Det blev en lite snabb tur till Malmö
i eftermiddags för att träffa pappa och hämta alla min foto som jag framkallat. 196 bilder blev det så har suttit lite ikväll och fixat med ramar, Alexanders första års bok och även ett fotoalbum. Mycket pill har det blivit men det blir ju väldigt fint efteråt så då kan det vara värt det.
Nu myser jag och min lilla familje med popcorn och gamla avsnitt av One Tree Hill. Kärlek ♥
Kommentarer
20 år och mamma

svar: tack så mycket" Ser själv att du har en liten" nykläckt "pojk! GRATTIS!:)

Jovana

Hej, jag började läsa di blogg för några dagar sedan och blev helt fast, den känns så hem trevlig och så inbjudande! Vi är lika gamla med så de gör det bara roligare att läsa. Sedan tycker jag du är stark som klarar av att vara ung mamma! :)

Gillar att läsa unga mammors bloggar! :D

Jag skulle gärna vilja länka din blogg och hoppas jag kan få använda din header som bild om det är okej med dig?!:DKram!

rebecka

Älskar din blogg! Så fin och så underbara bilder :)

Kan du inte låta din pojkvän gästblogga någon gång, haha? Det hade varit lite kul..

Ika

Vars framkallar du dina bilder? :] tänkte du som är bra på foto och sådant kanske kan ge mig tips :) för en gång framkallade jag mina bilder på en sida och bilderna fick sämre kvalité än vad dom hade :/

hanna ♡

godmorgon! allt bra med dig? :)det är så att det är en fototävling med temat vatten på min blogg just nu, den avslutas på söndag så du har tid att fota en bild nu om du inte har en, kika in om du vill anmäla dig eller läsa vad man kan vinna och så, puss!


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:


Kom ihåg mig?
Trackback