Publicerat i Vardagligt
 
Lite bilder från gårdagen. Trumman som han fick av oss blev direkt favoriten och han sitter så fint och bankar på den hela tiden. Fina killen !
 
Glöm inte att ställa alla era frågor HÄR i frågestunden.
Publicerat i 10-12 Månader
 
Grattis älskade, fina Alexander på din 1års dag!

Idag har vi kalasat på kaka och självklart har vi öppnat paket vilket var jätte, jätte roligt enligt en liten kille och nu har vi en trött kille som strax ska hoppa i säng. Nästa lördag kör vi heldag med kalas för släkten.

Grattis igen älskling. Mamma och pappa älskar dig!
Publicerat i 10-12 Månader, FUNDERINGAR, Vardagligt
 
Om en timme för ett år sedan så satt jag i soffan med datorn och klockade värkar och vem kunde tro att vi skulle ha en liten son hos oss 12 timmar senare. Ofattbart och jag blir helt jhjedhehde när jag tänker på att det redan gått ett år. Så imorgon blir min absolut finaste kille 1 år!
Publicerat i 10-12 Månader, FRÅGOR OCH SVAR
Såhär ser det ut när lillkillen drar iväg på bus. Underbara unge
 
Jag tänkte att med tanke på all frånvaro att vi får ta och köra en frågestund mest för ovanligheternas skull. Så fråga allt ni kommer på. Allt från foto, till skolan, boende, alexander - ALLT som ni kommer på helt enkelt.
Publicerat i FOTO - NYFÖDD, Vardagligt
 Bjuder på ytterliggare en bild på en underbar liten kille!

Här ekar det tomt. Helt förståeligt egentligen. Det är mycket med skola och så nu. Det tar ju ett tag innan man kommer in i det men det känns fortfarande jättebra och min klass är super!

Om två dagar fyller min kille 1år och det är ofattbart att han faktiskt gör det. För 1 år sedan hade jag påbörjat min mammaledighet och sambon hade precis börjat skolan och jag gick hemma och väntade på Liten eller ja, Alexander,.
 
Har designen eller ja menyn rättat till sig för er? Jag vet att det är helt knas på dom andra sidorna MEN jag orkar inte fixa det just nu. Ni får stå ut.
Publicerat i FOTO - BRÖLLOP

Nu är vi hemma igen efter en helg i falkenberg med bröllop och allt där till och det har varit jättebra. Trevligt, mysigt och väldigt avslappnad kväll var det, precis som dom ville ha det och nu är min storebror gift, vem kunde tro det, hah! ;)

Vet även att bloggdesignen ser knas ut för dom flesta. Jag kommer försöka lösa detta under kvällen så det kan se väldigt konstigt ut här dom närmsta timmarna men håll ut det blir bra i slutändan ! ;)
 
Publicerat i BLOGGDESIGN, Vardagligt
 
Ny design har det blivit ikväll. ALLT ÄR INTE HUNDRA ÄN, men jag kände att den fick komma in ändå. Dock laggar blogg.se väldigt mycket och dom flesta bloggar har sett konstiga ut den senaste tiden men testa att uppdatera och är det något som ändå ser väldigt knasigt ut så lämna en kommentar så jag kan kolla ! Så, vad tycker ni? Bättre/sämre?

Nu har jag klarat av min första skolvecka och det känns skitbra, klassen verkar super bra, likaså schemat och lärarna. Jag tror det kommer bli jättebra och Alexander har haft det jättebra dessa dagar och jag känner redan vilken energi och tålamod man har till honom när man kommer hem eftersom jag får vara jag och inte bara mamma litegrann också. Självklart saknar jag honom hur mycket som helst men han har det bra, lillskiten!

Imorgon packar vi ihop oss och far iväg till Falkenberg för BRÖLLOP. Min bästa (och enda, hah) stroebror gifter sig, tro det eller ej och jag agerar fotograf och gäst. Det kommer bli super även om han fortfarande är 19år i mina ögon och en odräglig skit.  

