Nästa vecka blir ju den bästa skitungen 17 månader och jag undrar om man någonsin kommer sluta undra över vart tiden tar vägen?

Stor har han i alla fall blivit på så kort tid och nu går det så fort och vi förundras dagligen över hur mycket han förstår och lär sig hela tiden. Han pratar mest hela tiden, mycket som vi inte förstår men vissa gör vi som tex. Hej, hejdå, mamma, pappa, kissen, babbo (nappen), rorri (rorri racerbil), blöja, mer, titta, där, öga, byta (blöja), ja, nej, wow, oj, mums och säkert en drös till som jag inte tänker på. Men förstådd börjar han allt göra sig och han förstår vad vi säger till honom och gör det vi säger (nja, inte alltid men ja ni fattar, hehe).

Annars har han blivit en väldigt bestämd kille men han är annars väldigt lugn, charmig och kramgo som dom säger på dagis/förskolan. Väldigt glad är han också nästan alltid, förutom när han inte får som han vill, såklart! ;)

Matglad är han som jag vet inte vad och äter än så länge allt han testat och hur mycket som helst. Vad vikt och längd är på det vet vi inte men det börjar närma sig BVC besök.

Sover gör han bra. Vi nattar honom runt 19-tiden och det tar oftast inte så lång tid innan han sover dock är han ju väldigt kramgo och vill helst ligga hos oss just nu. 

Favoriterna är rorri racerbil, katten, böckerna, små bilarna, leka med vatten och pappan.

Tycker inte om att byta blöja, ha kläder på sig (som han även kan ta av sig själv) ochsätta på sig ytterkläderna.
Kommentarer
Ida Nilsson

hehe sötis!

Fanny

Mysigt :)


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:


Kom ihåg mig?
Trackback