Publicerat i FOTO - FAMILJ, FOTO - NYFÖDD, Vardagligt
 
Ikväll ägnar jag mig åt lite jobb. Urval har skickats iväg och nu redigerar jag för fulla muggar samtidigt som det blir lite sortering och organisering här på kontoret (läs: min skrivbords hörna).

Vi har haft en hemma dag idag med då Alexander vaknade upp med feber dock är han pigg och glad och nu är den borta så jag tror det är nästa kindtand som spökar.

Annars sitter jag och funderar lite på julklappar till lillkillen. Vad köper ni till era barn i år? Några tips?
Publicerat i 12-15 Månader, FOTO - BARN, Vardagligt

Eftersom jag och lillkillen har en mysdag idag så tänkte vi (jag) att vi skulle försöka ta lite bilder då vi inte gjort det sen... ja, länge sedan. Men vi var ju inte överrens, lillen och jag.Detta var den enda bilden jag fick och sen blev han rädd för lakanet (bakgrunden) och vägrade att ens röra det med tårna. Men vad gör det, jag fick ju en bild och jag tror att lillkillen tycker att jag ska vara nöjd över det. Får ta och försöka igen när sambon kan hjälpa till helt enkelt. ;)

Annars knallar det på, har tänkt att jag ska uppdatera här hela veckan men tiden vill inte som jag. Det är visst mycket att göra nu och jag ligger lite efter i allt för tillfället men det blir snart bättre. På söndag är det första advent (REDAN LIKSOM !?) och snart är det lov. Det gäller att se framåt, right?
Publicerat i FOTO - NYFÖDD, Vardagligt
 
Ytterliggare en bild på den fina tjej jag fotograferade i onsdags. Nyfiken var hon och denna och några få tiill var dom enda sov bilderna vi fick. Men vad gör det, hon är ju så gosig och söt ändå.

Igår fick vi målat en dörr och idag har vi varit iväg och handlat. Nu ska vi lörsdags städa lite och jag ska fiffla lite på presentkort, bloggdesigner och redigerande där emellan hade jag tänkt. Så jag hoppas ni får en helmysig lördag allihopa!
Publicerat i TÄVLINGAR, Vardagligt
I brist på annat nu så bjuder jag på en liten detalj bild från en av snygg-kajsas outfits!

Idag har varit en riktig skitdag. En sådan dag där allting går emot en och jävlas och man bara vill krypa ner under täcket resten av dagen. Nu lider den dock mot sitt slut och det känns ganska bra faktiskt. Jag längtar efter att få krypa ner i sängen med en bra film.

Men nu är det då dags för mig att presentera vinnarna av en ny bloggdesign och idag känner jag mig extra snäll så Lina, Jeanette, Erika och Rebecca ni får alla varsin ny bloggdesign! Dock kan det ta lite tid och så men ni kommer få en. Jag kommer kontakta er nu under kvällen. Grattis till er!
Publicerat i FOTO - NYFÖDD, Vardagligt
 
Tittar in här super snabbt påväg till sängen. Tänkte mest visa en liten tjuvkik från dagens fotografering med en liten tjej som föddes förra veckan och som låg i denna mage innan. Annars så har vi haft en lugn eftermiddag. Dagis ringde att Alexander var sjuk och javisst 40 graders feber så det var ju bara för honom att komma hem och mysa.

Imorgon ska jag försöka ta tag i allt som måste göras, bilder ska redigeras, levereras och har även lite bloggdesigner som ska bli klara och sättas in. Så nu ska jag försöka samla energi för de har jag inte haft någon på veckor...
Publicerat i Vardagligt
Två härliga bilder från en familjefotografering jag hade för ett tag sedan.

Idag hade jag en kort dag i skolan och sen mötte jag upp min bästa pappa för lunch och sen gick vi på utvecklinssamtal som gick bättre än jag trodde att det skulle. Jag är väldigt tacksam för att jag har en sådan förstående skola som förstår att Alexander kommer i första hand och som stöttar mig så bra som dom gör. Efter det mötte jag upp min kära sambo för en fika och lite julklapps shopping och sen åkte vi och hämtade vår fina unge som trivs så bra på förskolan (mer om det senare) och nu ska jag ta en tidig kväll och krypa ner i sängen. Imorgon är vi lediga och då väntas en nyfödd fotografering, UNDERBART!

Glöm inte bort min facebook sida samt minhemsida som uppdateras med nya bilder hela tiden!
Publicerat i BLOGGDESIGN, TÄVLINGAR
 
Nu tänkte jag ju ta och hälsa alla nya besökare välkommna lite sådär extra mycket så därför tänkte jag att vi tar och fixar en liten utlottning. En personlig bloggdesign ligger i potten och allt ni behöver göra är att kommentera detta inlägg med hur ni skulle vilja att er bloggdesin såg ut!

Ni har fram tills fredagen den 23 November på er och kort därefter presenterar jag en vinnare.
GLÖM INTE ANE EPOST ADRESS.
 
Publicerat i 12-15 Månader, BLOGGEN, FOTO - BARN, Vardagligt
Tack så mycket alla ni fina som tittat in här dom senaste dagarna och lämnat så fina kommentarer! Jag ska ta och försöka svara på alla, så fort jag hinner. Sen är det också så otroligt roligt att det ramlar in fler följare på bloglovin'. Jag bli så glad för varenda en av er ska ni veta!

