Nu är ju Alexander snart 4 månader och det är dags för lite smakportioner. Tanken är att vi ska göra det själva. Verkar jättesmidigt och billigt ju. Man gör för en vecka framåt så att man har och slipper ställa sig och göra precis innan. Vi har i alla fall köpt in lite små burkar nu från ICA faktiskt. Super praktiska och dom billigaste jag hittat än så länge (förutom Tradera då ju).  Ni kan ju gissa vad vi går och ser framemot just nu. ;)
Kommentarer
ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Hej! Tänkte bara tipsa om min bloggjulkalender med flera spännande tävlingar. :D

Här kan du t.ex. tävla om en valfri vara från runns:

http://adaras.se/2011/december/lucka-17-vinn-valfri-vara-fran-runns-eller-e.html#commenteller varför inte tävla om en chilladress? :)

http://adaras.se/2011/december/lucka-19-vinn-en-valfri-jumpsuit-fran-chilla.html#commentBer om ursäkt om du inte vill ha tävlingstips! ♥

Hanna- Mamma till Alexander

Så bra! :) Jag har varit rädd dålig med att laga :( Mest lathet! Kram

Rebecca

Egentligen ska man vänta tills 6månader, deras tarmsystem är inte tillräckligt utvecklade vid 4mån och kan leda till problem. Finns massa studier på det. Bebisar under 12 månader behöver egentligen inte äta mat, utan kan klara sig på bröstmjölk och/eller ersättning :)

Jonna

WOW! snygga och billiga! Och i dessa ser man ju innehållet också, perfekt! Ska genast bege mig ner och se om ICA i stan har dessa! Hoppas hoppas!

*Anneli*

Vilka kanonburkar (önskar det fanns sånt när mina var små..)

Hoppas han gillar maten ;-)Du! Jag håller på att fnula på att beställa en bloggdesign av dig (är segast i stan) Tänkte leta på lite bilder att ha i headern. Färgerna vill jag iaf ha rosa och svart. Är du ff intresserad? Vad är det mer du vill att jag ska komma på? =D

Trees gravid i london

Smart! ska också göra det :) lär finnas liknande här också!

MANDY- Mamma till River!

Åh tack för tipset.. måste köpa! :)

Johanna T

Smart ;)

Sammi

Verkar bra, kanske man skulle svänga in via efter en uppsättning någon gång.. :D


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:


Kom ihåg mig?
Trackback