Lilleman sover och jag har passat på att äta lite frukost. Om två timmar ska vi till BVC för vägning och även mätning denna gång. Alltid lika spännande!
Efter det blir det bara hemma mys och sen i eftermiddag kommer pappa/morfar förbi och hälsar på. Nej, nu blir det ett avsnitt gossip girl innan vi ska bege oss. 


En dålig bild från igår på Alexander (till vänster) och Damien. Damien är ca 2 veckor äldre än Alexander.
Kommentarer
sara

sara

hoppas allt går bra. tror du är en supermamma åt din nyfödda son, vill också bli mamma en dag <3

ink

haha! va roligt! var nyss inne på en annan mammablogg där mamman hade skrivit att hon varit på ungamammorträff eller nå? så gick jag direkt in på din blogg och såg en bild på den mammans unge, damien! visste inte att ni kände (om ni nu gör det) varann:) kulkul!!

Malin

Nu finns vinnarna av dagens blogg uppe, så kika in detta inlägg: http://nightmarecandyy.blogg.se/2011/september/289-dagens-vinnar-ny-omgang.html#comment för att se vilka fem som vann. Anmäl dig gärna igen. kram

Patience -18 & mamma

Nej va granna pojkar ;)!

Gabbe

SÅ söta ^^!

A D E L I N A

Så nu är äntligen dagens 3 vinnare utsedda! Blev det du? Om inte så är det förstås fritt fram att anmäla sig igen :D ha det braaaa! Kram :D

MansonDust ~ 4-barnsmamma <3

Hej! Ser att du är mamma & vill därför tipsa dig om min tävling som pågår just nu. Där kan du vinna en Hot Milk-amningsbh som i butik kostar hela 549:-, så det är ett himla fint pris. :) Det är enkelt att vara med & tävla.



Hoppas att du inte tycker att det är drygt med ett tävlingstips, jag försöker bara nå ut till lite mammor som kanske är i behov av en ny amningsbh. (http://mansondusts.blogg.se/2011/september/tavling-hotmilk-bh-fran-glammomse.html)



Ha det så fint!



/Cim ~ MansonDust, mamma till 4.

Linda ♥

va sött;D

Jessica ♥ Mamma till Alicia ♥

Sötisar :) Kul med mammaträff!



SV: Det blev en Nikon D5100 :)


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:


Kom ihåg mig?
Trackback