Någon undrade om hur man gjorde vattenstämplar i photoshop så här kommer det. Super lätt och verkligen jättebra.

1. Börja med att öppna ett nytt dokument. Det lättaste är om man väljer lika stort som man brukar ladda upp sina bilder för då vet man hur stora vattenstämplarna blir. Men det bästämmer ni själv.2. Efter det så gör ni själva stämplen, alltså det ni vill att det ska stå.3. När det är gjort går ni in på "Edit" och sen "Define Brush preset.." och då komme rdet upp en ruta och då klickar ni ok.4. Sen ligger er stämpel bland alla era andra penslar och där finns den framöver med så ni behöver inte göra en ny varje gång.5. Sen är det bara att öppna upp bilden som ni vill stämpla och sen skapa ett nytt lager.6. Sen är det bara att stämpla där du vill ha den. Sen drar du ner "Opacity" tills ni tycker det ser bra ut.7. Sen är det bara att spara bilden och ladda upp den på er blogg/hemsida. Ett tips är att spara bilden genom "Spara för webben"/"Save for webb" då blir filen i png. och kvalitén blir mycket bättre.
Kommentarer
Elina 16 år, mamma till Nellie

Jag var intresserad när du hade gratis design nu måste jag ju betala :/

joanna

Hej tänkte bara tipsa om att just nu pågår en stor tävling på min blogg med 4 st goodiebags fullproppade med mamma och barnprylar till ett värde av 1500 kr st så passa på att gå in och anmäla och gör dig sjäv eller kanske en vän glad lagom till jul:) kram

mika

bra tips :)

Bella

Tack :)

Emma

Bra tips, sen var det en skit söt bild där oxå

Hanna Fredriksson

bra tips har alltid undrat hur man gör sådana! :D

Hanna-Chan c: <3

Ska testa kanske! :3

Sosso

Måste testa! :D

Josefin

Hej jag undrar om du skulle vilja göra en fin blogg design. Om du tar betalt för att göra det till andra så behöver du inte göra det. Snälla hjälp mig att fixa en design jag har frågat många men de bara skiter i det fast de har lovat mig. Mvh Josefin:)


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:


Kom ihåg mig?
Trackback