Idag är vädret inte alls lika fint som igår. Jättetråkigt men just idag gör det ingenting. Alexander blev jättesnuvig och hostig igår och nu vaknade även jag upp med det. Hoppas det är något som snabbt går över. Men idag har vi en riktigt mysdag.
Kommentarer
Melissa - Livet i ett Fängelse!

Hoppas du har en bra dag, här är de inge sol idag men lika glad är jag förde. Sol ger mig bara huvudvärk så skönt att slippa nu när den skinit i snart en vecka i sträck.

Vad anser du om fördomar?

Har du några egna fördomar eller haft?

Novembersara - i väntan på majbebis.

SV: Neh, tänk något man sett typ varje vecka i 6 år, sen helt plötsligt bara slut?! Haha, hur ska man överleva?! Desperate housewives följer jag också, det är ju också slut om typ 5 avsnitt.. :O Men har du inte sett nånting på säsong 9 av OTH?? Du MÅSTE se.. Det är helt galet. Har du sett hela säsong 8?

Jennie Lenita - 3 barnsmamma

Makro filter x 3, det är ett set med 3 st olika makrofilter och dessa kan man kombinera tillsammans med andra filter :) Fiffigt. Makro är en slags close up fast med en fantasi liknande bakgrunds effekt :)

jessica jansby.

funderade faktiskt också på att göra ett inlägg om de, och om du menar 500d:n så måste jag erkänna att det är pappas kamera haha.. ;)

nästa vecka går jag från 12-5 så då blir det nästan bättre nu till helgen eller nästa helg?

Mirre en smålandstoka

Ohh helt underbar bild

Elina

Vilken söt bild, haha!

Ellen

Så jäkla söt!! Vill bara äta upp honom! XD

Littleway (s.s)

Så sööt! :)

Diggar mössan, haha! :)


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:


Kom ihåg mig?
Trackback