Publicerat i 4-6 MÅNADER

Två fina bilder på en väldigt glad kille som rullade boll med pappan sin.

Äntligen fredag! Har inte så mycket och säga så tittar mest in för att visa er mina fina, glada kille och berätta att han idag bli 7 månader! Vart tog tiden vägen?. Imorgon bär det av till Ullared så gissar på att det inte blir någon direkt uppdatering på hela helgen! På måndag är vi i alla fall tillbaks med förhoppningsvis en ny design med.

Ha en trevlig kväll allihopa!
Publicerat i Porträtt


Idag har vi inte gjort så mycket vilket har varit ganska skönt men man blir lätt rastlös. Alexander har inte alls velat äta idag men någon flaska välling har det blivit men allt annat spottar han ut och klöks av. Förhoppningsvis är det bara en dålig dag han har och vi hoppas på att han är sitt vanliga pigga och glada jag imorgon. För då blir det städning och rensning för hela slanten för sen på lördag bär det av till Ullared. Wihoo!

Har mer rolig uppdatering som väntar men det får vänta ett tag till. Bjuder i alla fall på en bild på min fin fina sambo!
Publicerat i Vardagligt


Blev ingen uppdatering igår. Varken tiden eller orken fanns och både jag och Alexander somnade tidigt igår.

Det blev inget med Skånes djurpark då dom har så dumma öppetider fram tills april så vi flyttade fram det. Istället blev det grillning och mys i Lunds stadspark. Vi hade det super trevligt och jätte mysigt hela dagen med både gamla och nya ansikten och alla barnen fick leka va sig och mammorna fick prata en massa skit. Precis som det ska vara.
Publicerat i FOTO - LANDSKAP & MILJÖ


Vi fick oss en härlig kvällspromenad för någon timme sen. Super härligt att man inte behöver dra på sig en massa kläder utan det räcker med en tjoktröja. Underbart.

Mina pojkar sover och jag ska snart göra detsamma för imorgon blir det en tidig morgon för att hinna med alla tåg och så.

Psst, det ska visst bli fint väder imorgon så nu hoppas vi det stämmer!
Publicerat i Vardagligt


Såg ju på (nästan) alla bloggar att det varit våffeldagen och det hade vi ju totalt missat och det kan man ju inte göra. Så idag gjorde vi lite våfflor dock fick jag väldigt ont i magen redan efter en och det sitter fortfarande i. Men förutom det så vart dom gudomliga. Det är så sällan jag äter våfflor så det blev lite vardagslyx.

Annars har jag och Alexander haft en riktigt "duktig dag" och fått gjort en massa tråkiga måsten så nu tuppelurar han och jag ska sätta mig och lägga in designbeställning åt en tjej. Med andra ord, en jättebra måndag. Imorgon väntar en härlig dag på Skånes djurpark tillsammans med ett stort gäng härliga mammor. Vi blir bara fler och fler i vårt lilla mammagäng vilket är super roligt. Så nu hoppas vi på strålande solsken och 15+ imorgon!
Publicerat i Vardagligt
Idag är jag själv, barnfri och sambofri. Mina två killar är hos sambons farmor och spenderar dagen där så idag vilar jag upp mig. Har redan hunnit sova på soffan och ny bara njuter jag av det fina vädret ute på altanen. Nu ska jag återgå till mitt slöande.

Hoppas ni också är ute och njuter av det fina vädret.
Publicerat i MAMMA SHOPPING


Idag har vi hunnit med en runda till vårt lilla Center Syd. Alexander behövde en jacka men självklart blev det mer än så. Mamman fick ett par jeans då Vera Moda hade 70% på sina jeans, så betalade endast 90kr vilket är perfekt och sen vart det ju det där med en vårjacka till den lilla herrn. Gud vad dåligt utbud det var för stl 74/80. Hittade en blå vindjacka på Cubus som nog kommer få följa med hem sen men annars fanns det inget. Men efter mycket om och men hittade pappan en skinnjacka och det förstår ni ju, en sådan måste han ju bara ha. Så en sådan blev det och sen blev det lite små saker och nu blir det shopping uppehåll fram tills att det är dags att åka till Gekås. ÅHHH, vad jag längtar. ;)
Publicerat i BLOGGDESIGN


