Kära underbara läsare (inget fjäsk alls hihi) nu när ni tittar in här mellan alla ute lekar så får ni jätte gärna gå in och rösta på mig, bidrag nr 4. I DENNA fototävling, jag skulle bli väldigt tacksam och vi kan säga så att alla som röstar får en länk sedan. :)

Så alla ni som vill, gå in HÄR och rösta på bidrag nr 4.
Kommentarer
Erika

Svar:

Ja man får rösta på sig själv, och jag sparar alla mina bilder för webben i photoshop för att behålla färgen bättre, PNG kan variera från olika webbläsare :)

Erika

Svar:

Okej får testa det också! Men får låta det vara som de är nu :)

Ika

Jättefin bild! Har röstat nu :)

Lovelyeverafter - Mammaliv, foto & design

Har röstat på fina bilden nu! :)SV: Åh ja jag förstår verkligen hur du känner! Men ja, som du säger är det ju bättre för även honom att du får en utbildning. Men jag tror säkert det kommer gå bra på dagis för honom! :) Speciellt om han är van att vara omkring folk, då lär han säkert älska att vara där. Massa barn och massa leksaker ju hehe.Men jag förstår hur du känner. I början är det värst, nu känner jag ändå att det är helt okej även om jag såklart helst vill ha hem henne NU. Vi började lämna henne igår, i 30 min, då grät hon bara lite när vi gick men sen hade det gått jättebra. Och nu är hon på dagis själv, vi gick därifrån kvart i 10 och ska inte tillbaka förrens 2 (om dom inte hör av sig).. Jag sitter här och bara väntar! Klarar snart inte mer haha! Känns väl lite mkt att gå från 30 min till 4 timmar.. Men hon har förmodligen somnat så det är därför :)Oj va långt det blev nu. Hoppas du orka läsa! :) Kram

Tobbe » Personlig blogg kryddad med webbdesign..

Har röstat på ditt bidrag.. :)

Jennie Lenita - 3 barnsmamma

Röstade på din bild :)

▲ a' fotoblogg

vilken underbar blogg du har :)


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:


Kom ihåg mig?
Trackback