Publicerat i FUNDERINGAR, Vardagligt
 
I brist på tid så får ni en gammal bild på min fina kille!

Idag hade jag min första skoldag. Det var nervöst och käneds jätte konstigt. Det har liksom inte sjunkit in att jag faktiskt ska gå till skolan varje dag nu framöver, att jag inte ska spendera hela dagarna med min lilla kille och alla våra fina mammakompisar och barn. Tiden har gått för fort..

Men det kommer säkert bli hur bra som helst och det känns samtidigt bra att nu har jag tagit tag i det och det är ju bara 3 år, haha. Så som ni förstår kommer det bli lite tomt här innan vi kommit in i nya rutiner men jag hoppas ni förstår.

Ta hand om er så hörs vi!
Publicerat i Vardagligt
Saras design som blev klar häromdagen och det verkar som hon blev nöjd. In och titta vettja! ;)

Vill du också beställa en bloggdesign? Maila mig då på [email protected] så fixar vi det.


Publicerat i Vardagligt

Mamman sitter och redigerar lite och det blev lite väl tyst här igår kväll. Vänder man då sig om så ser man en liten kille med choklad överallt och med en HALV chokladkaka i handen. Super lycklig. Han hade med andra ord lyckats dra ned den från mammans skrivbord där hon trodde den la i säkert förvar.. Men nej, det gjorde den inte. ;)
 
 
Publicerat i FOTO - NYFÖDD
 
Måste bara in och visa denna fina killen på 3 veckor som jag fotogarferade igår. Fotograferade först killen när han låg i magen och nu när han är ute och gud vad kul det är att få "följa med" på så sätt.

Nu ska vi bege oss mot tåget så större uppdate får ni ikväll!
Publicerat i Vardagligt
 
Häromdagen var vi iväg och köpte lite födelsedagspresenter och andra små saker till kalaset och även denna fina gröna burk fick följa med hem. Har tittat på dom länge men aldrig haft någon ordentlig användning för den men nu hade jag det. Så nu ligger Alexanders duplo klossar i den eller ja, dom borde göra det men just nu ligger dom på golvet och Alexander har burken på huvudet, och det funkar ju det med! ;)
 
Publicerat i Gravidporträtt, Vardagligt
Två fina bilder på fina M och magen! Vad tycker ni om dom? Vilken är favoriten?
 
Sen lillkillen somnade för natten har jag hunnit med att färga håret (ÄNTLIGEN!), sprungit en runda med Emma och sambon (nu är det slanka linjen som gäller för oss), redigerat klart alla bilder från fotograferingen här ovan och sen fixat klart en bloggdesign beställning. Med andra ord känner jag mig oerhört flitig och skulle kunna hålla på hur länge som helst men det är ju en dag imorgon med en liten familjeutflykt och två familjefotograferingar. Så jag gissar på att vi får en underbar dag.
Publicerat i FUNDERINGAR, Vardagligt
Fin Emma på vår fotorunda för ett tag sen!

Då var det måndag igen och en väldigt speciell måndag då detta är min sista vecka som mammaledig och på onsdag nästa vecka drar skolan igång igen. Det känns verkligen inte som det och jag kommer nog inte inse det fören kvällen innan. Det är verkligen super läskigt men samtidigt jätteskönt. JAG behöver detta, jag behöver gå i skolan, umgås med folk och framförallt skaffa mig en utbildning. Skolan verkar jättebra och jag tänker enbart tänka positiva tankar. Alexander kommer ha det jättebra och om en knappt månad börjar han dagis och det kommer också gå jättebra, det måste det! Åh, tiden har verkligen gått sååå fort!

 
Publicerat i ALEXANDER SHOPPAR
 
Vi har suttit och tänkt att vi ska lägga en beställning på H&M med lite höstkläder åt lillkillen men det har inte riktigt blivit av men nu när man fick 10% på sin beställning så fick vi ju passa på. Så nu ser vi framemot att paketet kommer (även om det inte kommer fören i början av sep.)!