Trots sjukdom och en små gnällig pojke så fick jag klart en bloggdesign. Så nu är Maries design äntligen på plats och nu ska jag små pilla på en ny till mig själv så är där någon som är intresserad utav denna design jag har nu så hör av er i en kommentar eller maila [email protected]
Publicerat i Vardagligt


Här har det stått tomt nu den senaste dagen tack vare att nu var det mammans tur att åka på en hejdundrande förkylning. Snorig, huvudvärk och ont i halsen är vad jag får stå ut med nu sådan tur är så börjar pappan bli frisk så att någon kan ta hand om mig, hahha. ;)

Mår lite bättre idag, men långt ifrån frisk så här blir väl ganska tomt ett tag till men ska försöka lägga upp en liten tävling så ni har något att göra undertiden. Hoppas ni är friska och glada och njuter av det underbara vädret så hörs vi när vi hörs.
Publicerat i Vardagligt


Pappan är ju hemma sjuk idag så vi slog på stort och gjorde pastasallad till Lunch. Finns det något enklare och godare än det? Jag är ju världens pastasallads älskare och älskar det i nästan alla former. Gott var det ju och så mycket roligare att göra lunch till någon mer än sig själv.

Nu blir det träning för min del och sen ska jag se om mina två pojkar orkar med en mindre promenad. Det blir i alla fall en för mamman och den lilla pojken.

Måste ju även tacka Denise för att jag blev veckansblogg. Följare och massviss med nya kommentarer har trillat in och jag ska försöka svara på dom flesta, om jag hinner.
Publicerat i Vardagligt


Idag har vi flängt och farit med våra fina vänner Emma och Isabella. Vi började dagen i Hörby för att träffa Maria och Simone. Börjar bli lite roligare nu när alla leker lite mer. Även om Alexander är ett halvår yngre. Dock har ju dom två gående lite större övertag över lilla Alexander så lite smällar får han ta av dom två små tjejerna.

Det blev i alla fall en fika och lekstund och sen åkte vi vidare in till Lund för lite små shopping och kina mat. Nu är vi äntligen hemma hos lilla pappan som är jättesjuk så nu blir det en myskväll resten av kvällen. Fick förresten testat den nya Calippo Shots glassen idag. Det är en ny version av den gamla Solero Shots glassen och den var inte alls lika god som föregångaren. Men nu har vi testat i alla fall.

Tack för svaren på förra inlägget. Ska försöka få till mer vardagsbilder. ;)
Publicerat i Vardagligt


Idag sken solen men det blåste ordentligt. Men vi mötte upp våra fina vänner och handlade och sen blev det picnik vid ån. Super mysigt och en bra start på veckan. Imorgon beger vi oss mor Höör för lite fika och försent 1års firande hos Maria och Simone. Känns som vi har en bra vecka framför oss!

Så roligt att det bara blir fler följare på bloglovin' med tanke på den dåliga uppdateringen. Ni nya och gamla läsare vad vill ni se mer av. Vet att ni vill ha mer bilder, men vad för bilder? Alexander bilder eller mer vardagsbilder ?
Publicerat i Vardagligt


Idag fyller farmorn år så det firade vi med att premiär grilla i det tråkiga vädret. Vi gick all in med majskolvar och allt man ska ha. Super gott och vilka vårkänslor man fick. Nu fortsätter vi vår mys lördag med daimtårta.

Har ni hunnit grilla än? ;)
Publicerat i Vardagligt


Idag skiner solen här igen och det verkar som att varannan dag är det fint väder och varannan grått och trist.

Alexander snorar och hostar fortfarande men är pigg och glad som vanligt så vi har en mys dag idag också så att det inte blir värre. Så vi lekar och myser och tränar krypning hela dagen lång.

Det blev en tidigare morgon idag än vad vi är vana vid men oj så skönt det var. Vi har hunnit äta frukost, fotografera, pilla med bloggdesigner, tränat, lekt och dansat och nu har den lilla herrn tagit en middagslur så då ska jag passa på att hänga upp lite tvätt och få i mig lite lunch. Så det är väl bäst att börja innan herrn vaknar igen.
Publicerat i 4-6 MÅNADER


Idag är vädret inte alls lika fint som igår. Jättetråkigt men just idag gör det ingenting. Alexander blev jättesnuvig och hostig igår och nu vaknade även jag upp med det. Hoppas det är något som snabbt går över. Men idag har vi en riktigt mysdag.