Publicerat i Vardagligt
Visar sina dansmoves ;)
 
Ikväll har jag hunnit packa lite bröllopsbilder som åker på posten imorgon samt en del vanliga bildleveranser, tittat klart på Bad Boys II med sambon och nu ska jag avsluta lite arbete innan jag hoppar ner i sängen. Det gäller att ta vara på kvällstimmarna när Alexander är hemma om dagarna. Men oj, så värt det är för att få dom timmarna med honom. Extra mysigt är det när han är lite sjuk och hängig och mest vill läsa böcker och mysa. ;) 

Nej, nu väntar en nybäddad säng och en bra bok!
Publicerat i Vardagligt
Något jag är fruktansvärt dålig på och som jag bara blivit sämre och sämre på är att dokumentera min egna finunge och vardag. Enda sedan jag började ta fotouppdrag åt andra så har det egna dokumenterandet blivit nästintill obefintligt och det är så tråkigt. Så nu utmanar jag mig själv lite och försöker dra med mig kameran lite mer. Att bara fota för att det är kul och inte för att jag måste. 
 
 
Sjukstugan råder ju här hemma och både jag och lillkillen är dunderförkylda men en lite längre promenad till lekplatsen har vi orkat med idag när solen sken för första gången på något som känns som en halv evighet! Det gäller att suga i sig varenda ljus dag nu när vi går mot mörka tider! 

Ha en trevlig kväll!
Publicerat i FOTO - KÄRLEK, Vardagligt
Nu är det väl på tiden att uppdatera bloggen med lite härliga kärleksbilder som togs för någon vecka sedan och  oj, vad jag gillar att fotografera just par. Det är väl något med all kärlek som ligger i luften och hur bra är det inte att få ta en paus i vardagen och komma iväg och bara mysa i en timme och samtidigt få underbara bilder med sin kärlek?
 
I alla fall så är jag dunder förkyld just nu så idag blir det inte mycket gjort men jag hoppas att jag får lite pluggat och kanske några bilder redigerade. Men jag sätter inte för höga krav idag, förutom att jag skulle ta mig i kragen och blogga och det har jag ju klarat av nu, hah ;)


  
Publicerat i BLOGGDESIGN, Vardagligt
Idag är en sådan dag där jag känner mig full mer energi och inspiration till allt tack vare att solen sken när jag vaknade och att alla i familjen vaknade på rätt sida. Sådana saker gör så himla mycket!  

I alla fall så använder jag dagens energi till att redigera klart bröllopsbilder och snart är jag klar med sommarens bröllop men jag ville bara kika in och visa er Julias nya design som kom på plats igår och jag tror vi båda två är supernöjda med den. Så jag tycker att ni ska klicka på bilden och kika in hos henne och se vad ni tycker!
 
Publicerat i Vardagligt
Jag har en förmiddag framför datorn och försöker färdigställa ett gäng beställningar så dom kommer iväg nu innan helgen och sen väntar en syskon fotografering i eftermiddag. Men idag har jag sällskap i redigerandet  i form av vår nya familjemedlem som flyttade in här förra veckan. 
 
 
Så låt mig presentera... DOBBY the dog!