Det blev inte falkenberg och storebror idag. Pappan min har gått och blivit sjuk så vi tröstade oss med att kolla in mellandags rean. Lite fynd gjorde vi och tog även en sväng inom polarn o pyret vilket resulterade i fina fynd men även 35 min köande. Såhär efteråt känns det värt det i alla fall, sån tur är.

Kvällen har annars bestått av att spela alfapet och denna gången vann jag över älsklingen så nu är allt som det ska igen. ;)

Kommentarer
emma, mamma till julia (foto)

men gud ursäkta, jag har helt glömt bort det för det har vart så mkt! ;( vad har du för mejl? så styr jag upp resten :) kramis

Trivsamma förändringar

Förstår att det var lång kö på Polarn o Pyret, men det kan säkert vara värt det om man får med sig mycket fint hem =)

Du får visa i bloggen någon dag vad det var du fyndade!

ENDENISE - Vinn 2 par skor ♥

sv: haha precis. Vi gick in där först men efter vi plockat på oss så såg vi kön, då hängde vi tillbaka allt och gick. Sen så gick vi in igen men då var de jag ville ha borta, förutom tröjan vi köpte :) Men det var ingen kö iaf hahah:D

malin [fotoblogg]

sv: åh tusen tack, fina du! ♥

Blue Velvet - Vegas mamma

Sv; God fortsättning!!! Måste få berömma dig med att du är en duktig och fin mamma till Alexander!

Sanna

SV: Ja, precis, det är nog vädret som gör det. Nu har vår åkt ner i lådan och det känns riktigt bra :)

Sara

Jo, ska passa på att ta rean med. Här så blir det att köpa en ny BH nu när den gamla blivit för STOR =0P Så hitta lite nytt smink kanske, så kolla kläder till dottern. Lille man behöver jag inte köpa till. Fick jätte mycke kläder av sambons syster, det är bra att man får ärva lite kläder till barnen =0)


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:


Kom ihåg mig?
Trackback