helt fantastiska bruna ögon, fulla med bus. Med andra ord fanns det inget som kunde gå fel. Vädret var såklart perfekt och ja, bilderna blev även dom underbara.
 
Idag skulle jag ju helst av allt bara vilja sitta och redigera deras bilder men jag har varit iväg på en barnfotografering och nu är det lite presentkort som ska förberedas och skickas iväg innan det är dags att hämta lillkillen samt storhandla. Så det får allt vänta en stund till. ;)
Publicerat i FOTO - BARN, Vardagligt
 
Här får ni en liten tjuvkik på underbaringarna jag fotade idag. Lättare och gladare barn att fotografera har jag nog inte varit med om. Nu har jag även hunnit med att skicka deras urval (sa ju att jag kände mig effektiv idag) och nu är det sängen som kallar.

Jag skulle dock behöva lite hjälp, igen. Vad vill ni se mer av? Och läsa om? Känns som jag skriver samma sak hela tiden. Så kom gärna med tips och idéer! :)

 
Publicerat i BTS- bilder, Vardagligt
Detta är vad jag gjorde i lördags. Jag följde med Jonna på en bröllopsfotografering. Vilket vat jätteroligt och lärorikt inför mina egna bröllopsfotograferingar i sommar.
 
Idag bytar jag kontorsplats, eller ja, vi har flyttat in allt i ett enskilt rum för att skilja fotojobben från vardagen och sen känns det super skönt att ha en ordentlig plats att jobba vid och nu känner jag mig super effektiv så ska redigera en stund innan jag drar och fotograferar en familj i kvällssolen.