En liten BTS bild från förra helgens bröllop. Här ser ni Åsa, min assistent och kollega som är med mig i fullgång med att plåta fina Christian & Jennie som gifte sig i Skanör. 
 
Jag börjar ju äntligen bli lite människa igen efter att ha lidit av fruktansvärt jobbigt graviditetsillamående med allt vad det innebär men nu börjar jag komma på fötter igen och orken börjar också smyga sig tillbaks vilket är tacksamt då jag har flera hundra bröllopsbilder som väntar på redigering utöver dom vanliga familjefotograferingarna och allt annat som behövs göra. Med andra ord har jag ett fullt schema för tillfället, men det är ganska skönt det också. 

Denna veckan består mest av jobb framför datorn. Leverera bilder, skicka mail, göra urval och redigera men nästa vecka är det fullt va härliga fotograferingar som väntar. Vilket blir ett skönt avbrott från allt stillasittande.

Annars vill jag bara säga tack för alla fina gratulationer som kommit på mitt förra inlägg. Vi är så glada och ser framemot att bli ytterliggare en till i familjen och den där plötsligt stora lilla killen vi har här hemma längtar så efter att bli storebror. Helt underbart!  
Kommentarer
Cornelia

Det ser ut som om det blev väldigt vackra bilder därifrån, vilken omgivning! <3

Louise

Ser helt otroligt ut!! :)

Maria Ekbad - bröllops & nyföddfotograf

Åh vad fint det ser ut på bilden! Och vad skönt att du mår bättre, sådant illamående måste vara jättejobbigt. :(

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Det ser helt underbart ut :D

Emma Grann Fotografi

Åh, det ser ut som att bilderna blev himla fina! :)


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:


Kom ihåg mig?
Trackback