Jag tänker inte tjata något mer om hur fort tiden har gått, för det har jag gjort så mycket redan och har ni själva barn så vet ni ju redan allt detta. Men det blir ju så himla tydligt med barn, speciellt med små barn, hur fruktansvärt fort tiden går, eller rättaresagt hur mycket som faktiskt händer på så kort tid och ett barns första liv måste ju vara något form av raket år. Så mycket, på så lite tid. 
 
 
Och nu är han helt plötsligt inte en liten bebis längre, utan går sen ett bra tag tillbaka och försöker nu få in farten så han kan springa lika fort som storebror, det går dock inte så bra alltid och dom där benen hinner inte med.  ;)

Envisast i världen är han också den där lillebrodern och han markera väldigt högt och tydligt när han inte får som han vill men på en sekund kan han sedan vara hos en och luta sitt lilla huvud mot en och bara vilja kramas. Så mycket kärlek och så mycket vilja, och storebror är fortfarande den roligaste som finns och att se att dom faktiskt är så tajta som där är trots sina nästa fem år emellan värmer lite extra och vi kan ju bara hoppas att det håller i sig. 
 
 
SÅ, GRATTIS PÅ DIN FÖRSTA FÖDELSEDAG OLIVER, VI ÄLSKAR DIG trots att din energi är laddad till tusen gånger mer än någon annan i denna familjen. 

Kommentarer

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:


Kom ihåg mig?
Trackback