Har börjat fundera på en skötväska men priserna ligger som lägst från 500 spänn och det känns inte helt okej. SÅ har funderat på en vanlig axelremsväska och har hittat en som verkar praktisk på stadium men då är där ju ingen sådandär inbyggd skötbädd i. Så undrar, hur nödvändig är den där inbyggda skötbädden och vad finns det för alternativ till det ? Någon som vet? :)
Kommentarer
Amanda 19, mamma till Jolene

Jag tycker inte den är nödvändig :) Men skulle rekommendera en väska med MKT förvaring, många fack mm. Teutonias är väldigt bra, kolla blocket el tradera :D

Anja - 17 & mamma!

Det finns ju "engångs-kissunderlägg" att köpa som man kan ta med sig. :)

Patience -Ung & gravid

Det som är skönt är ju att man kan sätta fast en riktig skötväska på handtaget :) Kolla på blocket om du hittar någon, finns säkerligen BILLIGA där :)

Ellie

Det spelar inge roll, jag har en vanligt väska ifrån H&M som skötväska och den kommer fungera utmärkt, ett inbyggd skötbädd är inte "behöv" eller tvång :).

Ha en handduk i väskan så fungerar det utmärkt att ha som skötbädd =)

Cornelia

Hej! Trillade precis in här. Jag har själv köpt den väskan från stadium. Har en riktig skötväska också men föredrar den från stadium pga de små facken på utsidan. Värd sin 100lapp. Du kan köpa en lösskötbädd och lägga i, jag har en enkel från Ikea (fabler) fungerar hur bra som helst :)

Fanny

Kolla blocket? Där brukar det finnas billiga :-) blocket.se!

Blue Velvet

Sv; Tack så mycket!

Och om jag får svara på din fråga ang inbyggd bädd, så har jag inte sett så många skötväsko som har det, utan man får en med som man vecklar ut. Och då kan man ju lika väl ha en handduk eller filt istället. Dock är jag väldigt nyfiken på vad det är för väska du hittat, finns det ingen bild på den?

16 år, mamma & gravid

sv: Nej, hon har slutat blogga. Hon tyckte inte att det var något för henne längre :)

Maria

Som någon skrev finns det engångsunderlägg, du kan använda det flera gånger om barnet inte kissar ner det på en gång!Jag använder en helt vanlig väska som kostade 149 kronor. Den var tänkt som min skolväska men blev aldrig använd så den funkar kalasbra! :)

sara

Dom har en billig skötväska på ikea för 99 kronor med skötbädd i, men finns bara i svart/vit :)

frida

Har en vanlig väska ifrån stadium och den är kanon! Och jag saknar inte något sånt underlägg :)

Jag brukar ha en handduk med mej i väskan som han får ligga på ifall de skulle behövas :)

jenny

Det finns snygga babytravel skötväskor på babyproffsen runt 300 kr.

Rebecca

Jag använder min handväska att ha sakerna i funkar jättebra, onödigt att lägga massa pengar på speciell skötväska.

Sylvia

Ååh alla finesser är väl bra att ha men man behöööver inte! Herregud, jag var på stan en gång och alla kaféer var stängda och då funderade jag vart jag kunde byta bajsblöja. Jo, jag lade ungen PÅ väskan med en handduk på och han låg och flinade och det gick hur bra som helst att byta blöja :)ANnars är det ju bara ha en handduk med sig och byta på gräsmatta :)

Tina - Minnas mamma

Den inbyggda skötbädden är INTE ALLS nödvändig! Du kan ju köpa en begagnad, stor väska på blocket eller tradera bara för 50:- eller nånting. Det du ska få plats med är blöjor, tvättlappar, ombyte och något liggunderlägg typ. Det räcker med en stor tygväska, men man vill ju gärna att den ska vara lite snygg :) Och sen vill man helst kunna hänga den på vagnen.

Men en begagnad väska är inte alls sämre än en ny, de slits ju knappt!


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:


Kom ihåg mig?
Trackback