Nu har vi äntligen fått dagis (förskole) plats! Vi är nästintill 110% nöjda och nu börjar det närma sig. Det känns dock inte helt bra men det är inte så mycket att göra åt det. Min skola börjar och jag kan inte skjuta upp den mer och tror det ligger i allas bästa att jag får min gymnasieutbildning. Så det kommer nog ordna sig! :)

Så, det jag egentligen skulle komma till var:  Vad behövs inhandlas till dess? Vad är era bästa bra-att-ha-till-dagis tips?
Kommentarer
Jonna

Kommer säkerligen bli hur bra som helst för Alexander! Han kommer rocka fett på dagis :) Skönt att ni är nöjda med er plats!

Maria

Regnställ, gummistövlar, namnlappar till kläder... Vi har dessutom beställt nappar med namn på så slipper dagis blanda ihop dem :)

Fanny

Kanske inte är exakt vad du känner att du vill göra just nu, skolan då menar jag, men du har helt rätt att det är bäst i längden =) Speciellt Alexander kommer ju få det mycket bättre med en mamma som har en utbildning. Måste ju kännas bättre att veta att, jo men min mamma fick mig tidigt men hon skaffade utbildning och sånt ändå liksom, inga problem ungefär =)Hoppas du förstår vad jag menar och inte tar illa upp!

Marie

Namnlappar är onödigt, räcker att skriva med en vanlig penna! Namna framförallt ytterplagg o skor/ stövlar.

Extrakläder behövs, som alltid ligger på dagis, en extra snutte att ha kvar där (om han använder det), mockasiner!

Jag har aldrig köpt dubbla regnkläder utan det har hängt på dagis i veckorna o sen har jag tagit hem det till helgen om man tror det behövs då..

Blöjor brukar man få stå för själv så namna paketet stort! :)

Ha gärna lite olika ytterplagg att välja mellan, typ fleecejacka, skaljacka, överdragsbyxor osv så personalen kan välja efter väder.Det kommer säkert gå jättebra för Alexander!

Sofia

Hej Erica!

Han kommer säkert att storm trivas, barnen har så roligt på förskolan, vi hade det iaf, jag har precis avslutat en anställning på en förskola och har lärt mig mycket där och lite skämtsamt pratade vi personalen om att jag kommer bli en bra dagis mamma sedan nu när jag ser och vet vad man ska och inte ska göra som förälder.

Flera set extra kläder, ett set räcker inte. Barn spiller och kladdar, det bara är så. Bokstäver i ytterkläder, skor och helst kläderna. Det underlättar jobbet för personalen. Komma i tid vid hämtning och ringa om man är försenad. Om barnen sover ute så fleece set som han kan sova i till hösten och tossor. Nappar och kanske ngt gosedjur.

Här är lite tips från mig. :)Lycka till med skolan!

Kram


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:


Kom ihåg mig?
Trackback