Det här är vad vi har gjort idag. Slipat klart och målat. Snyggt som attan blir det och kommer bli hur bra som helst i Alexanders framtida rum.


Annars flyter dagarna på. Pappan har ju sommarlov så det är ju inte så konstigt och nu inväntar vi bara riktigt bra väder så ska det nog kunna bli hur bra som helst. Imorgon väntas ytterliggare en fotografering så det ska tömas minneskort och ladda batterier.


Hoppas ni alla får en bra kväll!

Kommentarer
Jennie Lenita - 3 barnsmamma

vad fint och superfina stolar :)

Matilda

Åh så himla, himla fin blogg du har!

Sv: Tack! :)

Anonym

Hej Erica! Ida här, även tjejen som du gjorde en superfin design till. Jag vet inte riktigt om du kan hjälpa mig på något sätt, men måste verkligen komma över min babyfeber :/ Efter att ha förlorat ett 6 veckors gammalt foster har jag varit förtvivlad över den hemska känslan att jag inte kommer bli mamma på väldigt länge, och det gör så ont. Särskilt nu när vi är inne i juni månad, även den månad då jag egentligen skulle föda barnet.

Vet inte om du på något sätt skulle kunna hjälpa mig, säga alla praktiska anledningar till att vänta eller något sådant.. Är inte ens 16 och känner att sorgen förstör mig :c Maila gärna <3

Linnea [Fotoblogg]

Allt bra??:D

KRAM

Jonna

GUD va fina!!!! :) Kommer bli superfint. Hört något mer om lägenhet? Hoppas :)


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:


Kom ihåg mig?
Trackback