BVC besöket är avklarat och det gick super lilleman hade passerat sin födselvikt nu så BVC sköterskan var super nöjd! :)
Födseln 30/8-11

Vikt; 3740g
Längd; 53 cm
Huvudomfång; 37 cm (Mammas bighead♥)

Innan vi åkte hem från BB 1/9-11 / 2 dagar gammal

Vikt; 3495g
Längd; -
Huvudomfång; -

BVC HEMBESÖK 5/9-11 / 6 dagar
gammal

Vikt; 3590g
Längd; -
Huvudomfång; -

BVC 13/9-11  /  2 Veckor gammal

Vikt; 3820g (+325g)
Längd; -
Huvudomfång; 37,5 cm (+0,5 cm)
Kommentarer
Sandra - Mamma till Leon

Sv: Du får hemskt gärna hjälpa mig med en bloggdesign, det skulle vara jättsnällt!

Alexandra

fin blogg, jag är ny läsare, läste precis igenom din blogg lite snabbt :) måste säga grattis och lycka till med er son, älskar namnet! (kan vara för att min pojkvän heter Alexander, hehe!) hade vatt kul med mer bilder på dig och din pojkvän & lillen såklart :) (förstår att du/ni har fullt upp)

fia

skönt med ett barn som också föddes med relativt stort huvud;)

Blue Velvet

Ser ju jättebra ut gumman! Ammar du lilleman?

Blue Velvet

Sv; Ja, jag ammar lilla Vega! Och det fungerar, men hon är så stark och vill själv söka bröstet och tillåter inte mig att vägleda henne... HAHA! Sen har vi kanske varit dumma och använt napp, och då blir amningen fel. så ska försöka sluta med den dumma nappen nu.

Malin wisti

Hejsan Erica, jag skriver tillbaka på kommentaren som du skrev i min blogg, för vet absolut inte hur man kommenterar tillbaka :P haha , är inte så värst duktig på detta! jo jag har faktiskt tänkt och göra det, men har tyvärr inte haft tid med tanke på att jag jobbar,fått åkt in på förlossningen, varit sjuk och inte mår så himla bra.. samt att internet inte riktigt vill samarbeta med mig=/.. Men ska försöka hinna göra det,men kan inte lova riktigt när det blir.. för har lite grejer och göra nu dom här veckorna med och fira oss, sen bm för att kolla hur bebis mår osv.. men ska försöka fixa det :) Jätte fin blogg och bebis ni har =)


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:


Kom ihåg mig?
Trackback