Ingen ork till uppdatering har hittats men nu är det söndag och vi är hyfsat utvilade efter en lång helg. I torsdag blev det ju Unga föräldrar* på öppna förskolan och både vi och Emma och Isabella tyckte det var roligt. Nästa vecka har dom sportlovs uppehåll men veckan där efter är vi på plats igen.

I fredags var både jag och Alexander slitna efter en liten jobbig natt så det blev en hel dag med bara mys vilket var väldigt skönt. Sen igår blev det städning och sen på kvällen kom Alexanders gudfar och älsklinges faster och kusiner och det bjöds på tacos och mello. Super trevligt och vi var alla helt slut och sov väldigt gott inatt.

Idag blir det riktigt söndags mys, kanske en promenad och sen måste det tvättas och fixas lite. Älsklingen har ju sportlov nu så vi har en hel vecka tillsammans framför oss.*Många undrade vad Unga föräldrar var för något och det är så att Öppna förskolan här hos oss har varje torsdags eftermiddag öppet för unga föräldrar. Så då är det enbart sådana under 25(?) som får vara där och man får helt enkelt möjlighet att träffa andra i liknande situationer.
Kommentarer
LARA JOHANSSON - photos&texts

Hej på dig/er!

Hoppas din/er helg har varit bra och att du/ni ser fram emot en ny vecka. Men hur som helst, så har jag avslutat veckans bloggare hos mig. Så kika in, se om du/ni vart en av dem tre vinnarna och om du/ni inte vart en av vinnarna - vad med igen, men om du/ni är en av vinnarna - grattis till dig/er! :)

Amanda 17år & mamma till Lilly-Lee!

Mejlat dig :)


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:


Kom ihåg mig?
Trackback