Publicerat i Vardagligt
Igår åkte jag till Ängelholm för att träffa två små killar som jag fotograferat en gång innan i vintras och jag har sagt det innan, och kommer säga det många gånger till, det är såå förbaskat kul att få fotografera en familj flera gånger. Speciellt när dom är så härliga som dessa! 

I alla fall så fick vi en massa härliga bilder på dom båda två, lillebror Loke och på storebror Vilde och jag ser framemot att få visa ännu fler från denna fotograferingen när familjen har valt sina bilder. 

Nu väntar sängen för min del efter en lång dag och till helgen är det dags för bröllop, så det gäller att få lite extra sömn redan nu! ;)

Publicerat i Vardagligt
 
Samtidigt som jag tog bilder på fina Isabella så passade jag på att ta lite bilder på henne och Alexander. Fina, små bästa vänner! 

Det är så roligt att se dom tillsammans. Isabella och Alexander. Dom har känt varann sen Alexander var två veckor och Isabella runt halvåret. 

Alexander är den försiktiga som är rädd för gräs och allt som flyger medan Isabella bara far runt och älskar det och samtidigt försöker lugna Alexander med att det inte är någon fara samtidigt som hon håller hans hand och vill att han ska följa med. Vilket känns så himla stort att se för dom är ju faktiskt bara 2 1/2 och 3 år gamla. 

Fantastiska små barn helt enkelt! 
 
 
Publicerat i Vardagligt
Den här lilla tjejen betyder ju lite extra för mig och det är så kul att få se henne växa upp och se hur tajtare hon och Alexander blir för varje dag och hur dom nu verkligen leker tillsammans. Fina barn! 

Idag är Alexander hemma och vi ska få i oss lite lunch och sen väntar lite ärende samt en sväng till lekplatsen. Känns som en bra mjukstart inför veckan som kommer som kommer bestå av alldeles för mycket pluggande för att bli klar. Är så trött på det nu så det ska bli skönt att kunna avsluta kurs efter kurs och sen ha en sommar full av äventyr blandat med fotouppdrag!
 
Publicerat i Vardagligt
Det fina vädret verkar äntligen ha kommit tillbaks och såklart passar vi på att bli sjuka då. Men ja, sjukdomarna har väl aldrig bra tajming, eller hur? 
En härlig liten tjej som jag och Erikka fotograferade under vår senaste portfoliofotografering!
 
Nu i eftermiddag har vi i alla fall piggnat till och jag försöker få undan lite jobb som ligger och väntar och förbereda för jobben som kommer. Imorgon ska jag föreviga fina Jonna med familj. Vilket känns lite extra speciellt då jag följt hennes blogg enda sedan jag tipsade om den i slutet av 2011 och nu ska jag få föreviga längtan efter lilla bebisen i magen. Underbart!
 
Annars har jag precis avslutat sista säsongen av One Tree Hill (igen) och kan ännu en gång konstatera att det är min favoritserie, of all times. Så har ni mot alla odds missat denna serie så sätt igång och se den direkt. 
 
 
 
Publicerat i Vardagligt
Idag ösregnar det, precis som det gjort hela veckan här. Så himla tråkigt man slipper i alla fall det dåliga samvetet för att man sitter inne och jobbar. ;)

På tal om regn så när jag träffade dessa snyggingarna för att ta lite provbilder inför deras bröllop så regna det lite smått hela tiden och i nästa sekund sken solen. Men det gjorde inget för vi fick en massa mysiga bilder ändå och nu håller vi en extra stor tumme att vi kommer få ännu bättre väder när det är dags för deras bröllop!
 
Nej, nu måste jag göra mig iordning lite snabbt för nu väntas 30års kalas för en av mina fina kusiner! 
 
 
Publicerat i Vardagligt
 
 Jag älskar verkligen att fotografera, verkligen! Men, allt som kommer efter är inte alltid lika kul. Många har svårt att förstå att det ligger mycket mer jobb bakom än bara den stunden jag fotograferar. Det blir en hel del timmar bakom datorskärmen helt enkelt. 
 
Men jag är så tacksam för alla duktiga människor runt om i världen som hela tiden kommer på nya sätt att underlätta livet. Jag bytte för ett tag sedan system för att låta kunderna välja sina bilder och detta sparar mig så himla mycket tid. Att bli mer effektiv och hitta ett effektivare och smartare arbetssätt ligger som ett av mina största mål i år. Just för att kunna få mer tid till själva fotograferandet. 

I alla fall, jag skulle bara visa två tjuvkikar som jag skickat iväg idag och ska nu få iväg ett till innan jag återgår till söndagsmyset! 
 
 
 
 
 
Publicerat i Vardagligt
Idag har jag massor att göra, egentligen. Men Alexander är hemma och är min lilla assistent så vi tar det lite som det kommer idag. Så jag tittar bara in här lite snabbt för att visa en liten tjuvkik från fina Johanna och Scott som jag träffade förra veckan, så mysiga och fina! 
 
 
Publicerat i Vardagligt
 
Min eftermiddag har jag spenderat på vift med otaliga minuter på tåget tack vare dvs. förseningar och nu på vägen hem även en brand. Men hem kom jag och det med en massa nya bilder för idag stod bröllopsmöten på schemat. 

Först träffade jag Therese och Dennis som gifter sig nu i maj för att provfota på stället där vi ska ta deras bröllopsbilder och vi hade världens konstigaste väder med både sol och regn men fina bilder blev det i alla fall och jag ser framemot att kickstarta bröllopssäsongen med deras bröllop! 

Sen begav jag mig till klippan för att möta upp Johanna och Scott som i vanliga fall bor i London för en liten fika och sen hann vi även ta lite härliga kärleksbilder på dom i kvällsljuset. 
 
Nu är jag på hemmaplan igen och ska snart krypa ner i sängen men var bara tvungen att ladda in bilderna först och en tjuvkik får ni se imorgon! ;)


 
Publicerat i Vardagligt
 
Ja, då var Maj månad kommen och jag förundras fortfarande över hur fort tiden går. Om en månad tar Pontus studenten och visst började han precis gymnasiet och hann gå tre dagar innan Alexander föddes? Ja, gud vad tiden går fort sen man fick barn. Det är som någon snabbspolar förbi precis allting!
 
Vi hade i alla fall en mysig och lugn valborg och fick både titta på brasan och kolla in en brandbil och jag vet inte riktigt vad den lille herrn Alexander tyckte var roligast. Han somnade på två röda när vi kom hem i alla fall. 
 
Idag stod fotograferingar på schemat men det har blivit lite mindre ändringar så jag vet inte riktigt hur schemat ser ut än. Oavsett ska hushållssysslorna göras och hinna njuta lite av det fina vädret så det är väl lika bra att vi börjar där! ;)