Vi går mot friskare tider, mina två killar är snoriga men mår bättre och jag kommer sakta men säkert tillbaks igen så det och att ni blivit fler här inne tänkte jag ta och fira ikväll så kolla in här igen lite senare så ska ni få se en lite rolighet! ;)
 
Publicerat i BLOGGEN, Vardagligt
cVaknar upp från en tupplurr med Alexander och kollar blogg appen och märker en himla massa kommentarer. Konstigt det där men nejdå, jag är i sidomenyn igen. Så roligt, tack Blogg.se! Det piggade verkligen upp då jag är sjuk, IGEN. Pappan och Alexander mår inte heller bra så vi har bosatt oss med serier i sängen och inväntar bättre tider!


Tack igen Blogg.se och jag hoppas att någon av er som hittar hit vill stanna kvar!

UPDATE: Roligt att det står Axel men vad gör det ;)
Publicerat i Vardagligt
 
Här har vi dagens äventyr. Vi har hämtat en liten katt. En röd liten hane som ännu är namnlös.. Han är i alla fall världens mysigaste och verkar gilla Alexander med. Låter honom klappa och mysa utan att reagera och såklart är Alexander helt till sig. Han hoppar, kallar på kisen och hämtar mat ur kattskålen för att ge honom. Klappar fint och myser gör han med. Så nu har Alexander blivit storebror till det här lilla livet.

Nu ska jag skära upp lite honungsmelon och krypa ner i soffan. Tröttheten idag är inte att leka med och imorgon väntar skolan. Det börjar kännas lite trögt och  jag räknar ner till det är dags för lov igen.

Ha nu en trevlig kväll!
Publicerat i ALEXANDER SHOPPAR, Vardagligt
 Min 18års dag närmar sig med stomsteg och imorgon är det exakt 2 månader kvar. Vi alla längtar. Det kommer underlätta jättemycket vilket också betyder att vi kan hitta lägenhet och flytta och jag är tacksam att vi stått i kö så länge som vi redan gjort. I alla fall så går ju drömmarna iväg litegrann efter något eget och speciellt till Alexander så jag tänkte dela med mig av lite stora måsten, enligt mig själv i alla fall. Vitt, blått, rött är färgerna vi vill köra på just nu. Det ändras hela tiden men det känns både så vi och såå Alexander då han passar så bra i marinblått, haha!

Den stora lådan ska få flytta hit i alla fall och köket har Alexander önskat sig i julklapp från sina fina morföräldrar och sen får vi se vad mer som får följa med beställningen. Känns ju ganska skönt att börja komma igång men samtidigt måste man ju ha sakerna någonstans också.

I vilka färger går era barnrum i ?
Publicerat i Aciresfoto, Vardagligt
 
Under min soffliggarvecka har det egentligen hänt ganska mycket som jag inte orkat uppmärksamma. Jag har gått och blivit med ny skrivare, dekaler med min logga på,  nya CD omslag till mina kunder samt VISITKORT. Beställde dom i söndags från Crimson och leveransen var super snabb och lika så är kvalitén bra! Har suttit och pillat med detta hur länge som helst innan på massa andra ställen men inte fått det och funka men så testade jag där och tadaaa så var dom klara!

Jag är i alla fall nöjd tror jag. Haha, nu ska det bli så kul att få komma igång ordentligt.
Publicerat i FOTO - BARN, Vardagligt
 
Jag har inte rört datorn sen i.. lördags tror jag för jag gick och blev stört förälskad i vår soffa och har legat där sen dess.. Eller inte. Jag har blivit sjuk, sådär super duper sjuk. Ni vet då man bara grymtar och kvider.

Min hals har varit helt förstörd samt att mina öron och huvud värker ikapp så trots massa jobb som ligger på hög så har jag i alla fall kunnat slappna av och släppa det och bara vara sjuk. Så jag bäddade ut vår soffa till bäddsoffa i söndags tror jag det var och sen dess har jag legat där utan att röra mig speciellt mycket.  Men nu är jag lite piggare och försöker få gjort litegrann i alla fall innan bäddsoffan kallar igen.

Så, jag hoppas ni mår bättre än mig och så fort jag mår bättre har jag super roliga saker att berätta för er!
Publicerat i BLOGGDESIGN, FOTO - BARN, Vardagligt
 
Jag har varit borta här ifrån och jag har faktiskt knappt inte ens rört datorn och oj så skönt det har varit. I onsdags var det ju Ullared som stod på schemat och sen igår hade jag om mina fina pojkar en hel dag i Malmö. Men idag har jag jobbat på. Urval har skickats iväg och kommit tillbaks. Bilder har redigerats och jag har helt enkelt fått gjort lite som var på min att göra lista. Men ändå verkar den bara bli längre, konstigt det där i alla fall. ;)

En ny design har i alla fall kommit på plats och för mig  känns det bra. En header ska på plats när jag listat ut hur den ska se ut, har Ni några förslag? Tills dess får det se ut såhär. Vad säger ni annars? Är den godkänd?
 
Publicerat i


Lite instagram från idag. Vi har varit på äventyr hela dagen och blandannat fick vi en ny kompis med oss hem. Jax heter han och vi byggde honom idag. Mer om det imorgon.

Jag bloggar från mobilen. För idag är jag dator fri. Så jag återkommer imorgon med en bättre uppdatering.